valborg

Publicerat: 2010-04-30 / 23:06:54



Har precis kommit innan för dörren och nattat Emelie,kvällen blev väldig lång på maribergsskogen i karlstad.

Började med att vi gick till lekparken och efter en stund började det regna så vi gick och ställde oss under fyra täta träd som stod som en speltärning medans vi väntade på att kören skulle börja sjunga.

Klockan kvart över åtta så kom det en dragbåt med sex personer som hållde två fackor var för och inviga majbrasan.

Sist men inte minst så avslutades kvällen med härliga fyvärerier.

De som var trevligt var nog att folk ändå hade tålamod även att de regnade en heldel.Kvällen blev iallfall bra.. Hoppas bara inte alla ungdomar dricker sig för fulla i kväll.

Nu ska jag gå upp och ta mig en dusch för och sedan sova..God valborg på er!!
                                      
                                            
                                                              

Lacome

Publicerat: 2010-04-30 / 18:32:14
Tänkte börja med några sminktips till er som jag har nyligen börjat och anväda.Jag kan börja med och en mascara som kommer från Lacome,jag har nu använt den i 2 dagar och känner att den e jättebra, visst ger den  inte så mycket volym men den förlänger fransarna.Det räcker att man målar dem 1 gång,vill man måla på mer så börjar fransarna att klupma sig.En absolut favorit hos mig. PRIS VÄRD  mascara kostar 225 kr.Har också testat dreras fondation och jag är lite osäker på vad jag tycker om det men jag kommer att återkomma med den produkten.Detta är inget reklaminlägg..

RESULTATET

 

 

Nu ska jag åka till karlstad vi ses ikväll håll utkik;)

all världensmat

Publicerat: 2010-04-30 / 10:27:29
åh jag känner att jag vill gå i ide nu är så otrligt seg idag.Kanske beror det på att det är molnigt,vad vet jag?!

Hur som helst så ska jag snart äta en stor frukost och emelie ska snart sova efter att hon har tittat klart på barnkanalen.

Idag vill jag faktiskt göra något har ingen lust att sitta inne ska se till så att vi kan åka till Mariebergsskogen i karlstad och titta på djuren och sitta o fika,får hoppas de inte blir regn.Värdret är så ostabilt så man vet alldrig.

Jag han alldrig berätta gårdagen eftersom jag inte hade tid och skriva men de tänker jag göra nu,dagen var helt okej hittade ett snyggt spetslinne inne på carlings.Åt luch på mitt i citty,blev fisk och potatis.

På torget hade dem all världensmat som man kunde smaka på och jag blev så sugen på en italiens maträtt men jag hade tyvärr inte lösa pengar på mig så jag fick stå där och dräggla .Sen hade dem svin dyra godisar i alla olika smaker och färger blev riktigt sugen.Men fick tänka på att Emelie äter bara sötsaker på helgen..Så något köp blev de tyvärr inte.

Nu ska jag försöka vakna till liv får hoppas att frukosten gör mig piggare.

dagens händelse

Publicerat: 2010-04-28 / 22:54:10
god kväll på er hoppas er dag har varit bra.Har varit under dagen i skolan.hade dock en lektion och den lektionen gick åt att göra ett engelskaprov.Får hoppas att det blir bra,får dock svar nästa vecka!

Kom hem runt 1 och la mig i soffan och slappade resten av dagen,emelie passade på att sova lunch efter att hon kom hem från dagis.Hade också igentligen planerat att sova en stund men så blev de tyvärr inte.

I morgon ska jag på frukostshopping på H&m i karlstad. Ses i morgon ska gå och sova nu


säng dags

Publicerat: 2010-04-27 / 20:27:17
Nu blir det och gå upp och duscha och smörja in mig med dovs brun utan sol produkt,får bara hoppas att jag har den kvar hemma annars får jag gå och köpa en i affären nästa vecka.

Ska hinna med och plugga lite innan jag ska ha engleska lektion som börjar efter 10 i morgon bitti,sen ska jag hinna och hänga upp en blöt tvätt som ligger i tvättmaskinen..

ses i morgon;)

mellis på wayn's coffee

Publicerat: 2010-04-27 / 17:45:59
God kväll på er hur står det till? själv är det jättebra känner mig dock lite sliten efter en halvdag på stan igen,blev att jag och julia inte kunde ses så jag träffade amelia och hennes son "benis" benjamin.

Först och främst gick vi runt i mitt i citty där alla shopping affärer e samlade i ett enda stort center,lr vad man kan kalla de.hittade en skitsöt kjol som jag köpte med.

Nåväl vi tog oss en varsin mellis hos wayn's coffee,blev en grov macka med ost och skinka och en hallon smoth.Grymt gott va det.Fast Emelie han och slurpa i sig hälften innan jag fick syn på plastglaset.


klagomål till resturang nya peking i karlstad

Publicerat: 2010-04-27 / 09:36:52

odd molly

Publicerat: 2010-04-21 / 20:34:28
hej var  in till stan idag med Emelie.Träffade hennes farmor på vägen till bussen in till stan så vi bestämde oss för och äta lunch tillsammas sen köpte hon en cd spelare till Emelie på clas ohlsson.Riktigt snygg va den,blev faktiskt ett blått litet "ufo". Senare så träffade jag min vän Nina och jag gick in till paviljongen och köpte mej ett odd molly linne.tog en sväg till sibylla och köpte mig 2 korvar med bröd.Sen gick jag och mötte upp min sambo. Nu ska jag ta och vila mig efter att vi har hunnit och vikt ett stort berg med nytvättade kläder..


linne från odd molly, sjal från h&m

tävlingen är avslutad

Publicerat: 2010-04-19 / 20:58:10
tack för alla komentarer den jag väljer ut och som jag tycker värkligen la ner sig var Sofia markeröd,jag kontakar dej omgående.. grattis! hoppas Harry blir nöjd:D

http://soffia.blogg.se

tips från h&m

Publicerat: 2010-04-16 / 19:21:01
 hittade dessa GODBITAR FRÅN H&M gå in och kolla in nyheterna inför vår/sommar

 

Var med och tävla om barnkläder från pingpongbarnkläder......

Publicerat: 2010-04-15 / 16:54:28
jag tänkte bjuda min fina läsare ett plagg  från pingpongbarnkläder som har ett stort utbud av fina och fräsch kläder från storlek 0-24 månader.självklart får ni själva välja storlek.

tävlingbeskrivning:
du ska skriva i min blogg vilket plagg som just du skulle vilja ha och varför,sen ska du länka mej och skriva att du är med tävlar om ett plagg från mej och pingpongbarnkläder..
Ni som inte vinner har mer chanser, tävlingar kommer att komma igen,annars kan ni gärna kika in på pingpongbarnkalder.se


OBS tävlingen avsluts på måndag den 19/4 2010. lycka till!!!!
jag kontakat vinnaren via mail..



Har bestämt mej att lotta ut följande plagg

dax att åka iväg till morfar..

Publicerat: 2010-04-04 / 13:25:45
och äta middag,återkommer senare håll utkik;)

tips www.SmyckeSpecialisten.se

Publicerat: 2010-04-03 / 19:49:54
jag tänkte tipsa mina underbara läsare om ett företag som heter www.SmyckeSpecialisten.se där de säljer äkta smycken i alla olika färger och modeller.Kan värkligen rekomenderar till er alla då alla smycken är 18 karat guld . företagt som drivs av Fredik och är mycket seriös med vad han säljer.


                                                     passa på nu alla tjejer inför studenten:)

påskparad

Publicerat: 2010-04-03 / 16:02:27
tänkte berätta att familjen har varit på påskparad i karlstad idag från halv 11 tills klockan blev runt 12 då vi bestämde oss för och fika.Nu har vi nyligen kommit hem och det är snart dax för middag....








 glad påsk!!!