får be om ursäkt

Publicerat: 2010-03-26 / 12:02:45
Ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat på ett bra tag.Har haft fullt upp med både skolan och har gjort en massa prov i både matte,engelska och svenska. Har kommit framåt i allt så nu känner jag att jag har mer tid åt att blogga.

I går kväll fick vi åka in till akutmotagningen med Emelie hon hade 40 graders feber och fick veta när vi var där att hon hade fått öronsinflamation.Så nu i eftermiddag blir det och åka till apoteket och hämta ut pencilin.

stan

Publicerat: 2010-03-12 / 21:25:43
god kväll på er sitter och lyssnar på en massa musik för att koppla av inför kvällen,funderar på att göra iordning lite te och en smörgås.Dagen började med att åka till claratappen där Daniel skulle lämna plastma.Funderar också på att göra det snart.varför inte? fick sitta ute i väntrummet i si sådär 50 min innan han blev klar.

Sen tog vi en promenad in till centrum i karlstad för att äta mat blev att vi åt på Bk.Satt där inne på Bk i närmare en timma innan vi bestämde oss för att gå och shoppa.Hittade grymt snygga jeans inne på gina som jag funderar på att köpa i veckan hittade också ett halsband som skulle matcha ett linne och midjebälte till detta. HOT HOT Mommy!.

vår promenad och gb nya glassar!

Publicerat: 2010-03-10 / 21:31:06

hej igen,kom hem runt 18:00och gjorde iordning mat.Blev lax med potatis och sås.

Har som sagt varit på vårdentraeln och allt gick fint.Så jag blir ledig från skolan tills fredag.Då ska jag hinna göra mer i matteboken,har värligen inte hunnit med och göra så mycket i den nya boken så nu ska jag försöka ta tag i detta.


Efter att jag och Emelie var på vårdcentralen så gick vi till affären och köpte oss tvåt nya GB glassar en Magnum gold  och Crazy Gum,  blev riktigt förvånd att de smakade så bra.Emelie han faktiskt äta upp sin före mej,men ändå var hennes störra?. Nåväl så kan de va ibland.
Ha en trevlig kväll!!














infektion och skit helg!

Publicerat: 2010-03-10 / 13:21:08
hej hoppsan har under helgen inte mått så prima utan bara luggit i sängen med frossa och infektion,ska till doktorn igen idag så får vi se om jag får tabeletter eller hur de kommer bli.Annars mår jag toppen .ska snart bege mej in till centrum för läkarbesök och köpa med lax i affären. Återkommer när jag kommer hem!!

 Helgens bilder:







TA DE SÄKRA FÖRE DE OSÄKRA

Publicerat: 2010-03-06 / 20:53:15
hejsan hoppas,har nyligen käkat middag hos svärföräldrarna och jag är så proppmätt jag jag mår lite illa.
Till middag åt vi snitzel med potatis och sås.Emelie var inte så förtjust i de så hon spottede ut all kött hon fick .Tror att de är panneringen hon inte gillar.I efterrätt åt vi glass. och de var ju förståss Emelie mer sugen på.Men hon blev föbannad på mej bara för att hon inte fick smaka på min glass när hon själv redan hade ätit  upp sin hahaha så tokig hon är.

Nu ikväll ska jag göra några sidor i matteboken sen ska jag nog gå och ta några värktabletter (så jag inte "fryser ihjäl" i natt lika bra att ta de säkra före de osäkra)innan jag ska gå upp och sova för natten. GOD NATT PÅ ER!!!

lördag...

Publicerat: 2010-03-06 / 14:07:25
I dag mår jag lite bättre än vad jag gjorde igår,men såfort värktabletterna går ur kroppen så kommer frossan tillbaka.Huvudvärken däremot går upp och ner.Ena stunden mår jag bra och andra stunden mår så dåligt att jag måste gå och lägga mej.

Snart ska familjen över till Daniels föräldrar på middag och Emelie ska äta spagetti och köttfärssås eftersom hon inte tycker om Wienerschnitzel.Ska bli gott och få i sig lite mat. Hörs senare..

frossa och migrän

Publicerat: 2010-03-05 / 20:56:42
vad skönt de känns efter att jag har vilat mej hela dagen,fick frossa under förmiddagen så Daniel gick till sina föräldrar och hämtade värtabletter till mej,nu känner jag mej lite bättre får hoppas jag inte blir lika dålig under natten igen.
Ska nämligen på middag i morgon hos hans föräldrar,får hoppas på att jag orkar att gå till dem.Annars får jag stanna hemma och ta de lungt.Ha en trelig kväll!

soffliggar dag

Publicerat: 2010-03-05 / 11:44:02


God morgon på er sitter med täcke och kudde i vardagsrummet och mår inte så bra idag,har fått spänningshuvudvärk och stel i nacken mår allmänt inte bra i kroppen heller.Skulle ingetligen åkt till Julia idag men de får bli en annan dag.Ska ligga i soffan i några timmar tills Emelie har sovit klart efter lunchen.

Är lite sugen på att gå ut i eftermiddag vädert här i Forshaga är på toppen,får hoppas solen håller i sig nu så de inte kommer mer snö.

Tänk att det är påsk snart,åh jag längtar så för Emelie ska gå påskkärring på stan.Ska bli kul och få smika henne lite och klä på henne roliga kläder och låta henne rita en massa påskbrev och äta godis



vårväder

Publicerat: 2010-03-04 / 19:10:45

Dagen började med en stor härlig frukost hemma med Emelie.Sen lekte vi  med hennes leksaker och efter en lång stund blev hon sugen på att kolla på tv så de gjorde vi ända fram till lunch.Emelies lunch bestod av pasta med sås och köttfärs i.Jag tog mej en smörgås  och ett glas oboy,var inte så matglad idag som jag brukar va på förmiddagarna.Sen gick jag och nattade Emelie och jag passade på att städa lite smått här hemma,nu är allt klart.Han faktiskt gå en promenad till affären med Emelie innan Daniel kom hem.Nu resten av kvällen ska jag kolla på tv och häga upp en massa nytvättade kläder..



Grattis Julia 22 år idag!

Publicerat: 2010-03-03 / 21:04:19
helloooo sweeeeden!! hoppas allt är bra med alla! själv är det toppen har varit på stan oidag igen skräll va? Jag behövde värkligen åka in en sväng förut för min vän julia fyllde år så jag hade inte tid och köpa någon present i veckan så de blev att jag fick rusa ner vid 11 tiden för och hitta en present.Blev ett par örhängen från pilgrim. Sen åkte jag hem till henne vid 15:00 och  länade över henns present och jag passade på att ladda både  mobil och kameran igen!! får ladda min stackars kamera batteri varje dag.Funderar på att lämn in den så jag får ett nytt och bättre batteri mitt e är åt helvete just nu.Nog med det så åkte vi in till stan igen vid 16:00 och jag och Emelie åt potatisgratäng med en massa kyckling och extra pastagratäng till inne på Duvanhuset.Efter det gick vi förbi cafe rohald och köpte oss fika,blev en kärleksmumms till Emelie och en fet semla till mej.Smaskens.Kära födelsedagsbarnet tog sig en kopp kaffe och en kärleksmumms.Sen kollade vi lite i affärena under tiden vi väntate på att Julias mormor och kusin skulle komma in till karlstad.









''




En dag på badhuset

Publicerat: 2010-03-02 / 19:08:24
tjoohoo,sitter just nu och äter middag jag och Emelie åkte ner till stan under eftermiddagen och träffade Amelia och benjamin(benis) kl 14:00. Vi åkte in vid 11 tiden och var i stan innan 12.Köpte med mat från sibylla,blev 2 kokta korvar med mos som jag och Emelie delade på under tiden vi väntade på dem.När klockan blev runt 14:00 så rinde hon och berättade att hon var i stan så vi Gick och mötte upp dem på stora torget.Där vi sedan väntade på buss 4:an till Norrstrand.När vi kom till norrstrand bestämde vi oss för och gå in på Lundberg bageri och köpa med fika.Köpte med en tekaka med ost och skinka till Emelie.Sen gick vi till badhuset och lekte för fullt med våra så småttingar.Emelie tyckte de var jättekul och bada,Sen åkte vi hem vid 4 och har nyligen kommit hem så nu blir det och äta upp maten och sen kolla lite på tv innana jag ska sova för natten,känner mej lite seg i kroppen efter all klor.Tyvärr var min kamera urladdad så jag kunde inte ta några bilder..Ha en trevlig kväll!!

Hur kommer serien Lost sluta?

Publicerat: 2010-03-01 / 22:42:58




Serien Lost är nu snart inne på sin sista sesong och alla undrar nog hur det kommer att sluta, kommer man att få veta gåtan ??

Taio cruz

Publicerat: 2010-03-01 / 21:11:29

Barnens hus

Publicerat: 2010-03-01 / 20:35:00

God kväll tog en väg in till stan under eftermiddagen med familjen,Daniel åkte iväg till sin syster.Jag och Emelie passade på att handla på Willy's,där vi fick med oss torpack med välling och lite andra nödvändiga saker som man måste ha hemma.
Sen gick vi till Barnens hus och kollade runt,hade faktiskt tänkt och köpa en my litel ponny till henne men tyvärr fanns det ingen så jag köpte istället 3 pack av nappflaskor(Nalle puh motiv) kritor,målar block och 2 plancher.På hemvägen när Daniel hämtade upp oss så tog vi en driv-in på Bk:)








Matte och engelska

Publicerat: 2010-03-01 / 14:26:38
hej på er alla hoppas det är bra med er? själv är det toppen.Fick nyligen ett paket från bokia i brevlådan.. vet ni vad jag fick hem? nääh inga böcker att läsa i iallafall,utan en mattebok som jag ska göra ett kapitell i under veckan.Kollade lite slarvigt i matteboken och fick se att varje kapitell är grymt långa så nu blir det och göra ut hela boken innan Maj månad då jag kommer ha sommarlov sen,de e vad jag har lagt upp som mål. Och ni som läser min blogg hoppas jag eller jag rekomenderar er att sätta upp mål som ni ska vara klara med innan sommarlovet för de är något jag måste tänka på.När jag gick i grundskolan och gyminasiet var de inte på tal om att sätta upp mål för mej själv.Utan de är nu när jag går på komvux som jag måste sköta allt själv.I veckan ska jag också hinna med och göra lite övningar i engleska som jag ska ha prov i.