stöd rosa bandet

Publicerat: 2009-10-30 / 09:40:17
 igår kom det in mer än 47 miljoner kronor till bröstcancerforskningen ,jag såg själv på galan på tv3 och de var mycket rörande,jag sälv har köpte lite kläder som ska stödja rosa bandet.gör det du också.mycket gör skillnad ovasett hur mycket det är.Det som jag blev mycket förvånad över igår var att ett par från publiken skänkte 1 miljon kronor.

Skänk 100 kronor
 ring: 099-909 10


gammelmormor

Publicerat: 2009-10-30 / 09:17:53

godmorgon,idag har jag funderat lite på om jag ska åka in till stan en sväng,med tanke på att de är väldigt dåligt väder kommer jag nog skippa de idag men vi får se hur de blir.Har inget specielt att göra här hemma ändå.Ikväll ska familjen iallafall åka in till stan och köpa lite ljus och granbukett och åka upp till gammelmormors grav eftersom vi inte hinner med detta i morgon.Sist jag hälsde på gammelmormor var i sommras sedan dess har jag inte varit där känns lite konstigt att komma dit nu,fast de är ju alltid kul och se hur det ser ut nu om de är någon i min släkt som har varit där och lagt blommor och sånt.Jag vet att min mormors bror brukar vara där och göra fint,men i år är det faktistk min tur att visa lite.Skulle igentligen haft pappa med mej dit men han kunde inte,så de var lite synd.Jag sitter och funderar på hur hon skulle ha varit om hon hade levt idag! kanske hade hon varit den där krutkärringen som var glad och positiv,jag har uppfattat från min pappa att hon var över snäll.Tyvärr fick jag alldrig lära känna henne jag var bara 2 år när hon gick bort tyvärr.jag kom på värdens roligaste grej nu jag ska nämligen skära ut en liten pumpa och lägga brevid graven ikväll.

matbutiken på nätet

Publicerat: 2009-10-29 / 19:23:00
hej alla jag har tänkt på en sak som de kanske flesta vet så finns matbutiken på nätet,något som jag tycker är jätte bra men tyvärr så levererar dem bara inom stockholmsområdet,vissa orter runt om i sverige.Kanske något blondinbella ska börja med nu?!!
Hoppas inom en framtid att detta kommer att finnas för alla i hela sverige då slipper man gå till affären sen kommer man att ha mer kontoll på vad man köper än i en vanlig mataffär där man brukar plocka på sig sån som e lite oviktigt..

fam..

Publicerat: 2009-10-29 / 18:35:24

kommande....

Publicerat: 2009-10-29 / 18:23:16


Denna film är något jag skulle vilja se,lite läskig men helt ok:)

fondation tips

Publicerat: 2009-10-29 / 13:25:35

 tänkte tipsa om en mineralfondation som jag själv använder på min torra/ojämna hud det är nämligen loreal den sitter perfekt på ytan och gör så att allt man har på huden döljs direkt,mycket bra produkt för dem som inte har så bra budget.Till er andra som har lite mer ska köpa i.d den har jag också testat,mycket rek..

......

Publicerat: 2009-10-29 / 13:03:28

jag har inte bloggat på sådär en månad kännes de som men de beror på attjag har HALSFLUSS! så jag har haft feber,ont i kroppen,öronvärk så de skrek om det värkligen jättekul.Men nu mår jag bättre får ändå gå på min pencelin til nästa vecka.. sen ska jag vara helt återstäld.skönt.Undertiden jag kurat in mej i sängen under några dagar har Emelies farmor o farfar varit här och gjort fint i Emelies rum,hon har fått nya saker i sitt rum,ja ni förstår de skämmer redan bort henne o de är ju jättegulligt av dem.

ojag har faktist klippt mej en ny frisyr,de där fula råtthårtet är borta så nu är de askblont och ljusbrunt.

Jag har nu under några timmar suttit och kollat på julsaker och höstens mode hittade en hel del tänkte visa lite  nytt mode som skulle sitta fint.

IKEA nästa!

Publicerat: 2009-10-11 / 09:36:31
godmorgon,nyligen vaknat av Emelie satt och pratade i sängen för sig själv haha hon är rätt rolig på morgonen när hon väl börjar:)
ska strax få i mej lite frukost så jag kan vakna till och göra mej i ordning för jag och familjen ska åka till IKEA.Emelie behöver lite nya saker till sitt rum, som stor förvaringslåda,vägglapor osv ja ni vet de vanliga som alla behöver ha. förutom de så tog jag tag i min garderob igår så nu har jag bara vinter kläder,kanske ska köpa mej några odd mollysar;) för de skulle piffa upp min garderob !

fettost

Publicerat: 2009-10-10 / 17:34:04
Just nu sitter jag och käkar fetasallad medans Emelie sover,ska strax åka och lämna in en film som vi  såg igår riktigt kass ska jag poienter haha nä jag föredrag filmer som e baserad på värklighet:)aja film som film..

O jag sakar min räka:( får träffa dej om 2 veckor igen:)

snacka om gammal låt mej bra:)

Publicerat: 2009-10-10 / 17:16:46