det nya året börjar närma sig

Publicerat: 2009-12-31 / 20:20:29
känns skönt och få börja med ett helt nytt år med nya saker som kommer att hända.nåväl jag har nyligen kommit hem igen för att hämta lite ombyte till Emelie.vi har nämligen ätit taco hos daniels föräldrar,de var hur gott som helst.Ikväll kommer vi göra ta det lungt med ändå sitta och dricka och prata sen ska vi ut och titta på alla vackra fyverkerier som en del idioter redan har börjat med här.Kan dem inte vänta iallafall tills kl blir 11?  

av koppling

Publicerat: 2009-12-31 / 14:51:56

äntligen kan jag koppla av lite här hemma innan vi ska iväg på middag.Emelie passade på att ta en tupplur nu.
jag köpte mej inte så mycket cider på systemet eftersom jag inte känner för att dricka så mycket blir nog att ta de ganska lungt ikväll eller man vet ju alldrig hur kvällen blir.Nu tänkte jag ta mej huvudvärkstablett och  lite cider. haha vilken blandning va:) nää men jag har världens huvudvärk.Jag tänkte faktiskt videoblogga senare vid 12 slaget:)

igår kväll när jag skulle duscha så fick jag se att vår katt låg och slickde vatten i handfatet hihi .





dagens bild på mej.

systemet

Publicerat: 2009-12-31 / 11:49:21
nu tänkte vi åka iväg till centrum och köpa lite gött gött hehe:D efter de så ska vi till daniels föräldrar ses sen med massa bilder:D god fotsättning på de nya året alla läsare:)

2010 års inköp

Publicerat: 2009-12-31 / 00:42:36
             jag har funderat på vad jag behöver ha hemma och då jag har kommit på saker som jag värkligen behöver.


                                                            1. varma och ulliga tofflor.

                                                            2. grå:a gardiner.
 
                                                            3. små hyllor till köket. 

                                                            4. jeans,strumpor och bh.

                                                            5. nya mattor både på golvet och i trappan.
                                                                                                                       
                                                            6. nytt köks bord och stolar.

victoria secret bilder

Publicerat: 2009-12-30 / 20:51:12





grattis för ängel kyle

städa och tv tittande

Publicerat: 2009-12-30 / 19:30:33

nu ska jag passa på att säda här hemma för i morgon kommer man inte ha tid för då ska vi över till killens föräldrar och vara där ett tag innan vi drar ut och har kul.Jag kom på att jag måste till systemet innan dem stänger.Så i morgon blir det att gå upp lite tidigare och göra sig i ordning.

kl 20:00 börjar victoria secret show på tv3 som man inte får missa...





här ska de börjas i tid

Publicerat: 2009-12-30 / 18:56:33
tänkte visa er en liten video där emelie hjälper mej med och städa bort efter maten.Hon är ju bara för duktig..


ursäka att videon är lite mörk.

man hittar ju ingenting här.

Publicerat: 2009-12-30 / 18:21:02

nu har jag varit på övervåningen och kollat på vad jag ska på mej i morgon men jag har otroligt svårt av välja bland alla mina kläder jag har.Jag har överfullt!!

 o systembolagen har ju sin websida nere o då kan ja ju inte se när dem stänger. jag kan inte åka in till centrum och köpa mej något heller för jag har ingen bil.

läroböcker

Publicerat: 2009-12-30 / 12:44:06
god morgon idag är det en ny dags som väntar mej.Tänkte kolla efter en ny svenska bok och matte bok som jag ska köpa idag.Får se vad man hittar.Man har ju inte alls stor lust att var ute i kylan när de är över -20.

åh tänk i morgon är det nyårsafton.Är så taggad.Vet inte riktigt vad jag ska ha på mej men funderar att sätta på en elise ryan klänning.Nog med det så får ni vänta med spänning tills i morgon:D

nu tänkte vi äta frukost och fixa med stora tvätthögen vi har.

kvälls mat

Publicerat: 2009-12-29 / 21:32:27
nu ska jag och daniel göra iordning lite kvällsmat,det får bli varmamackor med oboy eller kanske te ja vi får se.Känner mej vrålhungrig efter lång dag på stan.Känns som om man inte har hunnit gjort någoting idag,bara suttit och slappat och busat med lilla Emelie.Men de kan också vara rätt avslappnande om man bara tar dagen som den kommer.Men de är ju säallan man orkar de för jag brukar bli otroligt trött om jag bara sitter och kanske tittar på tv. nog med det så ska jag hälla av vattnet som mina russinfötter har varit i och fixa i köket.

dagens fotbad

Publicerat: 2009-12-29 / 20:41:11

ja ni förstår jag måste ju behandla mina fötter också någon gång.Känns så otroligt avslappnade att bara sitta med bena och njuta.Ni borde testa:)

har ni ett senaste ica reklamen som går på tv.Nu vill ju ica ulf göra narr av vissa små fjortisar haha. Detta  kommer nog bli årets bästa reklamfilm eller vad tror ni?
 

video

Publicerat: 2009-12-29 / 19:21:39
nu äntligen har jag kommit hem från stan men tyvärr hittade man ingenting.Så jag väntar in att de ska rea ut bonderlid kläderna från mq. Jag får nog åka in till stan i veckan.

innan Emelie la sig i sin säng så passade vi på att bada henne.Hon kände sig lite skitig:)Tänkte visa er en lite video.

sömnlös natt

Publicerat: 2009-12-29 / 11:41:06
ja det blev en lång natt i natt Daniel kom ju hem från hockeyn och då låg vi och pratde ett bra tag innan jag kunde somna om igen och Emelie var också vaken en liten stund.Men jag känner mej inte specielt trött som tur är.                

idag om jag orkar o har har lust så ska vi in till stan och kolla in mellandagsrean. Men först måste jag göra lite ärende på banken.

Vad är de bästa med mellandagsrean tycker ni? och vad det bästa ni har köpt?

hjääälp de finns odjur i huset..

Publicerat: 2009-12-29 / 00:23:36
haha fan säger ja vår katt här hemma springer runt som en yr höna,hon fick nämligen tag på en liten mus på övervåningen.Tydligen så har den krypit upp i vår kamin. jag som trodde jag skulle få sova nu kommer jag säkert vara vaken i några timmar och fundera om de finns mer djur som finns här hemma.



   naaaw är den inte rätt charmig ändå?? :D

god natt

Publicerat: 2009-12-28 / 23:32:35

 nu ska jag strax lägga mej i en skön varm säng.

god natt alla läsare i morgon börjar en ny dag och nya händelser. sov så gott!

SMS-LÄNKEN SLUTADE I DYRT ABONEMANG

Publicerat: 2009-12-28 / 21:43:16

Jag vill ta upp en sak som nog har hänt många i världen nämligen sms-länk som man kan hitta överallt.Detta tycker jag att folk ska ha lite mer uppsyn över.Eftersom detta kan komma bli väldigt dyrt om man inte har koll på hur mycket dras från sitt kontantkort eller abonemang.

Jag har själv varit med om detta för ungefär 6 år sen då jag själv i tonåren inte visste att man kunde föra över via usb-kabel till mobilen med musik.Så istället började jag tanka ner från olika ställen som hade ringringnaler.Efter ca en månad så märkte jag att det fattades pengar på mitt kontantkort fast att jag hade laddat det men en stor summa pengar.Jag blev både förbannad och ledsen så jag ringde upp de företag som hade hand om dessa saker men tyvärr gick det inte att få tag i.

Så ni som laddar ner ringsignaler eller bilder till din mobil.Gör inte detta eftersom du kommer bli bunden till de företaget utan att du ens har godkänt avtalet.

mer info hittar ni på  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6352477.ab

chips och filmkväll

Publicerat: 2009-12-28 / 20:41:20
jag har äntligen kommit hem efter många minusgrader ute i luften,men jag lever iallafall.Ruskigt kallt har de blivit de senaste dagarna.Fattar inte hur jag ska orka med och gå till dagis på möran.Får nog ta bussen i några dagar framöver.

Nog med det så har jag fått nytt schema från skolan och jag har fått 2 dagar i veckan som jag inte har någon schemalagd undervisning.SKÖNT för då hinner jag göra massa annat hemma.Jag sitter just nu och bläddrar i info häftet jag fick med,  jag kommer få mycket ledigt under februari,mars och april.Känns ju hur yxigt som helst.Det jag blev mest glad över var att jag äntligen fick en plats i svenskan.

Nu ska jag koll på 2 filmer som jag hyrde på närköp.kan ni gissa vilka filmer jag hyrde? nää ni har faktiskt ingen aning.Jag hyrde nämligen harry potter och flickan som lekte med elden.

promenad

Publicerat: 2009-12-28 / 18:01:24
nu blir de dax att klä på sig ytterkläderna och dra iväg till affären och köpa något trevligt till kvällen..

varför ?

Publicerat: 2009-12-28 / 14:07:05

Idag hade jag planerat lite grejer men eftersom en viss person inte svarar så får man hitta på något annat,skulle behöva åka in till centrum men kanske kan göra i morgon.
Hoppas bara att Daniel blir hemma i morgon så vi kan åka in till stan.Känns som om det är evigheter sen vi var i stan.
Dax att äta lite innan min mage kurrar ihjäl sig,men vad ska man äta tro? hum något gott hittar man säkert.
Ikväll kanske det blir film mys med Emelie innan hon lägger sig.. vad händer för er idag?

therese talar ut

Publicerat: 2009-12-27 / 22:09:22

  när flyttade till min moster så kände jag mej inte specielt välkomen,detta berodde nog på att hon tyckte nog alldrig om mej utan jag fick alltid känna mej som luft för henne.Jag har idag ingen kontakt med henne.Har försökt många gånger under mina åren att ringa men hon vägrar att svara.

När jag kom hem en sen kväll så gick inte det att låsa upp dörren,jag tänkte att det var för att det var minus grader ute.Men tyvärr tänkte jag fel.Hon hade bytt ut hela låset till nya nyklar och där ute i kylan fick jag stå och frysa.vart skulle jag ta vägen? jag hade ju ingen stans att ta vägen och socialen hade jag inge mod att ringa till heller mitt på natten.Så jag bestämde mej för att promenera till min mormor igen som jag bodde hos som liten.Tur va de för hon öppnade och släppte in mej.

Därefter att jag sov under natten hos henne så gick jag som vanligt till skolan och träffade min dåvarande kille.Jag bestämde mej för att bo hos honom tills jag kom på något annat. men efter ett år tog det slut och jag träffade min nuvarande sambo.

jag har många gånger funderat om jag var värkligen välkommen till jorden eller blev de bara som det blev? jag hade varken en mamma eller någon pappa vid min sida när jag blev utkastad som ville ta hand om mej.. jag tror inte att någon skulle ha brytt sig så mycket som jag hade frysit till döds där ute i kylan...





dax att se romanen STENGUGGAREN av camilla läckberg

Publicerat: 2009-12-27 / 18:52:22

besök hos mormor och morfar

Publicerat: 2009-12-27 / 18:03:02
nu har vi äntligen kommit hem från mormor o morfar,vi blev på bjudna på kalops och en god kaka till efterätt.De var hur gott som helt men de är ju så med mej att när jag tycker om manten så tar jag det i stora lass.

haha ja ni förstår ja är glupsk och eftersom jag har en sån snäll mormor och morfar så gör dem alltid extra mycket:) och till våren/sommaren kommer vi dit mycket oftare än nu.För på våren/sommaren så har ju Emelie mer utrymme för att leka på.Men trevlig var det iallafall att få komma dit.

Man kännes sig alltid så välkomen dit ovasett väder:) man blir ju så sugen att bo i deras lilla stuga dem har brevid huset. jag sakanr er redan:(  hoppas vi ses snart igen...

o du Ëmelie som är barnbarn till toril.Jag beundrar dina bilder du har på väggen hos dem skulle va kul om du kunde göra någon till mej..

Nu ska jag snart gå och natta Emelie och efter de ska jag kolla på en film.

obs obs ni alla som inte har läst detta om therese talar ut..

Publicerat: 2009-12-27 / 11:46:25
så tänkte jag att ni skulle kunna göra de stället för att leta i mina kategorier...


jag heter therese och är född i karlstad 1988 min mamma fick mej väldigt ung 18 år min pappa var över 20.Min mamma var för ung för att fatta att hon inte kunde ta hand om mej,jag blev efter några månader omhändertagen av socialen,de bestämde sig för att min mormor skulle få vårdnaden om mej istället för mina förädrar detta hände via domstolsbeslut.tyvärr blev min uppväxt väldigt dålig då, jag var då och då hos mina föräldrar eftersom dem inte fick tahand om mej länger,för mej idag har det tyvärr tagit mycket skada av min dåliga barndom,jag fick som liten redan då stå på mina egna ben och göra allting själv då min mormor tyckte det var bra.När jag var liten fick jag träffa min pappa var 14 dag då han "JOBBADE"  mycket enligt min mormor så därför kunde inte jag träffa honom så mycket,min mamma var mycket sjuk eftersom hon som ung knarkade och söp. så hon träffade jag sällan ,eller igentligen ville jag inte de eftersom det var obehagigt.När jag började i första klass blev mobbad och hatad tills jag flyttade skola då jag mådde bättre,då jag fick många vänner,tyvärr har jag ingen kontakt med dem idag.När jag gick i 6:an ville min föredetta lärare göra en utredning på mej då jag gick back i skolan med alla ämnen,tyvärr så visade de sig att jag hade ett handikapp.Jag trodde inte på de då jag började gå både i vanlig klass och extra i specialklass.När jag bodde hos min mormor blev jag misshandlad av henne tills jag kontaktade socialen så jag kunde få flytta till min moster.Där jag bodde tills jag var 17 år.Min moster och jag hade väldigt dålig kontakt när jag bodde hos henne.Hon var ju mer med andra än
vad hon igentligen brydde sig om mej. forst följer...

iväg till mormor o morfar

Publicerat: 2009-12-27 / 11:29:53
idag ska familjen åka till min mormor o morfar som bor lite över 1 mil från oss.Min pappar skulle också dit idag så vi blir väldigt många där.. uppdaterar senare när jag kommer hem med bilder osv:) men först ska vi ladda batterierna med frukost...

lady gaga

Publicerat: 2009-12-26 / 22:38:32
sitter och tittar på youtube,tycker att lady gagas nya video är väldig cool,titta bara på alla grejjer och kläder dem har med:)

pulka

Publicerat: 2009-12-26 / 22:24:29
idag har dagen varit jätte slapp men det var skönt o få vila sig lite,Emelies farmor var och hämtade henne i eftermiddags för att åka pulka i snö yran.Då passade jag på att äta mat och städa de sista som fanns och göra.Känns så skönt när de ser så fräscht och fint ut när man  har städat klart.Nu ska jag äta lite ostringa och titta på hockey.. vi ses i morgon;)

snö storm

Publicerat: 2009-12-26 / 12:12:36

Idag hade jag funderat på om jag och emelie skulle åka in till stan en sväng men eftersom det är världens snö storm så blir det att sitta hemma och ta det lungt,funderar på kanske och se en film men emelie är ju inte så förtjust för hon vill heller leka o de är rätt försåligt.Får fundera lite på vad dagen kommer att se ut.

så jag och emelie ska passa på och äta upp de sista resterna som finns kvar i kylen..

dags att sova

Publicerat: 2009-12-25 / 23:10:32
men först ska jag ta mej en dusch och sen göra mej i ordning för natten ...god natt!

 

REA,REA PÅ...

Publicerat: 2009-12-25 / 21:57:48

NELLY.COM cheka in nu när dem har dragit igång med en stor rea från 50 - 80 % både på dam och barn.

besök hos svärföräldrarna

Publicerat: 2009-12-25 / 21:53:23
nu har jag och familjen kommit hem vi var över på middag hos daniels föräldrar.Och Emelie passade på att leka med farmor o farfar.hoppas ni har haft en trevlig dag som jag har haft,idag fick jag och emelie äta lite rester av julmaten.Smakade ju inte som de gjorde igår,kanske börja magen bli dålig efter all fett och onyttigheter.Men det är ju bara jul en gång om året.

tack pappa och restrenade:D

Publicerat: 2009-12-25 / 11:40:41
tänkte berätta för er att min pappa har blivit väldigt generös när de gäller att ge saker,ojoj jag trodde jag skulle tappa hakan när jag öppnade julklappen jag fick från honom.jag fick nämligen ett presentkort på mq o nu ska vi nog inte prara om hur mycket det kortet var laddat med haha nä fär då tappar ni hakan.Tack kära pappa:D

 Emelie fick en massa presenter från pappas tjejs mamma,hon är inte klok hon heller,mycket snällt att du ville köpa ngot till henne;) tack!! av pappas syster fick Emelie ett halsabad i silver.

vilken generös pappa man har...

Publicerat: 2009-12-24 / 23:39:36
ja ni får veta snart


god natt

Publicerat: 2009-12-24 / 23:12:30
nu tänkte jag gå och sova,föresten vad fick ni i julklapp något ni hade önskat er?

dangens outfit

Publicerat: 2009-12-24 / 16:17:01

julbak och pulkatur på julafton

Publicerat: 2009-12-24 / 14:42:18


under dagen har jag och emelie varit ute och åkt lite pulka,hon åkte faktiskt ner från en lite kulle vi har neranför  hos oss,och hon värka tycka att det var spännande,tur nog grät hon inget.

nu har vi kommti hem och jag har bakat pepperkaksmuffins som jag tänkte bjuda min gäster på.Daniels syster kommer nämligen hit snart,ska bli kul att träffa henne igen.hon är ju så gullig och snäll.Ikväll kommer min pappa och min bror hit,saknar dem så mycket.Ska bli kul och se vad som ligger i paketet vi får av dem:)

snart om en halv timma börjar kalle anka och hans vänner på tv haha ja ni förstår jag älskar att se detta varje år.Jag tröttnar aldrig på det.Har ju piff och puff,askungen och lady och luffsen som favoriter. den som jag tycker minder om är carl jonsson.



god jul

Publicerat: 2009-12-24 / 11:57:23
önskar jag med familj, hoppas ni får en fin julstämning där hemma idag. tänkte börja med att visa er en litet klipp på när emelie sitter och mumsar i sig sin julsmörgås.

god jul..

kolla in min nya dator...

Publicerat: 2009-12-23 / 22:24:05
som jag fick idag av min söööta hoooney.nu slapp jag köpa en egen under mellandagsrean<3

bilder

Publicerat: 2009-12-23 / 22:11:01

äntligen har jag fått bilderna som vi tog under dagen.När min mormor o morfar var här förut så bjöd jag dem på risgrynsgröt och julmackor, o dem blev mätta och belåtna,vi fick nämligen 3 julklappar av dem:D 

tack mina kära svärföräldrar för allt fint vi fick.

o tack hoooooney för den snygga datorn;)



jag vann rimordstävligen

Publicerat: 2009-12-23 / 21:51:41
tack kära http://mandyego.blogg.se för att jag fick chansen att bidra med lite trevligt rim:)hoppas du får en trevlig julafton i morgon<3

vi har redan öppnat alla klappat.

Publicerat: 2009-12-23 / 19:48:25
nu är daniels föräldrar på besök och vi har öppnat lite klappar och ätit en massa mat.
i klapparna låg de pengar,laptop,dvd,smörgåsgrill,saker till vår kamin osv  en massa leksaker till emelie! nu tänkte vi spela bingolotto, Hoppas ni får en trevlig kväll! bilderna kommer senare under kvällen ha utkik!

dax att städa undan de sista

Publicerat: 2009-12-23 / 11:47:31

nu blir det att lyssna på lite julmusik och ta tag i städningen som behövs göras,ska se till att de blir skinande blankt. När städningen är klar blir det att gå till affären och göra iordning goda julmörgåsar som min kära morfar och mormor ska få när dem kommer hit snart.ser framemot o träffa dem igen. 


rock by sweden - laila bagge!

Publicerat: 2009-12-23 / 11:01:27

IDAG LANSERAR LAILA BAGGE SITT FÖRSTA KLÄDMÄRKE NÄMLIGEN ROCK BY SWEDEN

här är några av hennes kläder,kläderna finns att köpa på nelly.com






dagen planeringar och händelser.

Publicerat: 2009-12-23 / 10:46:17
godmorgon idag har jag inte så mycket kvar att göra förutom att fixa med tvätten och damsuga/skura golvet.Sen ska jag hinna iväg till affären och köpa lite grejer.Idag kommer min"mormor" och morfar på besök senare idag kommer danielsföräldrar och vi ska redan sen öppna lite julklappar.
ska försöka hinna gå till banken i veckan om jag inte hinner göra de samtidigt jag ska träffa julia .



klappar och grannbesök

Publicerat: 2009-12-22 / 20:01:49

nu har jag varit iväg till ica med familjen och hämtade lite paket:D så nu är dem inslagna med julpapper och ska ligga under granen tills i morgon då vi kommer att fira julafton i 2 dagar...
Emelies farmor och farfar var nyligen på besök och då passade farmor på att natta Emelie.Så nu ska jag och daniel käka pizza och räksallad.

nyligen var våra fina och goa grannar här och ville ge lite presenter det blev en liten minijulgran och ett kort till emelie:) hoppas mina läsare får en trevlig jul:)

Pepparkakspaj med kanel- och chokladfyllning

Publicerat: 2009-12-22 / 14:03:09
nu har jag kollat runt på nätet efter någon gott julrecept.  jag tänkte nämligen testa och göra pepparkakspaj får se sen hur den blir:D under tiden nu har jag och emelie lunchat och städat lite smått.Får ta tag mer senare med städningen  efter jag har hämtat ut paketen.hum vad tror ni  det kan va? ja de får ni veta snart..
här kommer receptet om någon annan vill testa;) 


Färdigt på: 4 tim 20 min
Ingredienser

Pajskal
250 250 g pepparkakor
4 4 msk smör, smält
1 1 st ägg
0.5 0.5 tsk salt
Fyllning
200 200 g mörk choklad
1 1 msk kanel, mald
1 1 dl grädde
3 3 st äggulor
1 1 msk smör
1 1 krm salt
Till servering
1 1 dl vispgrädde
1 1 dl crème fraiche
Physalis eller färska fikon





Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Pajskal
Krossa pepparkakorna i matberedare.

3. Blanda ner det smälta smöret, ägg och salt och arbeta samman till en deg.

4. Tryck ut degen i en pajform och nagga botten med en gaffel.

5. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. Låt svalna.

6. Fyllning
Smält chokladen över vattenbad och blanda med grädde och smör.

7. Tillsätt kanel, salt och äggulor och rör till en slät smet.

8. Häll blandningen i pajskalet.

9. Låt stå kallt i kylen i 3 timmar.

10. Vispa samman grädde och crème fraiche och servera till pajen, som är godast rumstempererad. Toppa eventuellt pajen med physalis eller färska fikon.

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Pajskal
Krossa pepparkakorna i matberedare.

3. Blanda ner det smälta smöret, ägg och salt och arbeta samman till en deg.

4. Tryck ut degen i en pajform och nagga botten med en gaffel.

5. Grädda mitt i ugnen i 10-12 minuter. Låt svalna.

6. Fyllning
Smält chokladen över vattenbad och blanda med grädde och smör.

7. Tillsätt kanel, salt och äggulor och rör till en slät smet.

8. Häll blandningen i pajskalet.

9. Låt stå kallt i kylen i 3 timmar.

10. Vispa samman grädde och crème fraiche och servera till pajen, som är godast rumstempererad. Toppa eventuellt pajen med physalis eller färska fikon. lycka till!!




stress dag.

Publicerat: 2009-12-22 / 11:11:58

zzzzz..  äntligen har jag vaknat till liv här hemma och emelie tog en lång tupplur under morgonen så nu är vi på bena och ska börja dagen med bla städning och gå till posen. Sen funderar jag på att baka lite ..vi får se vad som händer..för i morgon får vi massa gäster hit..

dax för att krypa ner..

Publicerat: 2009-12-22 / 00:00:10

nu tänkte jag snart krypa ner brevid vår katt i sängen för att sova innan de ska jag göra ordning lite kvällsmackor och oboy..god natt!<3




malin richardsson "mogis"

Publicerat: 2009-12-21 / 23:01:49
jag sitter och kollar på malins blogg och jag blev väldigt glad för hon gav några toppen tips på hur man skall bli framgångsrik.Hum jadu nu blir det att försöka göra om sin blogg och tänka på det hon har sagt i videon,snacka om att hon vet vad hon pratar om:) bruden har ju otroligt mycket självkänsla och skinn på näsan.detta gillar vi eller vad säger ni?

kvällens film tips..

Publicerat: 2009-12-21 / 21:31:12
Kent och Efterlyst gör film om försvunna människor - Varje år försvinner hundratals svenskar spårlöst. Många försvinner frivilligt, medan andra har blivit utsatta för brott. De anhörigas sorg, rädsla och längtan är en oerhörd börda att bära. Många viger sitt liv åt att söka efter sina älskade.Missa inte detta i kväll. Den sänds också nu på tv3 play om någon vill se på nätet istället.Annars börjar det kl 21:55!

veckans mode tips: klännigar

Publicerat: 2009-12-21 / 14:11:54

 




finns i butik nu hos mq!

små ängla ögon..

Publicerat: 2009-12-21 / 12:49:42
Dagen började med att äta ytterligare mer toast med salladslök.Jag har värkligen fastnat för salladslöK inte för att jag anväder det till allT men just  till varmasmörgåsar och sallader sitter det som pricken över i:et.mm så gott det är.nej nu ska jag sluta sitta och tänka på det.

jag och Emelie ska öppna lucka nu 21 idag för hon har nämligen en egen choklad kalender hemma.Fast vår katt här hemma vill ju alltid så gärna sitta i soffan och titta med sina små hedliga ögon som en liten unge. För att försöka övertala mej med sina ögon att hon är också värld lite choklad.Men nej där sätter jag stop,det räcker med att hon äter en massa annat gott här hemma. nog med det så tänker jag bjuda på dagens bilder!



 en trött och nyvaken EMELIE i morse.




kolla vad som hade slagit ut under morgondagen?

förbannat!!!!!!!

Publicerat: 2009-12-21 / 11:04:43
åh suck jag säger bara de,nu orkar jag inte krångla mer med min design för de funkar inte för mej.. får be linda blom hjälpa mej i januari så det blir lite ordning här..




komentar om gårdagens program

Publicerat: 2009-12-21 / 10:21:39
god morgon min läsare, i natt har jag inte sovit ett skit.Känns pisst att inte kunna sova på hela natten..blev att göra iordning toast och några skvaller blaskor att läsa istället.

igår innan jag la mej så kollade jag på Anna anka's jul.haha fyfan vilken tant hon är.Hon har sina konstiga komentarer och åsiker om saker.Det ända hon hade rätt det var ju att papporna i sverige är dåliga på dessa blöjbyten.
nu kunde man tydligen också söka som assistera hos anna anka,jadu vem vill leva i ett liv som piga men samtidigt leva lyx?

Brittany Murphy

Publicerat: 2009-12-20 / 21:23:35

skådespelerskan Brittany Murphy är död.

Den 32-åriga skådespelerskan fick hjärtstillestånd i morse och kunde inte återupplivas.

kvällen närmar sig

Publicerat: 2009-12-20 / 19:44:42
nu äntligen har jag gjort en massa nytta,har nästan gjort klart julklappen som morfar och "mormor" ska få.Sen har jag hunnit städa köket och vardagsrummet.känner mej så taggat inför julafton..
 tänkte också bjuda på kvällen musik..












hiss eller diss?

Publicerat: 2009-12-20 / 15:54:45

sitter och klickar in på nellys mode sida.Ärligt talat tycker ni värkligen att spets kläder är något man kan ha på sig? känns ju lite porrigt och naket vad tycker ni kan man ha på sig detta?? vem vet jag kanske ser en annan syn på dessa snart ,så som jag gjorde med skinn byxorna när dem kom ut på marknaden.

                           

 




FRÄSCH och vinter snygg

Publicerat: 2009-12-20 / 15:28:56
jag sitter kollar  på en massa video på youtube och det finns en tjej som jag har fastnat för hon heter MichellePhan.Hon gör otroligt snygga make up.Kolla in hennes fina hy otroligt söt är hon. I denna video har hon gjort en vinter make up.

halka och överdrivet med snö

Publicerat: 2009-12-20 / 15:22:12

pust nu äntligen har jag och Emelie fått oss en långpromenad,ja ni förstår de känns ruskigt långt att promenra till närköp nu när det har kommit överdrivet med snö här hos oss.De är ju knappt så man tar sig fram.När jag gick till affären så funderade jag på vad jag skulle köpa till "mormor" och morfar,så jag bestämde mej för att göra en personlig julklapp istället.Tyvärr kan jag inte berätta va det blev.



















Elsas mode

Publicerat: 2009-12-20 / 11:41:31
 är det någon som har läst boken Elsas mode av Sofi fahrmans? jag funderar på om denna bok är bra,kanske ska man köpa hem den.Jag som älskar mode skulle säkert tycka att boken är bra.Men vi får se.. ska först och främst  ska jag lyssna på ljudboken fyrvaktaren av camilla läckberg som sägs är väldigt bra.

ni som är sugna på att köpa elsas mode så finns den som specialpris för 139 kr hos bokus.
skriv in koden elsa315 När ni kommer till kassan..








vilken är bäst?








städning och massa annat viktigt.

Publicerat: 2009-12-20 / 11:27:29
åh jag känner mej som en helt ny människa idag för idag vaknade jag senare. tänkte snart göra ordning lite mat sen kanske vi ska gå en sväng till affären för vi får lite gäster här i veckan så jag måste både städa och handla in lite smått o gott. Nu ska jag värma mina fötter framför kamin..


Pirates of the caribbean

Publicerat: 2009-12-19 / 22:33:36

jag tänkte visa er lite bilder som jag har tagit under dagen som jag inte har hunnit lagt upp än.Under dagen gick vi till daniels föräldrarna och hälsade på och tittade på Pirates of the caribbean som går just nu på tv4 +.Dem filmerna är guld,har sett filmerna ett antal gånger men man tröttnar ju aldrig på dem.






kommande på bio

Publicerat: 2009-12-19 / 16:34:58

instängd 2



Sarah kommer ensam upp ur ett grottsystem efter en expedition i Appalacherna som hon genomfört tillsammans med fem väninnor. Hon är förvirrad och skadad, talar osammanhängande och är utom sig av fasa. Sheriff Vaines känner sig skeptisk inför den information han lyckas få ur Sarah, och är övertygad om att hennes psykos döljer en mycket mörkare sanning.


åres roligaste film..

Publicerat: 2009-12-19 / 16:33:50

Barnhemmet

Laura återvänder tillsammans med sin man och deras son Simon till barnhemmet hon växte upp i. Det är nu övergivet, men hon beslutar sig för att rusta upp det och driva det som förr. Deras nya hem och de mystiska omgivningarna väcker Simons fantasi och pojken börjar alltmer dras in i ett universum fylld av fantasifulla sagor och inte helt oskyldiga lekar. Simons värld bekymrar och skrämmer Laura och väcker dunkla och otäcka minnen från hennes egen barndom till liv.

vinter/vårens inköpningslista

Publicerat: 2009-12-19 / 12:58:47

 

 här är några saker jag ska fundera på att köpa mej. vad tycker ni ?






kläderna är från odd molly.







skorna kommer frårn scorett




en ny snygg laptopp skulle inte sitta helt fel här hemma





Anna ankas jul

Publicerat: 2009-12-19 / 10:49:19

I morgon kl 20:00 kommer första serien av anna ankas jul.Iförsta avsnittet kommer Anna Skipper ger sig in i Anna Ankas kylskåp. Vem har egentligen den sundaste livsstilen och kan Anna Skipper lära den vältränade Hollywoodfrun något? ja vem vet hur detta kommer att gå,anna anka kommer väl ställa skipper mot väggen istället.

I nästa avsnitt som börjar 20:30 får vi följa Robert Aschberg och Jonas Gåde som kommer att prata om anna ankas tendens att skapa debatt om sig själv.

god morgon..

Publicerat: 2009-12-19 / 10:28:39

god morgon,har sovit lite dåligt inatt för tösen kunde inte sova.idag ska vi börja dagen med en fet frukost.kanske hinner vi va ute en stund idag,visst de har blivit svinkallt men jag klarar mej, är van att ha de mycket kallare än va det är nu.Igår innan ja la mej i sängen så kunde jag inte sluta snegla på lussekatterna som låg varma under  frotehanduken,så jag tog en ändå,o jag vet ju hur min mage mår efter en nybakad lussekatt,*skratt*..iallafall så var den jättegod.Så nu kommer våra gäster bli nöjda och glada.

julbak och stå hej..

Publicerat: 2009-12-18 / 22:33:52
som jag sa förut så blev det en stor gul deg hemma ändå som jag gjorde iordning för ett litet tag sen. Så nu har vi en massa "kissar" till alla våra gäster som kommer nästa vecka på besök.Förlåt men jag försökte så gott de gick fast att någon här hemma har norpat våra russin.

nya fräscha hyacinter

Publicerat: 2009-12-18 / 22:26:17



 nu ni har jag gjort lite nytt här hemma,har satt i nya hyacinter,dem andra tog vår katt dö på. otroligt nog kommer dessa blommor att dofta gott under julen,är annars inte så förtjust i blommor men dessa julblommor fyller alltid glädje hos mej.

Wildflower jobbar tillsammans med keza

Publicerat: 2009-12-18 / 17:17:41



yes ni hörde rätt idag lanserar Wildflower sina nya skor som kenza har varit med och gjort,skorna kostar från 699-799 kr ett riktigt fint pris på ett par schysta skor,skorna finna bla på http://ellos.se själv ska jag nog sätta gaddara i några som jag är väldigt förtjust i.Bra jobbar bruden!!!



shopping..

Publicerat: 2009-12-18 / 15:24:03
ja de är väl som vanligt hos mej att jag ska shoppa något:D idag har jag köpte en till julklapp till emelie,så den kommer dagarna innan jul så jag och daniel får ta bilen och lasta de stora paketet i.. Emelie har väl ca 30 julklappar redan under granen som väntar henne.
nu kommer daniel hem strax så jag ska plocka fram lite mat och börja baka sen:D kanke trippar jag till affären senare och köper lite julblommor,ja ni förstå vår kattfan har förstört några,andra har tyvärr dött..

julkort på väg..

Publicerat: 2009-12-18 / 12:17:59
nu på dagen har jag hunnit och skicka iväg lite julkort til våra fina grannar,hoppas dem kommer fram tills på måndag.kortet har jag gjort på posten.se där finns de så att man kan göra ett eget personligt julkort eller att ta någon bild fin bild som är redan färdig att skicka.Men jag föredrar att skicka någon personligt med egen bild.

såhär blev julkortet på baksidan!!

nelly's guld klimpar!

Publicerat: 2009-12-18 / 09:08:08

Alchemistry Tunic SEK 1895, Odd Molly - NELLY.COM

Duvet L/S Tunic SEK 1895, Odd Molly - NELLY.COM
odd mollys nya kollektion vinter 09

god morgon

Publicerat: 2009-12-18 / 08:59:16
godmorgon alla sötnosar,tack för alla kommentarer som kom in igår.Det värmde.
konstigt nog är jag inte trött nu,vaknade en gång tidigt i morse,kunde inte somna om efter se sådär en timma.Vet inte va de va med mej inatt.Iallafall ska jag och Emelie få i oss lite frukost här sen när daniel kommer hem ska vi baka ev mer lussekatter för här hemma har dem redan tagit slut,harket vem tror ni som har ätit upp dem? jo, jag haha.O jag som hade lovat daniel o inte äta upp dem.




besök

Publicerat: 2009-12-17 / 19:28:51

 
nu har jag äntligen fått i mej lite mat  som spagetti och köttfärssås och Emelie sover,svärföräldrarna var nyligen här på besök bjöd på lite lussefika som blev uppätet med ett nafs.Jag sitter och funderar på vad jag ska göra under mitt lilla jullov som jag har från och med idag,kanske ska emelie och jag ut och åka lite pulka. kanske Åka till stan och köpa lite saker, ja vem vet!

vad tycker ni..

Publicerat: 2009-12-17 / 15:36:25
vad tycker ni om så kallade nya westlife? jag tycker låten what about now är rätt bra,kolla videon..




lite små grejjer

Publicerat: 2009-12-17 / 10:50:36
tänkte visa lite hur vi har de här hemma,lite små grejer tänkte jag visa bara..




denna lykta fick jag av min morfar och toril:D

på väg..

Publicerat: 2009-12-15 / 15:23:24
ja nu ska jag in till centrum ses snart,kommer visa upp lite nytt här i bloggen om jag hinner sen,annars får jag fixa detta i morgon håll utkik så ses vi:)


video

Publicerat: 2009-12-15 / 12:52:38



här kommer första video inlägget,hoppas ni gillar den.Den är ifrån luciafirandet på dagis

gårdagens aktivitet

Publicerat: 2009-12-15 / 11:25:39
igår som sagt var vi på lucia firade på dagis.Det var jättekul och se på alla barnen som sjöng,emelie var utklädd till tomten,2 små andra var utklädda till lucia och dem andra var pepparkaksbubbar.
Efter uppträdandet blev vi bjuda på lussefika och då började alla förståss kackla som vanligt så man knappt kunde höra vad man sa själv,det är ju typiskt.Innan vi åkte hem så gav vi julblommor till lärarna som vi föräldrar hade sammlat ihop förra veckan.

ikväll ska vi ta det lungt,ska kanske köpa något gott till kvällen,jag har ju inte så stor lust att gå ut när de har kommit en massa snö heller för den delen.Tänkte visa er lite bilder från gårkvällen..



obs: bilderna är inte tilllåtna att ta från min blogg respektera detta

lucia firade på dagis

Publicerat: 2009-12-14 / 12:33:33
Idag ska vi iväg och titta på lucia firade på emelies dagis,emelie ska nämligen vara tomte.Känns jättekul att dem ordnar sånt här på dagis för då har ju barnen kul iallafall.Ska ta många bilder sen så hoppas jag att dem kan publiceras ut här.

igår fick vi besök av morfar ,pappa och min bror som jag bjöd på middag det blev lax med tillbehör här hemma som jag hade gjort i ordning.vi satt och pratade om gammla minnen osv riktigt trevligt.



helgens planeringar

Publicerat: 2009-12-11 / 13:58:55
ska försöka planera in lite saker inför helgen...


- besök av morfar,pappa,bror.

- baka

- städa

- fixa några engelska uppgifter







önskelista

Publicerat: 2009-12-10 / 22:02:02

a




 



armbandet  och koftan från kappahl,ipod toutch från siba,gråa gardinerna från hemtex,prylar från village och

julklapps tips för killar

Publicerat: 2009-12-08 / 13:03:49

julklapps tips för tjejer från kappahl

Publicerat: 2009-12-08 / 12:54:46

skyltsöndagen 28/11

Publicerat: 2009-12-08 / 12:43:15

 här sitter emelie och väntar på sin varma choklad på wayn's coffe


..

Publicerat: 2009-12-03 / 20:34:58

..

Publicerat: 2009-12-03 / 20:27:16

old shool music back to 90 talet

Publicerat: 2009-12-03 / 20:20:50