camera någon?

Publicerat: 2009-09-24 / 18:46:44
vill någon skänka mej en camera???? behöver värkligen en:(

sjuk än...

Publicerat: 2009-09-24 / 18:45:27
åhh typiskt! känner mej fortfarande dålig,känns som om jag aldrig kommer att bli frisk.. Har vairt hemma sen i tisdags och känner mej som en sackosäck dessvärre.Funderar på om jag kanske har fått infulensa lr bara någon infektion i kroppen.Tog ytterligare 3 tabletter mot magen i natt men de åkte upp lika snabbt igen,så jag fick ta nya och jag känner mej inte alls bättre av dem tyvärr,får väl hoppas att jag kryar till mej till nästa vecka.

nöff nöff!!

Publicerat: 2009-09-23 / 08:50:11
uääähh låt mej spy mår värkligen skit dåligt idag,knappt så man orkade åka iväg med lill skiten till dagis. Kan man inte bara få må bra istället jag menar jag vill ju tilll skolan.Kanske e lika bra att jag ligger hemma hela dagen så jag kan träffa j nästa vecka..hahaha jag kanske har fått svininfulensa :) kommer se ut som en annan stel gris då!?

god natt

Publicerat: 2009-09-21 / 21:14:06
nä jag ska nog krypa i sängen nu,ska upp tidigt i morgon bitti måste fixa lite saker innan jag börjar skolan.Gud så skönt i morgon har jag någon lektin sen ska jag fixa min engelska läxa..slapp dag kan man kalla de! vi ses i morgon kram!!!

mm vill ha;) eh dem köper jag allt snart ska ni se

Publicerat: 2009-09-21 / 21:06:36
Quiche Tunic 649 undefined, L'Onkel, Paris - Louise Béen Online (www.louisebeen.se)Diva Modeste Tunic 649 undefined, Alison, Paris - Louise Béen Online (www.louisebeen.se)Janice Dress 979 undefined, Legende, Paris - Louise Béen Online (www.louisebeen.se)Sherry Dress 1685 undefined, Queenie, Paris - Louise Béen Online (www.louisebeen.se)Echarpe Karissa Scarf 299 undefined, Teria Vabar, Madrid - Louise Béen Online (www.louisebeen.se)

detta visste du inte...

Publicerat: 2009-09-21 / 19:06:39
HAHA JAG älskar att provisera med dej lilla du,nu är de din tur att känna sig trampad!!! o nej jag bryr mej inte om dina påhoppande sms blir bara smikrad:D



Detta visste du inte om mej!

att jag är dålig på att komma ihåg bra saker.

jag älskar att kolla på kläder i flera timmar utan att ha köpt något.

jag är lite smått beroende av datorn.

jag klara av mer saker än vad man kan tro.

jag satsar på att få höga betyg.

jag lyssnar på låtar  från förr i min ensamhet.

jag älskar att proviera folk på min blogg.

jag hatar att gå upp tidigt på morgonen.

jag kan inte sluta tänka på saker som gör mej upprörd.

jag har ett handikapp.




löööv you mupplisa

Publicerat: 2009-09-21 / 16:08:04
 åhh jag bara längtar  tills nästa vecka då jag ska träffa j,längtar som fan efter dej;) ska väl kanske ta en kyckligsallad inne i stan ja du vet vad stället heter om du läser detta;).Vi ska väl också hinna med en runda till stan innan vi ska hämta Emelie..Ska försöka hitta några mer jeans och tjocktröjor till henne igen,hittade inte så mycket sis jag var inne i stan med dej..

Man kan bara inte fatta att det har gått 3 år sen vi träffades första gången sen dess har vi varit bästa vänner genom åren,tänker ibland på hur kul vi har det tillsammas,men visst vi har haft våra dåliga dagar tillsammans med de är inget gämfört med vissa andra haha,yes så är det me det,jAG HAR IALLFALL EN BRA VÄN MAN KAN LITA PÅ!.Jag säger såhär heller få  riktiga vänner är flera så kallade vänner det gäller bara att stå på sig och bryta kontakten föralltid...lika bra att kura ihop sig och må bra än att ha vänner om inte vill en väl och som inte går att lita på dessvärre lr rättare sagt manipulera en !!!Nä det är så konstigt mellan tjejerna och killarnas roller när det gäller kompisar,tjejer går inte ihop flera stycken får då går några bakomryggen på den som är offer,medans killar acceptera varandra som inte tjejer kan göra med varandra...

okej jag kanske inte är världens bästa skrivare men jag försöker så gott de går fast att jag har dysleksi,så nu vet ni det.

musik

Publicerat: 2009-09-20 / 17:04:56

boring day

Publicerat: 2009-09-20 / 15:56:18

god eftermiddag,dagen har vait hur lugn som helst.Emelie kom nyligen hem från farmor eftersom vi var hemma och hade annat kul och göra igår.Har slappat hela dagen tog nyligen en promenad till affären för och hämta min cykel och köpte mat på vägen hem,fy vad svårt de va och dra en cykel samtidigt man går med en barnvagn med det är som en konst för mej haha.Yes i morgon börja jag skolan igen ska ha lektioner sen ska jag ta det lungt resten av dagen...
åhh vad jag stör mej på min lg mobil,datorn känner inte ens av att jag har usb kabelen i längre så nu kan jag inte lägga upp nya bilder längre,eh får faktiskt försöka köpa mej en camera så bloggen får lite liv.Känns inte alls kul..

Publicerat: 2009-09-19 / 10:13:16
gäääsp,fy vad jag känner mej sliten i kroppen efter gårdagen.Var nämligen på bio och såg Inglourious Basterds,sjukt bra film!! något jag kan rekomendera att se på.

Idag ska jag och daniel få några vänner hit,ska bli trevligt att träffa dem igen..ska sitta ute på altan och dricka lite osv:)

god morgon

Publicerat: 2009-09-18 / 08:34:52

Jag har nyligen cylkat i väg till Emelies dagis och lämnat henne där,det gick faktiskt väldigt bra med tanke på att hon blir annars väldigt ledsen när jag går.

Har nyligen kommit hem ska försöka att stoppa i mej lite frukost innan jag åker in till stan för och hämta mitt leg,ocxh kolla in affärena!Sen ska vi hämta Emelie på dagis igen,hem och få oss något innan vi går över hans föräldrar.

Ska nämligen på bio ikväll och tror ni vet vad ska ska ha på mej lr? nääää,värkligen inte..AjA DE LÖSER SIG NOG:)

extra extra!!!fräsch brud

Publicerat: 2009-09-17 / 14:29:35







































hej jag heter Amanda hedman du kan nå mej på [email protected] jag vill köpa KISSIES blogg för 1500.2000 kr!hahaha har ni hört?!?!


















































skolan...

Publicerat: 2009-09-17 / 12:28:02
hej och hoj,sitter just nu i skolan och har nyss lunchat ska ha mattelektion om ca 45 min,får hoppas att jag får bra poäng på mitt matteprov jag gjorde i veckan:)!!men de va ju inte så svårt men kanske har jag slarvat man vet aldrig;)

Vet ni hur drygt det är och sitta här på bibblioteket i 2 timmar innan nästa letkion börjar,nä det känns trist.
Ska hämta Emelie kl halv 4 senare och göra iordning mat.. vet inte vad resten av dagen bli att göra,men de märks väl.

I går var jag och träffade j ,de va ju ett bra tag sen jag träffade henne så vi satt på meccan och åt mat,kollade i affärena i stan sen åkte jag hem,ska försöka träffa henne senare i månaden...Nä nu ska jag nog dra mej och läsa någon tidning innan lektionen börja vi ses!!

dålig dag...

Publicerat: 2009-09-14 / 12:35:29
åh vill ni veta något nytt?? jo jag fick nämligen vg i englska idag,yes! känns riktigt nice eftersom jag annars brukar få  g haha !
min dag borjade med att jag blev sen till dagis,aja ni vet jag är lite virrig på morgonen när jag har mycket att hinna med innan Emelie ska sjussas till dagis,men som sagt glömde jag skorna i Daniels bil,sen fick jag virra runt hemma och leta efter allt annat för att de inte fanns på sin plats.Kom till skolan kl halv 11 och skulle köpa mej en engelska bok,tror du han jag skulle köpa den av var där eller?? nej så jag fick ringa honom o han var tydligen hemma,så jag får köpa den nu i eftermiddag istället.yes lyckd dag de blev!!

välkommen alla nya läsare

Publicerat: 2009-09-11 / 08:03:50
japp där ser man igår fick jag besöksrekord,tack tack hoppas ni gillar de jag skriver idag ska Emelie till tandläkare för första gången kl 09,sen efter de ska jag sjussa henne till dagis och åka in senare till stan själv för och kolla in höstkläderna,vi ses:)

otroligt fin låt

Publicerat: 2009-09-09 / 14:13:55

klagomål till POSTEN!

Publicerat: 2009-09-08 / 13:32:08
HEJ fy säger jag ang posten som är slarviga med att skicka ut försändelser jag väntade nämligen ett paket från nellly som kom till dem i fredags,tror du dem har skickat ut det eller?? nej,så jag har fått ringa ica och frågat om dem hade fått den och de hade dem(de är dem som har hand om deras paket just nu) så nu får jag åka in till centrum och hämta de där jävlar paketet!


                                                                    stort minus för postföretaget!!!!!


NELLY är den bästa shopping sidan!

Publicerat: 2009-09-07 / 14:09:56
hej och hallå:D har varit i skolan och haft engelska,matten tog jag och gjorde på biblioteket hade inte lust och sitta i klassrummet... Idag fick jag hem min kofta från nelly.com,den är värkligen perfekt då den inte skicker på kroppen som de flesta ull plagg gör^^ ni borde gå in på sidan och klicka hem lite varor innan de bästa tar slut;)
ikväll börjar det en ny tv serie på svt 1 som jonas från AA är med i,missa inte detta!!!


In mot stan

Publicerat: 2009-09-06 / 18:12:45
hej kära läsare,har nyligen varit med daniels föräldrar och käkade mat på en pizzeria i karlstad..
innan dess så var vi på maribergsskogen och kollade på djuren,som tur var hade vi tur med väder hela dagen.
Har för de mästa haft en slappdag,sett på några animerade filmer under förmiddagen som, superhjältarna,robot osv.. hur har er dag varit?? kram!!


loveeee odd molly!!

Publicerat: 2009-09-05 / 21:17:30
yes yes jag värkligen älskar odd molly plagg,har fakiskt ett linnet hemma än så länge men ska köpa några andra odd mollysar;D


 

tooodells

Publicerat: 2009-09-03 / 20:49:08

hej igen jadu vad ska jag börja med,humm... de senaste veckorna har jag varit med Emelie på inskolning på kotten,jag själv har nyligen börjat på komvux och jag har toppen lärare där,känner att jag vill ge så mycket i skolan eftersom dem hjälper mej och att dem har så otroligt bra tålamod.

Känns riktigt bra att ha 1-2 lektioner varje dag så man kan varva med lite eget arbete så man slipper sitta i ett trångt klassrum med en massa folk,inte för att jag hatar de men känns friare när man kan göra uppgifter på egenhand.
Kollade in på nellys hemsida och klickade hem lite höstprylar som jag inte har hemma,blev några cardigans,jeans,en jacka....

men vill beställa hem en anna cardigans men den kostade närmare 1800 kr så det är kanske inte värt de men den såg ut och va varm och gosig..
 
I morgon kommer min morbror till mej och lämar en stor ljusstake som ska stå i vardagsrummet..


här kommer lite bilder från nelly....





jag vet....

Publicerat: 2009-09-03 / 09:09:28
jag vet att ni har saknat mej:) åkterkommmer i eftermiddag puss o kram!!!

jag vet....

Publicerat: 2009-09-03 / 09:09:28
jag vet att ni har saknat mej:) åkterkommmer i eftermiddag puss o kram!!!