här är fler bilder

Publicerat: 2009-07-29 / 14:40:45
hej ,vet ni vad? jag kom in på komvux i höst så nu ska man plugga och förbereda mej enför flytten vi ska göra i helgen ska ju bo i ett hus nära hansföräldrar från och med 1 agust.Så de ska bli jättekul och få ett sånt stort hus att kunna göra vad man vill med själv,ska i höst med familjen köpa lite till hemmet för de behövs en hel del men kommer att köpa lite då och då när man känner lust till det.Fast jag älskar ju att shoppa:) men jag hittade några bilder från emelie 1 års kalas som jag inte har visat er än så nu får de bli lite sent me det


nu snart ska jag äta mat och gå till affären senare.. så ses vi  i morgon kram!!
                                                                            barbie tårtan jag gjorde själv!










 























godmorgon

Publicerat: 2009-07-27 / 09:34:30
godmorgon idag ska jag iväg till skolan och få hjälp med brevet som ska till komun om komvux,får hoppas de kan hjälpa mej för jag vet inte riktigt hur många år jag behöver ha för att nå betygspoängen till undersköteska. vet  ni de kanske? för jag har ingen aning?!.Måste till affären på vägen och skicka iväg ett paket sen köpa lite saker som inte finns hemma. ses sen:)

grymt bra musik!!!

Publicerat: 2009-07-26 / 22:13:14


kommentera gärna om ni har några andra liknande dessa??!!!

ska jag klippa mej ?

Publicerat: 2009-07-26 / 18:39:34
hej alla hoppas det är bra har nyss ätit spagetti och köttfärssås med familjen ska snart åka till daniels föräldrar och softa:) vad tycker ni om denna frisyr borde jag skaffa den? jag själv tycker den är jättefin!!





denna frisyr hade jag liknande för 2 år sedan vad tycks??

paris brittiska BFF har dött

Publicerat: 2009-07-26 / 12:34:13
 Paris hiltons realityserie" paris hilton's my new bff" har skakats av en fruktansvärd tragedi.En av deltagarna i serien  kate Mcketnzie,avled 3 juli av vad som sägs var en överdos.tackas tös jag som tycket hon var så otroligt söt och blyg:)

audrina får en egen serie

Publicerat: 2009-07-26 / 12:24:47
the hills stjärnan audrina patrridge får en egen serie på mtv som lauren har.Med namnet ther audrina show.detta ska fokusera både på privatlivet och hennes karriär,de sista avsnitten av the hills som audrina är med i kommer att sändas i usa till hösten.

arbetsförmedlingen del 2

Publicerat: 2009-07-23 / 13:32:50
hej det gick jättebra på arbetsförmedlingen ska innan nästa fredag hinna skriva ett cv och skicka in ansöka om vuxenutbildningen som kommer att börja i höst.Måste också ringa till komun om dagisplats till emelie igen,annars måste daniel hjälpa mej med henne under tiden jag går i skolan.Känns som om jag har mycket mer och göra men som tur är har ajg inte det,känner mej lite stressad om jag inte kommer in på utbildningen då får de bli och söka en massa skit jobb.

arbetsförmedlingen del 1

Publicerat: 2009-07-23 / 09:57:22
hej kära läsare,nu strax ska jag och Emelie iväg till arbetsförmedlingen hoppas de går bra,ska prata om cv,komvux m.m. ses snart!

min förebild

Publicerat: 2009-07-22 / 11:40:49

  jag tänker berätta lite om min förebild jennifer love hewitt hon har bland annat varit med i serien ghost whisperer 
m.m. Hon är 30 år gammal.

Jennifer Love Hewitt började sin karriär som fotomodell och har sedan också släppt flera musikalbum, det senaste kallad BareNaked (2002). Med singlarna "BareNaked och "Can I go now?". Vid femton års ålder slog hon igenom med en roll i Ensamma hemma'. Andra stor succéer är bland annat rollen som Julie James i rysarna "I Know What You Did Last Summer" (1997) och "I Still Know What You Did Last Summer" (1998). I filmerna medverkar även stjärnor som Freddie Prinze Jr, Sarah Michelle Gellar och Brandy. I TV-serien Ghost Whisperer spelar Jennifer en ung kvinna, Melinda Gordon, som har kontakt med andevärlden. Ghost Whisperer började att spelas in år 2005 och nya avsnitt produceras fortfarande. Serien sänds i Sverige på TV4 och TV400.

emelie badar hos farmor

Publicerat: 2009-07-22 / 10:27:03

:):)

Publicerat: 2009-07-20 / 12:23:23
god morgon kanske lite dålig på att uppdatera men så är det ibland när man e lite trött om dagarna,ska till stan senare måste fixa en massa saker,beställde 2 snygga elise ryan klännigar nyligen som kommer i veckan.Längtar att få sätta på mej dem så grymt snygga är dem,det blev en svart,vit.Och en korallfärgad.Jag och daniel måste handla lite mat till emelie sen också på hemvägen.Måste se fortsättningen på lost sen,serien e grymt bra,vi tittar på sesong 4 nu,5 ska ju kommma ut i höst så då får man ta och köpa hem den med. 

Hittade jättefina kläder på nätet som jag skulle vilja ha

godmorgon

Publicerat: 2009-07-18 / 11:01:25
godmorgon,nyss vaknat var ute på en uteservering i går med daniel och hans vänner,riktigt kul var det.Känner mej som en zombie just nu för jag har inte riktigt vaknat än känner jag.Men idag ska vi åka till affären och sen ska vi till daniels föräldrar och äta grillat om vädert vill hålla i sig för ståss.

fina kläder att beställa

Publicerat: 2009-07-17 / 08:32:14
god morgon surfade och hittade många fina kläder på dessa sidor,bara söta flickiga kläder som jag gillar

                                                         www.melba.se

                                                         www.vivistyle.se

                                                              www.queenpeach.com

cascada

Publicerat: 2009-07-16 / 13:59:52

arbetsförmedlingen

Publicerat: 2009-07-16 / 11:42:39
god morgon gick upp för ett tag sen,var hur seg som helst trodde inte jag skulle orka upp idag men det gick bra,gick till arbetsförmedlingen idag och pratade med en tjej som har hand om jobb coach.Riktigt duktig var hon,så vi pratade om framtiden och att jag skulle börja plugga till hösten,då jag ska plugga upp grundämnen.När jag är klar med det kommer jag att börja plugga igen och ska om några år börja en utbildning  vård och omsorg. Inriktad som undersköteska till att börja med,får se vart jag hamnar sen.Så till hösten hoppas jag att emelie kommer få en plats på dagis,lr ja hon måste ha en plast.Ska bli riktigt roligt och få börja en utbildning som jag värkligen vill jobba med.

SÅ ALLA NI SOM HAR GÅTT UTBILDNNIGEN KAN VÄL KOMENTERA VAD NI TYCKTE/TYCKER ?


Igår var jag och daniel i stan och åt mat på en resturang,maten var väl sådär.Vi åt kyckligsallad och kebabtallrik.Men ice age 3 var faktisk bra en film ni borde se tycker jag fast att det är en barnfilm.Ska snart om några timmar hämta emelie hos farmor.Nu ska jag läsa tidningen glanze.

bio ikväll

Publicerat: 2009-07-15 / 11:14:28

har nyligen vaknat ska fixa mat och väcka daniel sen,ikväll ska vi nämligen på bio och se ice age 3 har värkligen längtat efter att få se den,åh haha den där sid och ekorren i filmen e ju grymt sköna,fast lite efter e dem:P
    


       

vaccin i höst

Publicerat: 2009-07-14 / 20:26:44





vet ni att det kommer att komma ett vaccin till folk i höst för att skydda sig från svininfulänsan vad tycker ni om det bra lr dåligt tror ni att de kommer att skydda kroppen mot detta??

in till stan

Publicerat: 2009-07-14 / 20:22:20
hej förlåt för dålig uppdatering jag hade problem med internet i morse,idag fick jag inte någon avi från posten får hoppas den kommer i morgon annars får jag ringa dit,var på stan idag behöve köpa nya skor så jag fick tag på ett par bekväma och snygga skor som kostade under 200 kr riktigt kap.Var inne på h&m och köpte mej ett par raka jeans kan ju alldrig få nog av dem,ska nog hitta något  annar roligt de närmaste veckorna.Min moster skulle ha kommit idag men hon hade " annat och göra" så jag tänker inte bry mej mer,funderar på om ja ska skita i dopet i höst också.

sommar låt

Publicerat: 2009-07-13 / 14:25:50

gamla låtar!

Publicerat: 2009-07-13 / 14:03:20

dop

Publicerat: 2009-07-13 / 13:34:57
hej förlåt för dålig uppdatering har varit seg hela dagen vet inte varför men i går var jag och familjen på dop i vikenkyrkan i karlstad,det var jätte trevligt och se det.William var så fin och lugt trodde han skulle börja skrika som men del barn gör men det gjorde han inte.dopet hållde på en närmare 1 timma efter dopet  åkte  vi till en resturang där vi blev bjudna på massa god mat.Åkte senare till bergvik och köpte mej ett par jeans och ett armband,när vi hade kalaset i veckan fick jag ett presentkort av daniels syster så då passar man på och köpa något fint för de.



idag blir det en lung dag funderar på och se en film och fixa käk känner mej jätte hungrig redan,vet inte vad jag ska laga för mat eftersom daniel inte har något ide,men så är det med killar.Usch har inte fått något postavi från posten väntar ju nämligen på min ipod,får hoppas den kommer i morgon igentligen skulle de ta en dag  men tydligen inte.

vilka läser min blgg?

Publicerat: 2009-07-13 / 13:19:39

 vilka läser min blgg? vad vill ni vet?

god morgon mina läsare

Publicerat: 2009-07-12 / 09:16:20
god morgon mina läsare! igår var familjen som sagt till bergvik köpcenter och jag fick tag på en parfym escada fast jag har en annan hemma redan som jag fick i julas av daniel men kände att jag behövde ha en till denna luktade vanilj inte så stark doft heller men passade mej. var på kapphal och köpte lite kläder till emelie,det blev en smurftröja,röd skjorta,väst,hade tänkt mej och köpa en hals duk och en skinn jacka till henne innan hösten.Kollade också på h&m innan dem stängde affärena fick tag på ett par jeans och en rolling stones tröja som jag funderar på att köpa med mej hem senare efter dopet,ska ju på dop idag kl 1 som ni vet och jag och daniel hittade en jättefin present till dem som passar utmärkt till hemmet.Imorgon kommer min ipod hem till mej ska bli kul och lyssna på musik i den eftersom jag hade en liten mp3 innan som gick sönder utan anleding så nu har man äntligen köpt en ny,men lite dyr,Hoppas att den håller sig fräch läge nu.

bergvik!

Publicerat: 2009-07-11 / 11:06:07
 


god morgon här sitter jag och har nyss vaknat ska börja och städa lite innan daniel och emelie vaknar måste städa en hel del för min moster och hennes sambo kanske skulle komma förbi och hälsa på senare ikväll innan dess ska jag och hela familjen åka till bergvik och handla saker till daniels kusins sons dop som äger rum i vikenkyrkan i morgon kl 1,ska bli spännanade och se hur de blir,har ju alldrig varit på dop tidigare.På bergvik ska jag försöka hitta någon till emelie och mej får se vad jag får med mej hem idag.annars  idag ska vi åka till daniel föräldrar och äta mat.Ah just de jag beställde hem en ipod nano i går också som jag ska få hem på måndag, en rosa!har ni något förslag på vad man kan köpa till ett dop?

kalas!

Publicerat: 2009-07-10 / 15:54:19

bilder från kalaset

Publicerat: 2009-07-10 / 15:51:16

emelies 1 årskalas del 2

Publicerat: 2009-07-10 / 15:47:51

gud vad kul det var med det stora kalaset igår det blev en hel del presenter fick mycket fint från min pappa och ewa och alla andra,vi bjöd på kallskuret och barbie tårta och några andra vanliga tårtor som jag hade gjort själv,är riktigt duktig på tårtor och bakning överhuvud taget.TACK ALLA FÖR ATT NI KOM!! OCH TACK EWA FÖR ATT JAG OCH EMELIE FICK SÅNT FINT KALAS<3

grattis EMELIE på 1 års dagen hurra!!!!!!!!!!!!

Publicerat: 2009-07-09 / 11:20:00
hej alla idag fyller min dotter 1 år som vi kanske vet så kommer min dag bli väldigt stressad,ska hjälpa ewa med en massa saker,jag ska göra 2 tårtor själv.Igår som sagt var vi hos den och bakade som jag också måste göra klart sen men innan vi åker så ska vi äta frukot och väcka emelie eftersom hon sover nu.Ska möta upp 2 vänner sen eftersom dem har lite svårt och hitta till oss.kl 17:00 idag kommer det närmare 20 gäster:) jag skvier senare då ni kommer få bilder och sånt senare ikväll om jag hinner annars får ni se det i morgon bitti kram på er och grattis till min underbara dotter på 1 års dagden!!

förberedning inför kalaset

Publicerat: 2009-07-08 / 19:14:04
hej hej just nu håller jag på och skriver ut 2 st  bakrecept som jag ska göra,tyvärr säger jag inte vad det blir utan de får ni veta i morgon.Har nyligen hjälpt Ewa med vår egna potatissallad,riktigt god faktiskt.Imorgon kommer närmare 20 personer hit  kl: 17:00 ska bli trevligt.Ska bjuda på kallskuret och massa annat smått och gott.Vet ni hur ivirig jag är inför morgon ?! 



städning

Publicerat: 2009-07-08 / 10:19:15
nu ska jag passa på och städa medan daniel är hos hans föräldrar ska också hjälpa ewa hans mamma senare med saker inför kalaset i morgon,har en hel del och göra ska baka muffins,det blir mänligen tigermuffins och vanliga med rosa glasyr!! hittade nämligen ett tips från en bloggare.Sen när emelie har ätit lunch ska jag gå och lägga henne ska försöka hinna med och se paris hilton serien på tv3.se vi ses sen :)

veckans åhh köp!

Publicerat: 2009-07-08 / 09:47:35
http://kreativasmycken.blogg.se

denna brud säljer sjukt snygga  accesoarer kolla in:)

ställ din fråga

Publicerat: 2009-07-07 / 11:54:14



ställ din fråga!

åhh!

Publicerat: 2009-07-07 / 11:51:11
åh vad gott nu äntligen ser jag lite brun ut fast jag har ju fuskat en del med BRUN UTAN SOL.
 
Ska jag försöka hitta recet på nätet på muffins,har ni kanske något tips på goda recept?nu har äntligen alla fått sina inbjudningar till kalaset som är på torsdag.Det ska bli trevligt och träffa alla en del har jag inte träffat sen jag var lite som min kusin linda exempel saknar henne otroligt mycket hon har fick också en dotter förra året så nu har man kusin barn.Vill gärna träffa mina andra större kusiner med dem ska åka med morfar till en stuga någonstans i värmland.Så en del av min sälkt får jag träffa iallafall.Och i helgen mina kära läsare så ska vi på dop,vet inte vad vi ska köpa än har ni några tips på vad man kan köpa har alldrig varit på ett dop förut så ni kanske kan komma på något?Idag ska jag och familjen ta det lungt eftersom det inte är något väder.


14 åringen hittad drunknad i klarälven

Publicerat: 2009-07-06 / 18:39:26
Klockan 14.34 på söndagseftermiddagen hittades den saknade 14-åringen i Deje död.
Dykare hittade kroppen cirka 40 meter nerströms från den plats där han föll i vattnet.Han hittades drunknad mitt i älven och det var kustbevakningens dykare som hittade honom, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Pojkens anhöriga är underrättade.

Det var vid tre-tiden, natten till lördagen, som 14-åringen och en kamrat skulle ta ett bad.

Enligt polisen ska 14-åringen ha fallit ner från av stålbågarna som håller ihop bron.

- Pojken ska ha gått upp på balken och vid något ställe därpå fallit ner och slagit i huvudet i en annan balk på väg ner till vattnet, säger Morgan Connedal



.

min dröm

Publicerat: 2009-07-06 / 15:14:33
nu har jag och daniel  åkt till hans föräldrar och sitter här wn stund,daniel och hans pappa ska åka och köpa en ny bil åt honom då våran är kass.Hans mamma passar på och köper lite saker till Emelie nu inför kalaset,får se vad hon kommer med senare.Jag och emelie ska snart ner och äta lite innan dem kommer får se vad  som finns att äta.Får väl bli kött och något gott.Jag har funderat på och baka muffins innan onsdag behöver baka eget någon gång blir så mycket godare då.Tänka sig snart blir emelie 1 år och månaderna har gått så fort kan inte tänka mej att hon ska börja på dagis snart,jag hopaps att "inskolningen" kommer gå bra,är lite nervös.Tyvärr har vi inte fått något besked när det väl blir av.Jag hopaps de blir snart eftersom jag måste fixa jobb lr plugga om då jag gick hotell och resturang på gyminasiet,tyvärr var det inte min grej att där.Vill jobba inom vården,vill bli sjuksköterska eller jobba på akuten.Men tyvärr kommer jag ALLDRIG någonsin bli det då jag inte har huvud för det.

therese behöver

Publicerat: 2009-07-06 / 10:17:47

therese tala ut

Publicerat: 2009-07-05 / 11:36:32
jag heter therese och är född i karlstad 1988 min mamma fick mej väldigt ung 18 år min pappa var över 20.Min mamma var för ung för att fatta att hon inte kunde ta hand om mej,jag blev efter några månader omhändertagen av socialen,de bestämde sig för att min mormor skulle få vårdnaden om mej istället för mina förädrar detta hände via domstolsbeslut.tyvärr blev min uppväxt väldigt dålig då, jag var då och då hos mina föräldrar eftersom dem inte fick tahand om mej länger,för mej idag har det tyvärr tagit mycket skada av min dåliga barndom,jag fick som liten redan då stå på mina egna ben och göra allting själv då min mormor tyckte det var bra.När jag var liten fick jag träffa min pappa var 14 dag då han "JOBBADE"  mycket enligt min mormor så därför kunde inte jag träffa honom så mycket,min mamma var mycket sjuk eftersom hon som ung knarkade och söp. så hon träffade jag sällan ,eller igentligen ville jag inte de eftersom det var obehagigt.När jag började i första klass blev mobbad och hatad tills jag flyttade skola då jag mådde bättre,då jag fick många vänner,tyvärr har jag ingen kontakt med dem idag.När jag gick i 6:an ville min föredetta lärare göra en utredning på mej då jag gick back i skolan med alla ämnen,tyvärr så visade de sig att jag hade ett handikapp.Jag trodde inte på de då jag började gå både i vanlig klass och extra i specialklass.När jag bodde hos min mormor blev jag misshandlad av henne tills jag kontaktade socialen så jag kunde få flytta till min moster.Där jag bodde tills jag var 17 år.Min moster och jag hade väldigt dålig kontakt när jag bodde hos henne.Hon var ju mer med andra än
vad hon igentligen brydde sig om mej. forst följer...

städning

Publicerat: 2009-07-04 / 18:41:32
hej jag och daniel håller just nu på och städar och fixar med lägenheten och ska strax göra i ordning taco:) men tyvärr så var kiosken stängd så jag hade igentligen planerat att se film vad gör ni i denna värmen och jag tänkte om ett tag berätta mo min uppväxt vad tycker ni om det??? skriv!

bod givning!

Publicerat: 2009-07-04 / 10:37:44
hej jag tycker att sverige och allmänna för övrigt otroligt dåliga på att hjälpas åt med nämligen att ge blod till folket jag menar det är jätte bra och kunna hjälpa andra människor som behöver just ditt blod så jag tycker att NI nu ska tänka på detta då det är värkligen DÅLIGT med blod i världen! tänk dej själv hur de skulle va om du blev rikigt sjuk och de inte fanns något blod till dej??



snygg tatoo!

Publicerat: 2009-07-04 / 10:30:33
 tycker inte ni att jag borde skaffa mej någon liknande som rihanna har på nacken? hur snyggt är det inte?? tyck till!

god morgon

Publicerat: 2009-07-04 / 10:04:10
Idag blir det en lungt dag var på maribergsskogen och kollade på djuren igår eftermiddag,det började regna så vi fick åka och åt på burger king,hungrig som fan va jag.beställde en hel del haha:) men efter de så åkte vi till willys och handlade saker för bakningen.Vi passade på och åkte till daniels föräldrar på vägen hem en snabbis och hälsade på.Blev hem och lägga emelie efter att vi hade varit där eftersom hon var jättetrött,så vi passade på och bakade bullar inför kalaset.De blev faktiskt riktigt bra:).Idag får jag och daniel ta och städa lägenheten och tvätta för nu är de minder än en MÅNAD kvar tills vi ska flytta till vårt hus.Ska blir riktigt mysigt och få göra vad man vill med huset.Tänk så mycket man behöver göra med vårat hus jag menar tapisera,måla osv 




så sjukt varmt

Publicerat: 2009-07-02 / 12:58:35
shit vad varmt det har varit de senaste dagarna usch blir ju riktigt genomblöt.I går var jag och daniel en sväng och åt mat hos hans föräldrar blev kycklingsoppa.Hur gott som helst.Tyvärr blev det dåligt väder så man kunde inte sitta ute då de var kallt och ruggit.Idag måste jag hinna med och skicka ut alla inbjudan till kalaset som börja närma sig.Ska försöka hinna med och baka bullar med daniel här hemma  och köpa tårtbåtten,fixa en barbie som ska sitta på tårtan.usch känner mej stressad inför de sista nu men de är väl värt.Som tur är de fint väder idag så jag ocg fam ska passa på och vara ute lite,får se om de blir och bada senare.Som jag skrev för ett tag sen tt jag skulle fixa mitt hår vad tycker ni om de?? nej nu ska jag ta hand om emelie se sen!!

här kommer lite bilder från åren:)

Publicerat: 2009-07-01 / 18:25:42

rix fm festival

Publicerat: 2009-07-01 / 18:22:08
hej :) de va ett tag sen jag uppdaterade är lite dålig på de ibaland men får se till och skriva mer.Ikväll är det rix fm festival i karlstad ville åka ner men värkar tyvärr inte blir av ikväll, vill också gärna gå på bio men allt skiter sig.
Får se vad som händer ikväll. Har nyligen ätit mat hos svärföräldrarna.Och emelie sover en stund nu.I går när jag var på stan och träffade julia passade jag på och handlade lite saker blev lite smått och gott.Tyvärr så glömde vi ta kort  tyvärr får ni inte se några bilder.
Haha vet ni vem jag träffade min moster i går av rena slumpen jag ska nämligen på dop igen i agusti!! yes.....
får se om hon kommer när emelie fyller år får hoppas på de annars skiter jag och komma på dreas dop,jag menar vad är de för menig? människan har inte varken hört av sig lr vilja träffat mej på snart 4 år helt plötsligt ska man komma på DOP? jaha?! UCH  känner mej så sviken av henne för hon lovade mej att komma på min student för 1 år sen men hon hörde alldrig av sig.viken kärring!

bilder från påsken!

Publicerat: 2009-07-01 / 10:18:00