mys hos svärföräldrarna

Publicerat: 2010-01-31 / 20:20:55

var en sväng hos svärföräldrara igen och åt lite glass efter vi hade fått i oss mat,maten bestod av rebenspjäll och potatigratäng.Emelie passade på att och leka med farmor och farfar igen och emelie plockade i en massa påskägg i en stor  presentpåse och delade ut dem en och en och så tittade hon på oss och tyckte det var jättekul:) Runt 7 tiden gick jag och Emelie hem för att natta henne,så nu ligger hon i sin säng och sover gott, får hoppas på att hon sover hela natten.

Dagen har varit väldigt lungt,vankade vid 11 och gjorde iordnong frukost och gick upp och la mej igen.Emelie kom hem vid 1 tiden och tog sen en liten promenad med farmor.

Nu ska jag strax sova för natten jag med eftersom jag går i skolan hela dagen i morgon..

 

Gårdagen

Publicerat: 2010-01-31 / 11:26:38
god morgon,jag var alldeles för trött igår efter hockeyn så jag gick och la mej  direkt efter.Nu är jag pigg och ska snart äta frukost innan Emelie kommer hem igen efter att hon hade sovit hos farmor och farfar i natt,nåväl gårdagen blev riktigt bra.Började med och äta en god middag hos emelie farmor och farfar.Sendan käkade vi lite glass runt 5 tiden så åkte vi in till löbergs lila arena där färjestad skulle spela under kvällen mot brynäs.Kvällen slutade med att färjestad tog hem det med 4-3.
När matchen var slut gick jag in och köpte en relexväst till emelie,daniel och jag passade på att bya in emelie färjetad tröja som var liten så vi köpte en annan modell:) Så nu ska hon bli så snygg till dagis i veckan:)

video inlägg från emelie

Publicerat: 2010-01-30 / 13:28:38
emelie sitter i vardagsrummet och försöker förstå sig på boken om nalle puh,hon är ju hyffsat duktig på att läsa :D

video inlägg från emelie

Publicerat: 2010-01-30 / 13:28:37
emelie sitter i vardagsrummet och försöker förstå sig på boken om nalle puh,hon är ju hyffsat duktig på att läsa :D

hockey och en samma annat roligt

Publicerat: 2010-01-30 / 13:17:13

har nyligen gått i mej lite frukost och ska snart göra mej iordning,om några timmar ska vi på middag och sen ska Emelie sova hos farmor och farfar inatt.V i ska nämligen till löbergslila arena och kolla på hockey. Men först så måte vi hämta ut en biljett till mej i stan. Så jag kommer inte hinna blogga någonting mer idag kanske något inlägg men inge mer,ni får vänta till jag kommer hem då ni ska få se en massa fina bilder.. ha det bra så länge så ses vi i kväll igen... ta hand om er.

"kissies" alexandra nilsson e fan dum på riktigt

Publicerat: 2010-01-29 / 20:50:29
ärligt talat har ni kollat vad igentligen kissies skriver om på sin blogg eller? hon tycker det är fel av staten och lägga ner pengar till en utbildning för "unga föräldrar" som inte har kunnat gått i skolan eller helt enkelt hoppat av,ÄRLIGT talat vem tror hon är igentligtligen? hon vet inte hur det är och vara en ung mamma?Det vet jag,att jag går på komvux är för att jag skolkade igenom halva gyminasietiden och efter att jag fick Emelie fick jag tid att tänka över vad JAG igentligen ville jobba  och utbilda mej till.Detta har ingenting med att ha barn.Detta handlar om mej inte om min dotter.Jag gjorde ett eget val.BARA FÖR ATT MAN HAR BARN BETYDER INTE DET ATT MAN INTE BLIR ANSTÄLLD FÖR de blir alla mammor.

När jag fick emelie efter min student är nog det bästa som har hänt i mitt liv,hade jag inte haft henne så skulle inte mitt liv se så bra ut som det gör nu,jag har ett hus,jag har en sambo,jag har min dotter samt katt.bättre kan det inte bli.Att ha barn kräver orehört mycket från båda partnerna men vi har alltid klara oss ovasett om det handlar ex dålig budget eller inte.

Så skyll er själva, “unga mammor” -
om ni vill folk ska tycka synd om er -
försöker inte bli acepterade i jobbvärlden..
Så skyll er själva, “unga mammor” -
om ni vill folk ska tycka synd om er -
försöker inte bli acepterade i jobbvärlden..//KISSIES

video

Publicerat: 2010-01-29 / 20:11:22

städ dag

Publicerat: 2010-01-29 / 19:58:32
god kväll på er sitter i soffan och tar det lungt har stått på bena sen i eftermiddag med och städa sen kl var runt 2.Nu Är jag otroligt trött efter dagen.Tog tag i tvätt berget och köket samt alla andra rum vi har i vårt stora hus.
Fick besök av Emelies farmor och farfar nyligen,de kom förbi en sväng och hälsade på oss,Ewa Ville leka lite med Emelie så jag och daniel passade på och göra massa annat efter vi hade fått i oss mat.
Nu ska jag ta och gå upp och duscha sen ska jag se på tv resten av kvällen:D vet ni någon bra program som finns att se på ? dagen middag blev köttbullar med sås och potatis.

film kväll

Publicerat: 2010-01-28 / 19:30:10
Har nu hämtat Emelie från farmor och farfar,tyvärr jobbade farmor så hon kunde inte träffa henne idag.
Tänkte ta och se harry potter och fenixorden nu innan jag ska gå och lägga mej ,tänkte gotta mej med lite chips och dip till detta, hoppas mina läsare haft en trevlig dag? kram och god natt ses i morgon..

han kräktes i väntrummet..

Publicerat: 2010-01-28 / 18:28:01

hej mina kära läsare,har nyligen kommit hem efter vaccinationen som Emelie tog i eftermiddags,fick värkligen vänta i nästan 2 timmar innan vi fick komma in.vårdcentralen var som en zoo farm med en massa gråtande barn.Suck kunde värkligen inte hållt tålamodet uppe,sen var de jätte varmt där inne så en liten kille kräktes mitt på golvet där alla stog och väntade.Kände att jag bara ville därifrån snabbt men fick bita ihop och vänta på att min tur.Trodde jag alldrig skulle få komma in hade nr 75 så de flesta som var där hade över 140 på sitt nummer.

Så äntligen efter nästan 2 timmars vänte tid fick vi komma in och Emelie  tyckte inte alls om sprutan,hon grät som bara den ,Undra vad de andra barnen tänkte där ute i väntrummet? de blev nog ännu mer rädda än va de var.

Nu håller jag just på och gör iordning mat blir att äta snabbt för att hämta Emelie som är hos farmor och farfar
 just nu,får hoppas på att hon blir feberfri från sprutan under natten annars måste vi bli hemma I MORGON.. 

vaccination

Publicerat: 2010-01-28 / 12:22:38
god morgon alla :) jag och Emelie ska strax till vårdcentralen och Emelie ska få sin andra vaccinations pruta för  influensan - A (H1N1).Förra gången vi tog den på henne i Deje så ville hon värligen inte ta den eftersom var så rädd så hon bajsade,stackarn.De på vårdcentralen värkar inte ens bry sig om småbarnen som kommer dit.

Ska sen hem och städa lite en ska vi ska till hans föräldrar senare ikväll.Och kolla på hockey.

 

nattii natii

Publicerat: 2010-01-27 / 22:21:33
nu ska jag gå upp och sova för natten,har nyligen kollat klart på andra avenyn på nätet,skit bra va de nya avsnittet. Blir och äta lite majskolvar innan sängen är så otroligt sugen på de..
 i morgon blir de andra saker.. ses i morgon kram på er

emelie älska och prata om oboy

Publicerat: 2010-01-27 / 20:36:03

Nu har emelie badat klart vi pratade en hel del om oboy^^, nu blir det att göra iordning mat sen ska jag se på Andra avenyn.. Sen måste jag gå och lägga mej måste upp redan vid 6 i morgon eftersom jag har ingen aning om jag överhuvud kommer ut här i morgon bitti annars får jag stanna hemma. Ses i morgon god natt på er...

semletid

Publicerat: 2010-01-27 / 18:35:10

pust de var knappt så jag kom ut förut i snöstormen,tänkte gå in igen med jag behövde värkligen till affären och köpa några nödvändiga saker. köpte med mej 2 feta semlor till mej och Emelie för att gotta oss innan hon ska bada och lägga sig för natten.

Ska också hinna med och plocka här lite sen blir det dax för middag.. later

räkningar är inget man talar om.

Publicerat: 2010-01-27 / 15:32:03

hoppas ni gillar min nya design och header som blev nytt igår? har nyligen kommit hem,jag och Emelie tog en tupplur. Nu är vi pigga och ska ta en promenad in till centurm för att göra lite ärenden.Kanske ska vi köpa med lite gott gott,vem vet. Är lite sugen på godis.
Han också betala alla mina räkningar så nu är jag något fattigare..så nu blir det och ta väl hand om sina pengar tll nästa månad känns lite långt till dess faktiskt..Hoppas ni har haft en fin dag.

behöver du ha jobb lr?

Publicerat: 2010-01-27 / 00:05:34
fick nyligen ett konstigt medelande från någon om "rop på hjälp" där det stog att hon presenterade sig själv och att hon sökte lägenhet i stockholm,seriöst jag bor inte ens i stockholm? sen skickade hon med ett cv om sig själv:S lustiga människor..behöver du ha ett jobb eller? JAG ÄR INGEN CHEF!




 


inom 24 timmar

Publicerat: 2010-01-26 / 22:10:09
kommer kim lägga upp mina nya och fräsch header och design här på min blogg,hoppas ni kommer att gilla den...

fun publicity it's a cheap mobil internet

Publicerat: 2010-01-26 / 20:56:15



 commentary: to slow to the mobil internet mohahah

damm tampongen

Publicerat: 2010-01-26 / 20:36:57




god kväll har haft fullt upp hela dagen,började med att jag började min första lektion kl 10:00 hade matte,gjorde förståss klart mitt prov.Får hoppas att detta prov gick finnemang! tog lite luch efter kl 12 och idag serverade skolan hamburager med mos haha fan alltså! vilken mat,visst skolans grönsaker o de är super men maten är ingen hits varje dag.

 Kan va lite undantag ibland då man får lax och tacos.vad får ni för mat för er som går i skolan tycker ni att maten är bra?
Tog en promenad efter skolan slut och hämtade Emelie på dagis,sen gick vi in till centrum för att köpa lite och göra annat..
gick förbi apoteket och köpte mej nageltång och TAMPONGER, SUPER OCKSÅ!. Sen tog vi bussen hem eftersom vi bor 3 km ifrån centrum,vem orkar gå i kylan?

Gjorde iordning fisk och potatis när jag kom hem och städade lite smått.Nu sitter jag och kollar på simpsons och ska snart träna på lite engelska ord till i morgon.

see you..





grattis gumman,ditt vuxenliv börjar nu på allvar.

Publicerat: 2010-01-25 / 19:57:31
god kväll har nyligen gjort iordning middag för famijen blev en snabb rätt,makaroner och grillkorv:) orkade inte engagera mej i maten idag eftersom jag sov för lite i natt,Emelie vaknad ruskigt tidigt i morse så jag fick gå upp och göra välling och klädde på henne.Sen gick vi till dagis.

Han tyvärr inte klart mitt matte prov förut så jag får forstätta i morgon bitti med det,ska göra mitt bästa av det så jag får bra betyg till sommaren.Fick ju väldigt fina poäng förra terminen i  skolan så man får hoppas jag gör ämnnu bättre ifrån mej.

Nåväl sitter och snackar med en kompis som nyligen fått sig en lägenhet,så kul för henne att flytta hemmifrån för första gången.Måste kännas vädigt pirrig och vuxet:D
Nu ska jag fortsätta titta på simpsons på kanal 6:an.. sen ska jag lägga mej för natten... god natt kära läsare..

mitt perfekta cv och personliga brev...

Publicerat: 2010-01-25 / 14:47:20
hej,förslåt för en dålig uppdatering under dagen sitter nämligen i skolan och gör ett matteprov,som är svårt,men jag får tänka att banne mej nu ska jag klara det här så jag kanske får vg:) vem vill inte ha det?
ska snart hämta min skrutt på dagis sen en snabbis hem och hämta lite saker sen gå in till centrum igen för och fixa lite saker.
Åh jag sitter just nu och tänker på hur mitt personliga brev och cv blev helt perfekt:) är så glad att jag har skrivit något bra som också min gamla coach på arbetsförmedligen gillade:)


Hej Theres!

Vilket bra personligt brev!!!!! jag har bara lagt några småsaker. Kan du inte
maila mig och tala om hur det går med jobben.
DETTA VAR BRA!!!

Vänliga hälsningar Maud Höckert, arbetsförmedlare


är hon inte så gullig som orkar läsa mitt mail fast att hon inte jobbar längre som coach....

inte som henne

Publicerat: 2010-01-24 / 21:08:43
pust äntligen har besökarna åkt hem,ska upp snart och tvätta mitt skabb hår och göra mej fräsch! har gått i  mina gammla mys kläder hela dagen så de känns inte så mysigt längre.

Tryckte i mej en mixsallad från pizzerian som daniels pappa bjöd med på, de andra tog sig pizza:)


 är ju inte som kissie som inte vågar visa sig osminkad för sina läsare med de vågar jag för jag vågar sticka ut! me just now:)

heidi

Publicerat: 2010-01-24 / 15:51:27

jag måste bara komentera hur apan heidi ser ut nu för tiden hur kan man göra så många plastikoperationer så hon nästan förlorade sitt liv? hon är ju så ung så varför ska man behöva göra så många oliKa operationer under en dag? jisses säger jag bara.
Men självklart är de väl en annan sak om man har riktigt stora skönhets fel som man är född med right?
De ända några operationer jag skulle behöva göra  är följande: mina öron som jag har ett medfött fel på.sen är de väl min mage efter förlossningen och min underläpp som jag vill förminska eftersom den hänger ner och har fått många komentarer som att jag ser sur ut.. de är väl de ända..



plastikoperation or not?





fabriksoutlet.com

Publicerat: 2010-01-24 / 15:15:29
hej kära läsare jag har googlat lite om olika ställen som de säljer ut en massa märkes kläder. O ch jag kan säga er att alla outlet ställen tyvärr lurar sina kunder på oäkta saker som en del har beställt från fabriksoutlet.com som inte alls har fått sina varor eller har fått dem men har blivir lurade.
samma sak gäller en massa reklam sidor som erbjuder billiga "ipod" osv så nästa gång ni ska köpa något googla om företaget innan ni gör ett köp annars kommer ni bli lurade och ni kommer alldrig få era pengar tillbaka
 

tvättdag och besök.

Publicerat: 2010-01-24 / 14:12:49
oj vad klockan går fort idag,har hunnit med en heldel nu under dagen. Har nämligen städat över allt i huset så nu ser de hyffsat fint ut. Håller just nu på och tvättar lie kläder och hänger in allt i torkskåpet.

Ska hinna med och göra en morotskaka innan de kommer besök snart,daniels syster och pappa kommer nämligen hit vid halv 5 tiden. vad händer för er idag då? kom på nu att jag måste kanske köpa mej en ny väska behöver ha en och ha datorn i som jag snart måste ha i skolan.Funderat på att köpa mej en mulberry?!

odd molly mysisar

Publicerat: 2010-01-24 / 00:16:45
ja har surfat runt lite på oddmolly.com och jag har sett en hel del fin som kommer ut nu i vår funderar på att köpa någon,men alla odd mollysar har ju väldigt högt pris på sig,så jag ska fundera:)
däremot har jag hittat ett mys plagg som jag är sugen på,vad tycker ni om dessa?skulle va gott och ha hemma och mysa i eller vad säger ni?

vidrigt

Publicerat: 2010-01-23 / 20:47:39

sorry för en dålig uppdatering,förstår att ni är ivriga och vill veta vart jag håller hus;) jag lever iallafall.Har under dagen städat och sen har jag lekt lite med emelie under morgonen,efter de åt vi lunch.
Emelie tog en liten tupplur efter lunchen och jag passade på att sova en stund jag med.

VI vaknade vid 3 halv 4 och bestämde oss för att ja en promenad ute i kylan för att lämna tillbaka filmen jag lånade igår kväll. Efter de så fick vi in till centrum och köpte lite godsaker på ica och på konsum hittade jag ännu en beck film som jag ska ev se senare ikväll.

På vägen hem blev jag otroligt hungrig så jag beslöt mej för att köpa med något hem,hade lite svårt att välja mellan pizza och kina mat.. Det en sväng in till pizzerina för att beställa en familjepizza till mej och daniel haha visst är jag överdriven :) det blev en med oxkött,svamp,mozarella och tomat. Hyfsat gott va de men kunde faktiskt köpt med mej kina mat eftersom daniel fick med små små stenar som såg ut som gruskorn i pizzan.. ÄCKLIGT!
får be om ursäkt  men min  kamera har tyvärr inte laddat klat än..

shopping i stora rullar..

Publicerat: 2010-01-22 / 20:15:18

pust idag har de varit en lång ag,började med att gå till dagis och skolan sen ik jag och hämtad jag emelie lie tidigare så vi skulle hnna med bussen in til stan,blev en hel del vårfin till emelie. fast att hon inte kan använda de än så köpte jag för att då slipper jag tänka på de sen.

köpte en everset jacka,flece jacka i samma modell.sen blev de en möss på polarn och pyret. kikade in på lindex och fick syn på en jeans klänning och en jättesöt tröja:) så ja köpte de med. Nu behöver min tös bara leggings och kjolar,klännngar:) 

sen kan man bara njuta av att våren är snart här om några månader.

middag hos svärföräldrarna

Publicerat: 2010-01-21 / 19:53:48

 

har nyligen kommit hem från middagen hos svärföräldrarna blev bjudna på kyckliggryta med ris och en massa brocoli.gott gott,blev att  jag fick rulla hemåt*fniss

Nattade Emelie för natten nu får hoppas på att hon somnar snart,eftersom vi måste upp så tidigt i morgon bitti.Nu tänkte jag varva ner här hemma och kolla på en film som jag hyrde i affären, Irene huss är det många som har sett  filmerna? Får hoppas på att dem är bra har inte sett alla än så.Får inte glömma och läsa sofis mode efter filmen sen.
 

I morgon har jag lite planerat som att skicka in ansökan som vikarie osv..








MYS :)

Publicerat: 2010-01-21 / 15:38:11

börjar bli lite bätte i handen nu,visst de är världens största blåmärke men men så kan de bli ibland.Har hunnit tagit hand om köket och städa.åh är jag ine flitig?
ska senare idag till daniels föräldrar på middag.Ska bli gott med lite mat i magen..
ska hinna med och åka till affären en snabbis sen oxå ikväll..

dagens musik får bli emilia de poret 



 





blodådran sprack..

Publicerat: 2010-01-21 / 10:02:16
morgonen började med att göra frukost till emelie och sen bytte jag på henne,på något konstigt sätt kom jag åt skötbordskanten och handen blev uppblåst då fick jag se att ena blogådran hade spruckigt,rätt klumpigt gjort måste jag säga.Ka knappt röra handen för att de gör så ont får nog åka till apoteket och köpa någon gasbinda.kan ju inte direkt visa STORA blåmärket ser hemskti ut,folk kanske tror att jag har blivit misshandla,skojja..

hon blir kallad för

Publicerat: 2010-01-20 / 22:18:39
bloggaren isabella skrev nyss en inlägg där hon nyligen åkte taxi i stockholm och hennes namn som kund heter något märkligt nämligen lövengris och lövendjup hur kan man skriva såt här i deras lilla dator? så pinsamt... nej skärpning taxi i stockholm ni gör de bara pinsamt för era kunder.. stackars blonda bellsan!



källa: blondinbella

jissies jag blir yr

Publicerat: 2010-01-20 / 20:12:03
av att titta på denna bild..



riktigt coolt gjort av fotografen:)

fruksallad med vaniljesås..

Publicerat: 2010-01-20 / 19:23:56

 

jag blev så hastigt sugen på något sött att äta så jag gjorde iordning fruktsallad med vaniljesås:D gahh det var super gott!!! hittde till och med en förpackning med vaniljesås inte ofta man hittar de här hemma:) vilken tur annars skulle de inte smaka lika gott.funderar på att göra en blåbärspaj i helgen:) med en massa sås till..












middag

Publicerat: 2010-01-20 / 18:40:44

 

har nyligen lagat middag och jag och emelie tittar på bolibompa innan hon ska sova för natten..

god morgon

Publicerat: 2010-01-20 / 12:01:50
sitter och slö tittar på tv,ska se en till beckfilm igen:) kan aldrig få nog av filmera;D idag ska jag kolla på nätet ev ringa till företaget som har de snygga skaljackorna i stan:) får hoppas på att de har kommit in i rätt storlek för då får jag åka in till stan och köpa den.. annars idag blir det lungt har inte direkt något planerat och det är skönt eftersom jag äntligen är frisk. Ska försöka hinna städa kanske senare,behöver köpa nya vårkläder snart till emelie hittade lite på h&m men inte inte så värst mycket nytt so mhar kommit in..




hittade en bild på Tindra och Emelie:D





later...

här kommer videon:)

Publicerat: 2010-01-19 / 19:28:52



naw visst är emelie söt:D

film mys:D

Publicerat: 2010-01-19 / 19:25:35

kvällen börjar närma sig och jag och emelie tog bussen in till centurm för att handla lite snask..det blev 6 beckfilmer och en hänt extra tidning måste ju va uppdaterad vad som händer i kändisvärlden. köpte också med en massa chips och olws bearnaise dip mix:) någon ny smak som har kommit ut i butik.
gick in till apoteket på vägen och köpte alvedon till daniel..
nu har emelie lagt sig i sin säng och vi ska äta massa gott och kika på film.. god natt.=)




jag tänker ladda upp videon sen efter filmerna

baddax

Publicerat: 2010-01-19 / 13:56:39

emelie har under morgonen hunnit med och badat och lekt med alla hennes nya leksaker och tittat på barnkanalen :)
nu blir det dax för lite luch här hemma,samma mat som igår:) lite rester är alltid gott att värma upp i micron:)
 ska kanske ta en promenad i eftermiddag efter att emelie har sovit middag inte så smart att gå ut i blött hår så vi får vänta till sen istället..




video inlägg kommer in senare:)

arbetserfarenheter...

Publicerat: 2010-01-19 / 11:34:24

 

god morgon,dagen börjar med sov morgon eftersom jag och emelie ska vara hemma idag också.Så i morgon ska vi till dagis och skolan igen som vanligt,emelie sitter just nu och äter sin frukost. och jag har nyligen fått kontakt med nobelgyminasiets nya rektor om att jag vill ha en ny kopia på mina betygsdotument,eftersom jag har tappat bort orginalet någon stans här hemma,så klumpig som jag är.

Ska nämligen söka lite sommarjobb nu får se om jag får napp,inte så lätt med och skaffa jobb när man har bara har gått i skolan under sitt liv ,då har man inte så stora erfarenheter som man kanske borde ha när man är 21 år.Nåväl ska boll över en massa mail fram och tillbaka till min coach om lite personliga brev.. några tips? 

svenska idrottsgalan

Publicerat: 2010-01-18 / 21:29:27


sitter just nu och äter bagett och tittar på svenska idrottsgalan,tänker på hur god mat de sitter under kvällen och äter och dricker en massa gott:) skulle också vilja va stjärna och få en massa fin priser.. men nu skaj ag sluta drömma har ju faktiskt en utbildning som jag drömmer framför allt om:)

Under dagen idag har Emelie mått lite bättre får hoppas på att vi kan gå till dagis igen på onsdag.. hon har ju ätit och lekt en hel del så jag hoppas hon håller energin uppe tills veckan slut:)


 



middag..

Publicerat: 2010-01-18 / 16:22:11

jag äntligen fått i mej en måltid som bestog av fisk och potatis får se hur jag känner mej efter detta om man inte får gå på toabesök:) och Emelie fick också i sig en heldel men inte allt. jag gjorde iordning välling till henne och la henne i sängen för att hon skulle sova en stund nu..måste plocka bort en hel del snart här hemma har en massa skräp.
ska först vila magen och kolla på tv under tiden.. måste hitta min internetdosa till banken oxå:)

en risig dag..

Publicerat: 2010-01-18 / 11:46:20
god morgon sov lite bättre idag,så jag ringde till dagis och skolan eftersom jag inte vill smitta någon igen... på dagis hade tydligen redan 4 stycken barn fått magsjuka berättade Karin när jag ringde dit i morse.Daniel ska köpa med tabletter sen så att jag kan gå till skolan i veckan..orkade inte gå i morse då jag fick "springa" fram och tillbaka till toan..

Nu sitter Emelie och äter frukost och jag går på min lilla diet eftersom magen inte mår bra än.Idag blir det en lung dag kanske ska vi se på film och så:)
här kommer bilden från i lördags när vi var hos sandra;)så fort vi blir friska ska jag åka in till stan och köpa en present till sandra eftersom hon fyller år på torsdag...

god natt

Publicerat: 2010-01-17 / 20:53:34
Nu tänkte jag gå upp och duscha behöver sova tidigare idag eftersom jag är sjuk.får hoppas jag tar mej igenom helva veckan så jag inte behöver va hemma.Har värkligen ingen lust att va hemma när jag kan lika gärna va i skolan.Måste åka och hämta min barnvagn i stan i veckan,glömde den hos Sandra under helgen,eller glömde och glömde sista bussen hem gick vid 17.55 så Daniel kom och hämta oss på vägen för han var ju ändå i stan:) god natt med er hoppas ni har haft en underbar helg:)

masjuk..

Publicerat: 2010-01-17 / 19:31:52
hej sorry för en dålig uppdatering idag är nämligen magsjuk så jag har värkligen inte haft ork att skriva något idag,var nyligen en sväng med emelie och daniel till hans föräldrar för en mysig middag.JAG ÅT inget då jag mår kasst i magen.får försöka äta lite sen..ska se till och försöka hinna att städa lite här innan jag ska sova.

kissies stalker går över gränsen

Publicerat: 2010-01-16 / 23:13:16



kan du inte bättre? så överdrivet!

hälsar på en vän

Publicerat: 2010-01-16 / 22:36:55
sitter och filosoferar vid datorn,har varit nyligen hos en kompis och Emelie fick träffa några kompisar där..Vi gjorde iordning middag och sen var på stan och kollade runt..fick tag på en skaljacka som jag ska köpa snart,väntar bara in att de ska få hem i minder storlek..

breakfast

Publicerat: 2010-01-16 / 22:18:58



 

 
en glad och SKITIG bäbis

frukost

Publicerat: 2010-01-16 / 09:23:53

 

god morgon vaknade nyligen av att Emelie ville byta böja,så jag fick gå upp och byta.Nu ska vi äta frukost och jag ska hinna med och klä på mej för idag ska jag träffa en kompis och hennes systerdotter Tindra. Blir kanske en sväng på stan sen ska vi hem och äta middag..

kvälls mys framför tv med en fet..

Publicerat: 2010-01-15 / 22:44:59
bagett som jag gjorde iordning och en stor 2 l pepsi till det :) god natt allt folk:D

bad och hudkräms tips

Publicerat: 2010-01-15 / 21:56:59
tänkte tipsa er som jag själv anväder ibland när jag känner mej torr och sprucken..nämligen
                     BAMSES SERIE FRÅN apoteket och bepanthn

GLÖM INTE solskyddsfaktor,det är nog många som inte tänker på de men de är lika viktigt på vintern som på sommaren!

skaljacka

Publicerat: 2010-01-15 / 20:38:54

jag letar nämligen efter en skaljacka i märket pop,everest eller något annat bra märke.tyvärr hittade jag ingenting på  webshoppen stadium ,hittade en skaljacka på stadium i stan förut men den var ju i fel storlek.. däremot hittade jag emelies puma skor som jag ska köpa:D 

skulle bli glad om någon kunde tipsa mej om en bra skajacka i stl 92/98

fika och en massa shopping..

Publicerat: 2010-01-15 / 19:38:56
GOD KVÄLL alla:D jag har nyligen kommit hem,har varit och fikat med kusin som jag inte har träffat på hur länge som helst.Sen åkte jag och Daniel och bergvik för att kolla in nya vårjackor till Emelie som jag ska köpa snart,hittade tyvärr inga raggsockor idag heller fanns bara i en annan modell,såg så konstiga ut så jag köpte dem inte.Hittade ett par skor till henne som jag ska köpa:) Åkte sen och handlade mat på willys,haha de va ju inte lite mat vi köpte;) men så är de när man har familj:)


suck,nu har jag tappat bort min sladd til kameran så jag kan inte lägga upp bilder från dagen.. får försöka hitta den nu under kvällen.. ha tålamod snart kommer bilderna upp..

nuuu kommer bilderna upp!! kl 21:40







svenska läraren..

Publicerat: 2010-01-15 / 10:32:15
jag var nyligen på min första svenska lektion och det gick jättebra fick tag på svenska boken som jag har letat efter,fick nämligen köpa den av min förra granne;) ja ni förstå han också nyligen börjat hos oss.De har kommit skit mycket nytt folk..
När jag satt i vår sal för att läraren lars skulle undervisa så lev jag mycke häpen över hur lyhörd han var och han förklarde allt. och jag kan säga dej att de är så mycket bättre att gå på komvux nu än gyminasiet jag gick innan,mina dåvarande lärare va kassa! Älskar värkligen min nya lärare lars som jag har fått:) hoppas jag får mycket nytta av honom:) Nu ska jag iväg och hämta min dotter på dagis,sen ska vi iväg till bussen och träffa "chicken"!kusin i stan:) sen bär de av för att stohandla mat..

god morgon

Publicerat: 2010-01-15 / 10:26:33
shiit vad tidigt man vaknar nu för tiden,har satt på mej en massa kläder och fått i mej lite frukost.Ska snart väcka Emelie ..idag bär de av till stan och ska möta upp min kusin för en fika:) uppdatera senare med massa bilder:D

odd molly kollektion 08

Publicerat: 2010-01-14 / 23:30:36



hiss eller diss??

hatar bussar som inte kommer..

Publicerat: 2010-01-14 / 22:03:16


saknat mej? jag förstår det,i morse när jag promenerade ner till bussen för att åka till dagis och skolan så kom aldrig bussen så jag fick dra hem igen och ringa och berätta som det var.Stog där ute i kylan i över 1 timma.. istället åkte jag och Emelie in till stan för att köpa mej en svenka bok uppe på mitt i citt i city men tyvärr hade boken gått ur lagret.. så jag får köpa någon eller beställa via skolan.
jag kollade efter  nya raggsockor på h&m till Emelie men tyvärr fanns de inga kvar jag som värkligen behövde köpa nya,får försöka hitta ett par i helgen,innan bäbis fryser ihjäl:(
fick tag på en massa kläder och ett par skor till henne iallafall..
och 2 smycken till mej..










snacka om REA fynd det blev idag:)

nu ska vi äta se snart:)

god morgon..

Publicerat: 2010-01-14 / 06:59:33

haha visst är jag upp tidigt;) ska snart väcka emelie och ge henne lite välling så hon vaknar till.under tiden klä på henne och promenera i snön,börjar 08:00 idag.
Ska bara äta upp min frukost sen måste jag rusa...

de är över nu

Publicerat: 2010-01-13 / 20:34:01



huvudet spränger..

Publicerat: 2010-01-13 / 20:08:02

förlåt för en dålig uppdatering har inte mått så bra idag,har haft en sju dundrande jobbig huvudvärk hela dagen så jag har inte riktigt konsentrerat mej så mycket i mina studier i skolan.Funderar på om jag har fått migrän igen?hoppas detta inte håller i sig annars måste jag gå till doktorn och få receptbelagt.

När jag kom hem i eftermiddags så tog jag och emelie det väldigt lungt eftersom jag inte hade någon stor lust att göra något.Tog en promenad till affären nyligen innan vi skulle äta.. nu är jag propp mätt,ska äta lite godis nu ;)

katter har också kläder på sig

Publicerat: 2010-01-12 / 20:39:17
jag klädde på biibii sin "systers" tröja igår blev hon inte sååå snygg;)




ÄR MAN INTE SÅ TASKIG:)

hem åt..

Publicerat: 2010-01-12 / 20:35:38

när vi kom hem förut i eftermiddags så gjorde jag iordning middag till Emelie sen la jag henne en stund för att hon skulle få sova,hon hade ju inte sovit något på dagis..Hon börjar vända på dygnet nu efter lovet så hon har väl inte vant sig än riktigt..När daniel kom hem så gjorde jag  iordning varmkorv med bröd:) gott gott!



hur man lägger in reklam

Publicerat: 2010-01-12 / 19:59:43
hittade en gide hur man lägger in reklam från TradeDoubler

http://hst.tradedoubler.com/file/20649/tdpull/tdDomainVerification.htm

lycka till

sitter i skolan

Publicerat: 2010-01-12 / 13:46:13
tjo tjo alla,jag sitter just nu iskolan,har nyligen proppat i mej lite lunch hur gött som helst..snart slutar min lektion och jag ska iväg och hämta lill skiten efter de ska vi ta en promenad hem och kolla film och äta ännu mer mat:) FAN vad tjock jag blir nu!

städningsom vanligt

Publicerat: 2010-01-11 / 14:15:12
god morgon.Nu under morgonen har jag städat och plockat bort att som har med julen och göra.Ser väldigt tomt ut nu.Får försöka göra om här hemma så de ser bättre ut,funderat på att köpa lite nya saker typ som tavlor osv..
sitter just nu och äter upp rester av tårtan vi fick på kalaset mumma..

matångesten

Publicerat: 2010-01-11 / 12:20:41

Jag kan lova att många av er har satt upp “ett hälsosamt liv” som nyårslöfte eller mål. Ett hälsosamt liv är jättebra men jag tror tyvärr att många är för mycket inriktade på att gå ner i vikt och jag vill att du ska tänka smartare nu de kommande veckorna så att du inte skapar en matångest som tar upp alla tankar och energi som du egentligen ska lägga på att göra roliga saker det här året. Eller hur?

Att leva hälsosamt och känna sig pigg och stark är jättebra men då handlar det om att träna och faktiskt äta en hel del. Hur tror ni att jag orkar leva som en duracellkanin? Jag äter! Men är hälsosamt lika med att dra ner på måltider, skippa frukosten och konstant tänka på vad du äter eller ska äta framöver. Då är det inte lika hälosamt längre och du skapar en väldigt destruktiv start på året som inte kommer vara hållbart.

Bestämmer du dig för att dra ner på maten slutar det ofta såhär:

1. Du skapar en matångest som kommer att leva konstant i huvudet. Du kommer hela tiden tänka på när du ska äta och vad du ska äta - Och må dåligt över det.

2. Har ångest och äter något som du har bestämt är “dumt” kommer de dåliga tankarna direkt till din kropp och du börjar hitta fel. Du trycker ner din självkänsla i botten.

3. När du inte äter orkar man inget och den lilla energi som finns kvar när du inte tänker på mat och vikt orkar inte ett liv med skola, jobb och umgås med familj/vänner.

Sedan brukar det dela upp sig i två olika vägar..

.. 4 Kroppen säger ifrån och du börjar äta igen. Men nu är det svårt att avgöra vad som är normalt och kroppen vill gärna trycka i sig allt möjligt och gärna onyttigt = Du går upp och väger mer än vad du gjorde från början.

.. 5 Du utvecklar anorexia eller bulimi vilket du kan dö av.

Det är inte värt att du börjar mixtra med måltider för att “gå ner i vikt” Du skapar bara ett helvete. Jag brukar säga “hellre en fattvalk eller två än ett rent helvete” och det stämmer. Känner du att du redan börjar skapa en matångest så är mitt bästa tips att ta sig ur det att äta regelbundet och äta något till om du är hungrig under dagen. Äter man regelbundet blir man sällan vrålhungrig och då trycker man aldrig i sig en massa man som sedan skapar en ångest. Och det är ofta när man antingen är supermätt eller vrålhungrig som ångesten kommer fram och vill jävlas. Stå upp för dig själv och din kropp och låt nyårslöftet bli ett mål där du ska ta hand om dig och träna och äta rätt - och ofta. När du klarar det har du energ in att kunna gå hur långt som helst i livet.



källa: http//www.blondinbella.se

wille the boy

Publicerat: 2010-01-10 / 21:41:34


  prinsen av landet långt bort


willsan löööv emelie:D

Publicerat: 2010-01-10 / 20:44:44

Våra gäster åkte nyligen hem efter att Emelie somnade.De var jätte kul att de kom hit.Wille lekte jätte mycket med Emelie förut och jag passade på att filma dem. Annars har dagen varit toppen..

matdax

Publicerat: 2010-01-10 / 16:04:06
nu har vi fått i oss lite middag,väntar på att wille och rita strax kommer hit..Emelie ligger och sover en stund nu efter maten..









  Emelie passade på att rita lite under tiden jag värmde maten och fixade i köket.. Hon har blivit en ny picasso:)





vill ni köpa mina bilder hälsar Emelie;)

film mys och frulle..

Publicerat: 2010-01-10 / 11:28:42
god morgon alla, igår blev de en lång natt orkade värkligen inte sova tidigare än vad jag hade tänkt mej,nu är jag iallafall uppe och ska göra iordning frulle och innan vi får besök ska vi äta den goda gratängen jag gjorde iordning i natt.Med en massa sallad... lööv it.
jag har nyliigen satt på filmen BOLT till Emelie under tiden jag ska fixa annat,känns så kul nu när hon börjar mer och mer intresera sig för tecknade program..


Katy is so beautiful

Publicerat: 2010-01-10 / 01:07:26



michelle phan

Publicerat: 2010-01-10 / 00:36:19

natt mat och städning

Publicerat: 2010-01-10 / 00:04:28

nu har jag faktiskt varit duktig för jag har nämligen städat klart i hela huset,de tog en bra stund att hinna med allt så jag passade på att göra iordning potatisgratäng med köttfärs i under tiden jag tog små pauser.. nu är allt klart så nu ska jag vänta tills maten blir kall så jag kan lägga ner de i matlådor.Måste ju ha med mej detta under veckan när jag är i skolan,USCH nu i veckan måste man värkligen vända om på dygnet eftersom jag börjar tidig på morgonen redan kl :08:00 tänk er att ha ETT BARN också som måste väg först.. stress,stress.. Hatar värkligen att stressa på morgonen då mitt humör inte e på topp..De är trevligare att hämta Emelie på dagen för då behöver man inte stressa någonstans...nåja nu ska jag sova för natten ses i morgon....

video

Publicerat: 2010-01-09 / 18:52:19


                                         Emelie kastar boll med wille;)








 SMILE:)


grattis wille 1 år

Publicerat: 2010-01-09 / 18:42:09


god kväll förlåt för en dålig uppdatering idag,har haft fullt upp under dagen.
Dagen började med att vi åkte en sväng till affären och köpte lite små grejjer.Sen gjorde jag iordning makaronlåda med bacon.Den blev värkligen lyckad:).Efter de så åkte vi in till stan för att hämta daneils syster på vägen hem till ritas mamma där vi skulle fira William som fyllde 1 år(8/1) vi firade honom idag istället. Vi blev bjuda på en massa god saker som tårtor,vetelängd m.m.
Nu ska jag passa på att städa lite för i morgon kommer rita och wille på besök!
här kommer bilder från dagen.




.

kisssiiiie läcker ut!!!!

Publicerat: 2010-01-08 / 22:31:48

coco chanel

Publicerat: 2010-01-08 / 22:01:00
sitter just nu i soffan och små ätit lite av varje här under kvällen,sitter och kollar på en bra film nämligen coco chanel.Riktig bra film om na har tråkigt så kan man sitta och titta på en massa snygga vingate kläder:) ska strax lägga mej i  morgon måste jag upp tidigt.. later

andra avenyn

Publicerat: 2010-01-08 / 19:37:34
snart är de äntligen dax för andra avenyn IGEN nämligen den 20/1 missa inte detta,jag älskar värkligen serien och hoppas på att de kommer bli lika spännande...spännande



 
greger hjärtar kim från avsnitt 171

kan inte sluta stirra

Publicerat: 2010-01-08 / 14:34:25
har nyligen kommit hem från kylan,kikade runt på lite mode sidor och jag kan värkligen inte slita blicken från dessa odd molly plagg,o när de är rea på dem börjar de ju klia i mina fingrar,får väl vänta tills jag får pengar..  hittde några som jag skulle vilja köpa



nu ska jag koka mej lite te och se på någon film/serie

du som läser min blogg och har odd molly hemma,jag köper gärna!!!

f***** utskrivare..

Publicerat: 2010-01-08 / 10:58:48

god morgon igår som sakt så åkte vi iväg till skolan för att lämna in papper.Eftersom vi inte har någon utskrivare hemma så tänkte jag att jag kunde lika gärna fixa 2 grejjer samtidigt.När jag väl fick en dator som var ledig märkte jag att de var något fel,felet var att de inte gick och skriva ut papparet som jag ville ha utskriviet.Jag frågade bibliotekarinen om jag kunde få skriva ut pappret på en annan utskrivare men då sa hon att de ite fanns någon annan än den som var trasig.Jag vet ju att de fanns en i koridoren in till lärarrummet som man kunde anväda men den var tydligen inte  deras så jag åkte hem ock skrev ut papparet hos danielsföräldrar så nu idag ska vi tillbaka till skolan men den här gången ska jag till studievägledaren,får hoppas på att hon är där idag.Får helt enkelt maila henne så hon vet att jag kommer över.Efter de ska jag och Emelie en sväng in till bibblioteket och läsa lite böcker..later..

hiss lr diss

Publicerat: 2010-01-07 / 23:17:22

hittade dessa snygga skor som är världa 15400 kr i butik




från märket dolce & grabbana

olycksfågeln

Publicerat: 2010-01-07 / 20:45:13

vi var nyligen över till daniels föräldrar för att kolla på hockey(daniel ville ju de) så då passade Emelie på att träffa farmor och farfar en stund innan hon skulle hem och sova för natten.Jag blev bjuden på en god och annorluda soppa som svärmor hade gjort i ordning,de va en gurksoppa  med potatis:). Helt ok faktiskt:).
jag har nu äntligen nattat Emelie och jag ska plocka bort all julpynt som fortfarande finns kvar,har värkligen inte orkat tabort de än hihi.Efter de ska jag göra iordning lite kvälls käk,men innan allt detta ska jag kolla på olycksfågeln av camilla läckberg på svt1 play..

viktiga saker

Publicerat: 2010-01-07 / 16:15:58


Nu ska jag passa på att göra iordning lite mat medans Emelie sover.Efter maten ska familjen åka till skolan min och lämna in viktiga papper...
oj jag kom på att jag måste tvätta också för på lördag ska vi på 1 års kalas:)

det blev korv och potatis:)

godinger från h&m

Publicerat: 2010-01-07 / 12:32:09
kolla vad jag har hittat för vårfint på h&m

god morgon

Publicerat: 2010-01-07 / 11:59:30
god morgon alla söta,sovit gott? de har jag fast att jag är genomförkyld.Nåväl ska försöka att göra något idag.Vi har nyligen frossat i oss frukost här och nu tänkte vi se på ice age 3:) .later..

CANADA GOOSE

Publicerat: 2010-01-06 / 21:14:00
NÅGON SOM ÄR INTRESERAD AV ATT KÖPA DENNA ÄKTA JACKA?

usch

Publicerat: 2010-01-06 / 12:55:11
usch idag ska jag bara ligga och ta det lungt orkar inte göra något,är fortfarnade sjuk efter natten.Ska försöka sova lite sen.. tar dagen som den kommer idag iallafall..

god natt

Publicerat: 2010-01-06 / 00:09:38

Idag har Sandra och lilla Tindra varit här på besök.De var här en timma ungefär innan vi bestämde oss för att åka in till stan.När vi kom in till stan så tog vi en buss vidare till bergvik eftersom alla affärer i stan hade precis stängt.Typiskt.Min mage kurrade hela bussfärden så vi tog oss pizza och taco när vi kom fram.Sen passade vi på att kolla lite i affärena medans vi väntade på att bussen skulle gå inom en timma..Nu har jag gått Emelie i säng och jag ska snart själv sova eftersom jag börjar bli sjuk.Får hoppas jag blir bättre i veckan.Ska ju ev på möte på torsdag får se om min studievägledare är där då. bilder och sånt kommer upp senare... god natt!!

video

Publicerat: 2010-01-05 / 22:54:48
här kommer en till video på när emelie tar och "lånar" Tindras nappflaska.

video

Publicerat: 2010-01-05 / 15:07:07
nu äntligen har sandra och tindra kommit hit.. nu ska vi åka in till stan :) 

play it

Publicerat: 2010-01-05 / 12:48:24

besök

Publicerat: 2010-01-05 / 11:46:10

god morgon jag måste strax fixa iordnin lite fint här hemma för en vän kommer hit.Hon har nämligen med sig hennes syster dotter. Ska bli kul och se hur Emelie kommer att ha de med mycket skojj och lek..
hihi jag har faktiskt inte ens hunnit göra mej iordning eller ens ätit frukost nåväl får försöka hinna med detta innnan jag ska ut och möta dem.


  ser jag söt ut nu lr

lite annat..

Publicerat: 2010-01-04 / 17:32:32

jag orkade värkligen inte ut förut de var alldeles för kallt ute så jag och Emelie gjorde iordning pannerad fisk med potatis istället och lekte vid hennes lilla spis hon hade fått i julklapp av farmor.Nu har Emelie slocknat en liten stund så nu ska jag passa på att fixa andra viktiga saker.
PUSS PÅ ER!

promenad

Publicerat: 2010-01-04 / 12:41:54

nej nu orkar inte jag sitta här hemma mer,jag tar en promenad med Emelie nu..ses sen med massa fina bilder.På tal om bilder så hittade jag en massa gamla bilder från i våras i datorn:)

                                       mysig och väldig hårig anka



titta jag kan faktisk köra bil! jag har ju tagit mitt körkort nyligen

csn

Publicerat: 2010-01-04 / 11:43:42
fan vad trött jag bli,skulle ha möte igentligen idag men eftersom dem frän CSN är så dryga med allt så får man vänta ytterliggare en vecka

minns ni låtarna?

Publicerat: 2010-01-03 / 23:03:08




gareth gates;)

 

EFTERLYSER

Publicerat: 2010-01-03 / 21:00:11
att köpa bondelid (xs-m) och odd molly i stl 0-3 är intreserad av tunikor,linnen,koftor och en kappa

ex bilder

bonderlid

Publicerat: 2010-01-03 / 19:56:23

 

jag har nyligen varit på bergvik med familjen och hittade nämligen en tunika på mq som jag har kollat på sen i november så nu tog jag chansen och köpte den för halva priset. Älskar värkligen Bonderlids kläder och.ska Försöka hitta någon mer fint nästa vecka.

emelie snarkar som en björn

Publicerat: 2010-01-03 / 15:34:51

kvällen blev väldig lång igår Emelie vägrade att sova.Fattar inte hur hon orkade va vaken sen 11 på dagen igår tills kl var närmare midnatt.Men tillslut kunde hon somna.

middags tips från mej

Publicerat: 2010-01-03 / 15:11:28
tänkte ge er ett gott middags tips som alla kan äta,till och med den som går på smal diet  kan äta det.
                                                       
                                                         pasta med brocoli  

                                                     4-6 personer.

                                                      1 medel sotor potatis
                                                      1 hel broccoli 
                                                      ett stort knippe färsk basilika
                                                       700 g parmesanost
                                                          fling salt
                                                      400 g pasta 
                                                     4 msk grön pesto
                       

                                        förberedelse:
skölj och skala potatisen och skiva den sedan mycket tunt med potatisskalare.Skär loss änden på broccolistjälken.Skär loss alla broccolibuketter och lägg dem åt sidan.Dela stjälken på längden och skiva dem sedan tunt.Nyp av basilikabladen och släng stjälkarna.Riv parmesanosten.Koka upp en stor kastrull med saltat vatten.Lägg i pastan och broccolin och koka enligt anvisningarna på paketet.När 2 min återstår av koktiden, tillsätt broccolin och potatisskivorna.Låt allt rinns av i ett durkslag,men spara lite av kokvattnet.häll tillbaka allt i kastrullen.Grovhacka hälften av basilikabladen och lägg dem i kastrullen tillsammans med pesto och hälften av parmesanosten.Rör om ordentligt.Om du tycker såsen är för tjock,späd med lite kokvatten.Lägg upp pastan i djupa tallrikar. Strö över resternade av osten och basilikan.Servera gära med en skål fetaostsallad.


                                                 
                                                   


                                                 

veckans musik video

Publicerat: 2010-01-03 / 00:42:05

en sväng till svärföräldrarna

Publicerat: 2010-01-02 / 18:57:05
jag kilade iväg till svärföräldrarna en sväng förut så nu har jag och Emelie kommit kom för att göra iordning för henne inför natten. Vi blev bjudna på pizza hos dem och då tog jag och daniel och delade på en kebab pizza,Fast de som var lite synd 
att dem inte hade kebaben i små strimlor utan de var lite väl stora.Men men sånt får man stå ut med ibland.Man kan ju inte alltid få som man vill.God va den iallafall o de va ju huvudsaken.

Emelie passade på att klä ut sig förut i farmors röda tröja,hehe hon blev så fin i den:)  O då passade farmor på att leka titt tut med henne för att försöka hålla henne vaken tills hon skulle sova.

Ikväll ska jag nog passa på att se någon bra film som går på tv.Vet tyvärr inte va det blir än men jag får sitta och sappa ett tag innan jag bestämmer mej för något.




middag

Publicerat: 2010-01-02 / 16:16:58

nu äntligen har jag städat klar efter vi hade ätit middag.Tyvärr åkte vi inte ner till stan eftersom vi hade så mycket att ta tag i hemma,så jag ska försöka hinna med dei i veckan istället.

jag är med i http://myzaans.blogg.se och tävlar om ett smycke från http://victoriandreams.se/ valde ett armband med vingar på:) skulle bli jätteglad om jag vann det! väntar med spänning:D

                                 en lyckad middag blev det:D

ny bloggdesign och header.

Publicerat: 2010-01-02 / 12:29:53
jag tänkte berätta för er att inom några veckor kommer min blogg att bli mycket förändrad.det är nämligen http://lindablom.se  som kommer att göra om min blogg.jag är så tacksam att hon vill hjälpa mej:D


shopping

Publicerat: 2010-01-02 / 11:57:56
Idag ska vi in till stan och shoppa lite,ska försöka hitta något inne på mq,behöver igentligen köpa mej ett par nya hörlurar för de jag har nu har blivit jätte dåliga.En ny mascara skulle också va bra att ha. nåväl kommer uppdatera mer sen när jag kommer hem... glöm inte och rösa fram mej som veckans bloggare mer info hittar ni längre ner på sidan i bloggen:D

vad vet du om Anna Anka igentligen

Publicerat: 2010-01-02 / 02:00:01

haha själv kunde jag inte så mycket om henne testa dej själv så får du se hur bra minne du har 
http://testadigsjalv.se.msn.com/noje/annaanka/Test.aspx
                                                 


rösta på mej i veckans blogg

Publicerat: 2010-01-02 / 01:00:54
jag skulle vilja att ni där ute röstar på min blogg. jag är nämligen med och tävlar om titelen hos http://myzaans.blogg.se/ jag står som nr 2:) skulle värkligen uppskatta om ni kunde rösta på mej:)

per gessle

Publicerat: 2010-01-01 / 22:36:55

åh vad jag saknar sommaren när jag ligger och lyssnar på kung av sand som per gessle har gjort.Minns sommaren 2004 när jag gick på hans lilla konser som var i karlstad.åh kan man inte stoppa tiden och få stå där nu:) älskar värkligen hans låtar.kungen av svensk solo artist




  här kommer kung av sand,här kommer kungen av ingenting alls

trevlig middag

Publicerat: 2010-01-01 / 19:51:29
nu har jag nyligen lagt Emelie i sin sägn,fick åka hem lite tidigare än vi hade hoppats på. Middagen bjöds på 2 olika sorters grytor med kött.Sen fick vi en massa tillbehör till detta.Otroligt vad mätt man blev efter bara 1 portion.
Till efterrätt bjöds de på en massa olika ostar och kex. Och en massa olika cholkad med kaffe och glögg för dem som ville ha .
Emelie blev lite blyg i början när hon kom dit men de tog inte så lång tid förens hon fick syn på lilla wille(daniels kusinbarn) och då blev de fart i henne. TACK FÖR ALL GOTT SÄLLSKAP:)tyävrr blev linsen i kameran lite kladdig så jag håller på och göra den ren nu...



bjuda på middag

Publicerat: 2010-01-01 / 14:25:53
god eftermiddag.Inatt blev det det en lång natt eftersom jag inte kunde sova när alla fyverkerier sköts hela natten.Nu har jag iallafall vaknat till liv och fått i mej lite frukost och gosat lite med Emelie innan hon skulle sova.
nu i eftermiddag ska vi åka till stan och träffa daniels faster och kusin för en liten middag hemma hos dem.
 tyvärr kunde inte jag videoblogga något eftersom kameran dog..Men nu tänkte jag göra mej i ordning.