lindex

Publicerat: 2010-11-13 / 11:40:22
åh få fina kläder dem har fått in på webshoppen på lindex,ni som är sugen på något fint till något ni känner som har barn lr har barn själva så kan jag rekomendera att köpa dessa fina lussekatt och pepparkaks tröjor från lindex kostar ynka 99 kr finns upp till storlek 122. De finns även i body till de minsta från storlek 56-86.

tror ni att jag kommer att slå till vecka 47 i lidexbutiken i karlstad? GARANTERAT att jag kommer att köpa båda plaggen!

dagens tips från norska märket

Publicerat: 2010-11-11 / 16:31:55
iis är namnet på de nya norska märkat som inte finns att köpa överallt priserna ligger en lång bit över budgetklassen men ett värt pris om man vill ha kvalite som håller. 70% bomull och 30 %Merino Ull.

pris för koftan ovanför 1999 kr

utvecka bloggen

Publicerat: 2010-11-10 / 14:36:04
Oj så glad jag blev idag när jag nyligen kom från dagis , jag hade fått en del fina erbjudan från företag.känns jättekul att få utveckla bloggen lite.

Anledningen varför jag inte har bloggen är för att jag har tagit långledigt från bloggen och även att jag inte mått något vidare bra.Jag tänkte berätta för er att jag tänkte snart infÖrskaffa mig en björnfitta som stockholmarna kallar pälsmössorna för,inget fint namn.Men varma är dem, förmodligen blir det att åka in till stan när lönen kommer och införskaffa mig en då.Får se vad man hittar på secendhand!

Jag har även skaffat mig ett extra jobb varje onsdagar från och med nu,ska nämligen dela ut reklam,en liten extra Slant är ju inge fel för mig som student!!