dagisdags

Publicerat: 2009-08-24 / 14:27:28
kom hem vid halv 11 idag var med emelie till dagis,hon var inte allts blyg eller ledsen som jag trodde hon skulle va men allt gick på räls,känns skönt att hon trivs redan.
De första emelie gjorde när hon kom in var att glida iväg mot barnen och leka med dem.Vi var där bara en timma för de var ju första dagen för henne.
Så nu får vi hoppas på att resten av veckan flyter på bra så jag kan börja på komvux,måste träffa studievägledaren på onsdag och be henne om att skiva på en massa papper till CSN.Får värkligen inte glömma bort detta.
OJ klockan är rätt mycket ska snart göra mat till oss här hemma.hoppas ni får en trevlig dag!

heta skor iför höst/vinter

Publicerat: 2009-08-21 / 10:28:45
Bella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Chicago SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Moccs SEK 149, Nelly  Shoes - NELLY.COMAmsterdam SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

inne och utelistan enligt MEJ!

Publicerat: 2009-08-20 / 13:27:47
                             
                INNE!
  nagelförlägning är nog de finaste som finns,som man kan smycka själv efteråt med.
pälsjackor från vila.
brun utan sol.
stora väskor.












UTE!
löshår som inte sitter i håret ordentligt utan de ser bara ut som ett fågebo!.
ROSA läppstift usch ta en naturilgare färg till hösen ser bara överdrivet ut annars.
läppförstoring som ser helt galet och ser onatuligt ut.

höstens inspiration

Publicerat: 2009-08-20 / 12:46:28
Emma Single Jersey Top SEK 599, Righteous Fashion - NELLY.COMNaomi Jacket SEK 699, Vila - NELLY.COMBoyfriend Vest SEK 699, One Teaspoon - NELLY.COMLolita Blouse SEK 1549, Ra-Re - NELLY.COMDecadent Chiffong Top SEK 259, Rut m.fl. - NELLY.COMEmma Skirt SEK 1249, Fornarina - NELLY.COMSkogsberg Jeans SEK 1099, Tiger Of Sweden - NELLY.COMBiker Girl Tank Top SEK 179, Vero Moda - NELLY.COM

Inskolning på gång

Publicerat: 2009-08-18 / 12:20:12

 Har varit vaken med Emelie sen tidigt i morse så nu har farmor tagit henne en stund så nu sitter jag här och har nyligen pratat med Bodil från komvux ska börja där snart, och Emelie ska skolas in på kotten på månad.
Ska ringa dit i veckan och påminna om att ska dit.Idag kommer de bli en lungn dag ska plocka ur tvätten och hänga upp den i trädgården.Ska äta vilt senare börjar bli hungrig redan,så jag får gå och ta mej en smörgås tills dess!

o my god!!

Publicerat: 2009-08-17 / 10:22:38

shiit ni visste väl att kissie är polsk,men vadå inge fel på det hon kan bara inte erkänna själv för hon vill va en svennsfan!!

HÖSENS INKÖP

Publicerat: 2009-08-16 / 17:50:37
höstens inköpslista!!!

 cardigans
luvtröjor
ljusa jeans
strumpor
mascara
mineralfondation
linnen
väst

  emelies höst/vinter inköp!
tröjor
jeans
skor
vägglampor
vinterjacka ev
 raggsockor

shaa shaaa

Publicerat: 2009-08-16 / 17:32:06
hahah hur i hela friden kom på och säga shaa shaa i sin blogg?? jo den där rahlenfeldt haha !! aja fattar ingenting med hans stil,fjortis boy;) what ever! jag och familjen åkte till willys och storhandlade nyss så vi har precis kommit hem.
Måste ta en snabb paus innan jag ska dooola med Emelie,ska nog käka lökringar senare^^

när emelie var nyfödd

Publicerat: 2009-08-15 / 19:16:30
Ö I faktycznie zapomnij pokazać swoje zdjęcia na Emelie gdy był bukiecik ^ ^

tröttast i stan

Publicerat: 2009-08-15 / 19:09:30

Nä usch vad jag är trött känner me!!j jätte seg nu,vet inte varför men är nu hos daniels föräldrar och hälsar på.Jag gjorde en nektarinpaj till dem som vi åt på och köttbulla med pasta nyss,jättegott!.

I morgon måste jag och daniel stor handla ser väligt tomt ut i kylen/frysen så de måste fyllas på med en massa mat.O snart ska emelie skolas in på dagis nära min skola så de ska bli kul och se hur det kommer att gå för henne,men jag tror att de kommer gå super bra med taken på att hon är mycket nyfiken och vild av sig.

Trodde värkligen att de inte skulle gå så fort att få in henne på dagis eftersom det är väntetid.Jag ringde redan förra veckan och hon ringde tillbaka i går till mej och sa att hon hade fått en plast,o vad glad jag blev.För jag var väligt ororlig att jag skulle få vänta länge men som tur med det blev det inte så.

blogg design

Publicerat: 2009-08-12 / 12:13:17
vill någon hjälpa mej med att göra en ny blogg design åt mej? den som skickar in en design till mej komer jag att länka här i bloggen!

[email protected] maila på nu!!

heeeeej

Publicerat: 2009-08-12 / 10:20:33
heejjj jag vet att ni har saknat mej jag har inte lagt ner bloggen bara tagit en liten paus för jag och familjen har nyligen flyttar till vårat hus så vi har haft fullt upp med en massa saker,ovet ni vad jag har äntligen fått hem min ipod nano,fukar hyftast bra än så länge:)

 eftersom jag inte har något camera ska jag föröka ta lite bilder med min mobil cam så att ni får se hur jag bor:)
men idag ska vi faktiskt åka ner till stan och hämta utemöbler så vi kan ha till våran stora veranda:) fast min pappa måste hjälpa oss med detta då han har krok på sin bil så vi får hyra ett billigt släp.

så under veckorna vi har bott här så har vi varit mycket ute här och fixa med trädgården,skrivit ett personligt brev till csn sen att jag har varit i stan och fixat intyg som cs behöver ha nästa vecka..

Igår åkte vi til min pappa och firade hans tjejs barn,marielle som fylle 17 år.de var trevligt och komma dit igår åkte hem rätt tidigt för att emelie var trött.

                                                denna ska hem till oss sen snygg va;)