stressig dag

Publicerat: 2010-05-26 / 21:29:12
Vilken stressig dag det har varit idag,först kom jag lite sent till skolan efter att jag var hemma och rotade ihjäl mig efter en sak innan jag kunde åka iväg med Emelie till dagis.Men till slut fann jag den och jag fick rusa iväg..

När jag kom fram till skolan efter att jag hade lämnat Emelie så sa min vikarieläraren att vi skulle gå ner och fika,alla vi elever gick ner för och vänta på läraren men tror hon dök upp eller? nej tydligt satt hon i personlrummet istället för och sitta med oss i centralen och fika men så blev det inte.

Jag åkte efter en stund, för och hämta ut Emelies paket  som hade kommit till ok.När jag kom in till butiken så sa butiksbeträdet att paketet inte fanns där utan jag skulle hämta ut de på shell istället så jag fick cykla dit. Sen gick jag och hämtade Emelie.

När jag kom hem passade jag på att damsuga golven och natta emelie efter lunchen.Tog och sorterade en massa papper och rensade undan alla saker i vardagsrummmet och i hallen.Nu är jag helt slut.Tänkte visa er hur vagnen ser ut!

I morgon är det torsdag och Emelie ska på utflykt i det  fina vädert(de ska bli sol  och ca 10-15 grader) jag ska passa på nu innan jag ska gå och lägga mig att göra en matsäck till henne!

vagnen finns att köpa hos barabus.se

tips från gina

Publicerat: 2010-05-25 / 13:43:46
tänkte tipsa om tå par snygga örhängen från gina som jag själv skulle kunna tnka mig att köpa,får se om jag hittar dem inne på gina när jag åker in till stan efter skolan slut..

en glass i solvärdet

Publicerat: 2010-05-24 / 22:36:15
gud vilket härligt väder det var både här på hemma plan och i karlstad.Jag och Emelie åkte in till stan efter skolan slut för och träffa min vän julia,hittade en massa fint inne på lindex till Emelie.Köpte en del som hon behöver ha nu när de är så varmt.Tog oss en lunch vid tre tiden inne på mitt i citty efter det hängde vi på wayns coffe utesevering och tog oss en glass. SMASKENS.Självklart träffade jag på min söta bror på wayns coffe,så vi satt och snackade ett tag innan han skulle rusa hemåt !

Nu känner jag mig så sliten efter all promenad i stan så jag ska gå och ta mig chips i en skål och gå till sängs:)



äntligen klar

Publicerat: 2010-05-23 / 15:06:46
Har nyligen skrivit klart min berättelse om Selma Lagerlöf,tog ca 2 timmar och skriva klart den.Men nu är jag äntligen klar.Har suttit ute på alltanen och skrivit  de mesta om Selma,har inte suttit inne så mycket då de gör att jag inte kan konsentrera mig ordentligt.Så nu ska jag belöna mig med en glass men först ska jag gå och dusch sitter fortfarande i min morgon rock mitt på eftermiddagen.
Om någon timme kommer daniels pappa och syster hit på besök.återkommer sen när dem har åkt hem...

att skriva fakta

Publicerat: 2010-05-22 / 23:34:06
Sitter här i min nya morgonrock från friis & company,otroligt varm och mjuk är den.Sen finns det några bling bling  dekorationer på.Bak på rocken finns det friis märket med en stor krona på,läckert.

Sitter i vardagsrummet och skriver fakta om Selma Lagerlöf ett skol arbete som jag inte alls har lust att skriva om mycket är det väl för att jag inte har så mycket faktq och gå på sen att jag har lite svårt och få till det på ett bra sätt.Får väl sitta i några timmar i morgon med detta igen eftersom jag inte är varken nöjd eller kvar.

Gjorde klart en resention om filmen i taket lyser stjärnorna i veckan,blev rikigt nöjd med allt jag har skrivit.Får hoppas att min lärare blir lika nöjd. Nu ska jag ta och sova känner mig som en zombie nu så det är lika vra att jag går och lägger mig innan klockan blir över middatt.

god morgon

Publicerat: 2010-05-15 / 10:24:53
God morgon Emelie och jag har varit uppe nu ett tag och tänker snart gå till affären.Men först ska Emelie titta klart på fiffi i blomsterlandet.Sen ska vi gå iväg och köpa bacon och något mer gott.Ni får se sen vad jag lagar ihop..

Idag har familjen inte planerat något,vi ska försköa få hit daniels syster..


 Bjuder på en gammal bild på mig när jag var 16-17 år.

middag

Publicerat: 2010-05-14 / 22:03:07

 

gäsp.Jag har blivit så seg nu efter all mat jag tryckte i mig.Blev en smarrig grillad köttbitar och pommes hos svärföräldrna.Tyvärr ville inte Emelie ha så mycket mat,hon åt bara pommes

I efterrätt åt vi rabarber kaka med vaniljesås och glass! smaskens.Nu är jag så mätt och belåten att jag nästan spricker.Jag fick ta mig ett glas med vatten och en samarin påse annars kommer jag inte kunna sova i natt. Vad har min kära läare gjort idag då?? Ha en toppen kväll alle sammans så höra vi i morgon!

vår fint i huset

Publicerat: 2010-05-14 / 17:18:27

Nu är jag klar med allt,eller ja nästan allt.Har satt upp nya gardiner i alla rum sen har jag bytt påslakan och örngott i både Emelies och vårat rum.Skit snygg blev det.Dock har jag inte hunnit gjort så mycket i Emelies rum men de ska jag ta tag i veckan som kommer.I vardagsrummet har jag satt på en snygg duk och två kronor att ha ljus eller växt i ,jag valde att ha växter i så klart.

Om någon timma blir det dagt att äta middag hos svärföräldrarna..vi ses om några timmar igen.

vår städning

Publicerat: 2010-05-14 / 13:24:54
sitter med Emelie och tittar på filmen fiffi och blomsterfröna.Idag skall jag sätda "hela" huset ska sätta upp nya fräscha gardiner och fixa iordning Emelies rum med nytt påslakan och örngott.Senare idag ska vi på middag.. Nu ska jag stänga av tv och kila mot ica.

den där kissies

Publicerat: 2010-05-13 / 21:30:41
herregud vad blir det? kollar på bella och tyras show.SNACKA om att alexandra är en osäker tjej i värkliga livet.När HON BLOGGAR kan hon sitta och skriva om vad som helst men när hon väl är ute i värkliga livet fegar hon ur och vågar inte ta de ansvaret som hon skiver/säger i bloggen.visst proviserar hon en hel del med de förklarar inte varför hon är som hon är.. Eller vad tycker ni?
bild lånad från google

resturang och besök

Publicerat: 2010-05-13 / 13:48:18

vilken härlig dag det blev igår trotts regn och hård vind.Åkte in till stan efter ett tiden.Jag och Emelie gick till resturang freden och beställde två härliga lunch rätter.Blev pasta med kyckling och örtsås.Ytterst gott,men de var lite väl mycket salt i men jag ska inte klaga det gick ner iallafall.Emelie åt korvstroga noff med ris..Eftersom hon älskar ris så var de lika bra att hon fick det. Förvånats vis så åt hon upp nästan allt,fast hon åt en del av min mat med.Men det gjorde inget,är bara glad att hon tyckte om maten..Barn är ju kräsna.

Efter att vi hade fått i oss maten så mötte vi upp min pappa,han hann dock inte äta lunch på freden så vi gick till sibylla.Där han beställde en hambugare.Stackars pappa.Han fick inte äta någon normal lunch.

Vi promenerade runt stan innan vi gick till konsum och köpte med fika,innan vi skulle möta upp marielle för och bege oss hem till min pappa..


jag saknar dig pappa!


  den mysiga resturangen mitt i karlstad centrum




visst ser den härlig ut?

ica

Publicerat: 2010-05-11 / 23:12:34
åh pust har tryckt i mig 2 majskorvar,herregud vad mättande.Men gott va det!
Har hunnit med  en hel del idag,känns bra och få allt gjort så inte saker och ting ligger efter.Har varit ute med Emelie på alltanen,snackat med grannen conny och hans katt zigge..Vår katt biibii är lite små kär i honom..Sen har jag gjort iordning en god middag.Blev köttbullar med mos.Cyklade till affären efter klockan var åtta,där inne på ica köpe jag godis,hämta ut paket.Sen cyklade jag hem igen och satte mig i soffan och tog det lungt framför tv.Nu ska jag snart upp och sova,känner mig lite sömning efter allt gott jag har ätit under dagen.I morgon blir det nya tag ute i vår stora trädgård...See later!

jag passade självkart att köpa med fruk från ica,att ha frukt hemma får mig att må bra

att gotta sig med godis är aldrig fel,lr vad säger ni? köpte över 1 kg

 

 


mys kväll

Publicerat: 2010-05-10 / 21:05:03
hoppas allt är bra med er i norden? själv är det toppen har varit i skolan sen klockan åtta fram till lunch då jag åkte hem för och vila mig,kände mig så sliten idag.Inte för att jag har gjort något speciellt i helgen o så men de var skön och bara få ta hand om sig själv lite.Har ni sett på tv4 "för kväll" idag? bella var nämligen med i tv rutan,tycker hon värkar så jordnära tjej. Kul och höra vad hon har för tycke tänkande osv om arbete och skola.Nu ska jag gå upp och läsa en bok som jag lånade i skolbiblioteket pojken som kallas det,får hoppas den är bra för då ska jag ta och låna hem fortsättningen,nej nu ska jag ta och dricka upp min vitamino fläder& grönt te.Ni måste bara testa den drycken!




middag med svärföräldrarna

Publicerat: 2010-05-09 / 22:02:54

Efter att vi var klara på mariebergsskogen så åkte vi in till stan,vi parkerade vid svärmors jobb och promenerade in till centrum.Vi bestämde oss för och äta på kebabhouse.Där inne beställde vi fyra stycken goda tallrikar av toast de la bla bla någonting minns inte namnet.Rätten bestod av bröd,kött sallad och pommes med en god vitlökssås.Naturligtvis åt Emelie upp all sås.Så jag fick äta resterande själv.Emelie satt själv med en tallrik men de va inte så populärt

.






mariebergsskogen

Publicerat: 2010-05-09 / 21:42:58







Nu är jag tillbaka igen haha,jag vet att jag är seg på att uppdatera min blogg men det får ni stå ut med.Ni får ha lite tåla mod helt enkelt.

Idag var familjen och Emelies farmor och farfar med till mariebergsskogen och tittade på djuren.När vi gick in i fågelhuset så satt det en papegoja och tittade med sina pluppögon så jag som är så kär i djur kunde inte låta bli och gå dit och kela med den,så jag kliade den tills daniel sa till mig att vi skulle gå vidare haha fan vad fast man kan bli hos djur. men självklart va vi inte bara inne  i fågelhuset fick oss en titt på alla fina nykläckta kyckligar och alla nya kulltingar som var ute och åt mat.Nåväl vi gick ner till lekparken till slut och Emelie passade på att leka tills vi skulle åka in till centrum.








pilgrim

Publicerat: 2010-05-04 / 21:00:44
jag är totalt såld på den danska design pilgrim.Åh jag behöver värkligen köpa mer äger bara två stycken ett par örhängen som jag fick av min pappa när han var på en båtresa,Sen har jag själv köpt ett armband.Det får bli mer ,möjligen till hösten..

emelie följde med till skolan

Publicerat: 2010-05-04 / 17:41:29
hej på er hoppas allt är bra,kul att se att de har kommit nya läsare till min blogg.Ni är välkomna.
Har varit i skolan från klockan tio till halv tolv och självkart tog jag med Emelie dit.Hon hade feber igår så dagis har en 48-timmars regel så de var lika bra att hon fick följa med hade ingen lust och sitta inne när man kan göra annat.I morgon ska hon till dagis igen i vanlig ordning.Tror att hon har sakat sina vänner nu när hon har varit borta.

Nu ikväll ska jag göra iordning lövbiff med potatis och sås.Får hoppas att emelie vill ha,hon har ätit dåligt sen i helgen.Hon äter bara grönsaker och massa andra onyttig saker men också mjölk och vatten får hon i sig.

Ska hinna med och plugga på engelska provet.Sen blir det en lugn kväll..

plugga som en gås

Publicerat: 2010-05-03 / 17:08:54
Nu får jag se till ochh göra någon nytta,slappar alldelses för mycket.Så de blir och göra en timmas mattematik hörs sen<3

mårbacka och dåligt med socker..

Publicerat: 2010-05-03 / 14:47:55
jag har faktiskt varit nyligen hos selma lagerlöf i mårbacka och  vi i klassen fick en guide,kände mig som en jävlar turist där inne haha jag som har varit där så många gånger känns de tröttsamt och se samma saker igen med de är alltid trevligt och komma dit ovasett.Vi blev guidade en timma innan det blev dags för fika.Fick en bit hallonpaj och en kopp tea/kaffe.Men eftersom jag inte dricker kaffe fick de bli ett gott tea som var från selmas eget.De var en sak jag blev lite irriterad över när jag stog där i kön för och ta mig fika var att de fanns en nypa socker kvar i skålen så jag frågade tjejen i kassan om de fanns mer men de var slut.Herregud människa tänkte jag och rynkade på pannan kan inte du se till att de finns tillräckligt med socker när de kommer gäster!Dagen blev bra tillslut ändå träffade på en gås nereanför selmas hus sen tog vi en runda och gick tillbaka till bussen där den sedan åkte tillbaka till skolan vid ett tiden.



gissa??!!

Publicerat: 2010-05-03 / 08:15:48
gissa vart jag är på väg någonstans?

nu? 

vårstädning i trädgården

Publicerat: 2010-05-02 / 22:01:06
fy vad dagen har har gått fort,har krattat alla löv som vi hade i trädgården sen fick jag ta bort alla pinnar som låg kvar efter vinterna då daniel sågade av våra gammla äppelträd.Nu är allt klart och allt ser så fräscht ut.skönt.Nu är det bara och platera blommor och klippa gräset med tiden.Solen har luggit på hela dagen så jag har hinnit solat lite på alltanen och hängt upp tvätt på tvättlinan.Är totalt slut efter dagen så nu ska jag göra iordning de sista i morgon innan jag ska åka till sunne.Ja vad jag ska göra där får ni se i morgon eftermiddag.. vi ses!!!

bullbak

Publicerat: 2010-05-01 / 22:13:57
Kvällen närmar sig mot sitt slut och jag har gjort en massa saker under dagen,har hunnit med och städat köket,damsugat golven.Sen men inte minst så bakade jag kanelbullar under tiden jag var hos Emelies farfar (farmor jobbade kväll).Dem blev super goda.Snart ska jag upp och sova men fört ska jag se en serie på svt 1 play. ses i morgon!



baka en liten kaka....

Publicerat: 2010-05-01 / 10:33:51

god morgon på er,jag har sovit som en tupp och känner mig utvilad.Emelie sitter och äter frukost och tittar på laban och labolina.

Oj med take på laban så läste jag i tidningen i veckan att de var en familj som hade förlorat sin son i cancer och den familjen hade begärt att få sin sons gravsten som laban.Hur fint ide är inte det?Jag tycker att barn/ungdommar som dör alldeles för tidigt skall ha en speciell sten som ex laban eller något annat fint motiv inte som de orginala gravstenarna.De är vad jag ser på saken.

Nog med det så ska jag och Emelie ta en promenad till affären och köpa med jäst,smör och formar gissa vad jag ska baka? är en mäster bagare  på detta recept.

Sen behöver jag köpa med en god cibatta och tomat ska åka till sunne i morgon..


bild lånad från google