2 nya video bloggar:D

Publicerat: 2010-02-28 / 20:13:55

toppen dag

Publicerat: 2010-02-28 / 19:53:30
Åh vad skönt det känns nu efter att jag har fått vilat magen,behövde värkligen det idag.
Har nog haft en stressad veckan utan att jag har kännt av det. Dagen har annars varit bra,har fått i mej lite mat och har damsugat hela under våningen, sen har jag slappat i soffan. Hoppas ni får en fin kväll kram på er!bjuder på dagen bilder:)

illa mående

Publicerat: 2010-02-28 / 09:29:42
god morgon på er mår inge bra idag har mått illa under hela natten funderar på om det är matförgiftning,blev bjuden på pizza igår hos svärföräldrarna sen dess har min mage inte mått något särkilt bra. Får hoppas jag blir bätter sen.

Jag och Emelie sitter just nu i soffan och kollar på barnkanalen efter att vi har fått i oss frukost.Tänkte lägga henne innan lunch idag så jag kan vila i några timmar annars får Daniel försöka ta henne under tiden.





God morgon

Publicerat: 2010-02-27 / 14:19:16
förlåt för en dålig uppdatering har haft fullt upp med mitt skolarbete under veckan.I helgen kommer det vara lungt,ska över idag till svärföräldrar på middag.

Ska göra iordning kladdkaka och städa lite här hemma,Emelie ligger och sover nu efter lunchen.Åt lassange och sallad till lunch idag.Super gott!

uppdatera senare när jag är klar..kram på er

taggad inför veckan!

Publicerat: 2010-02-23 / 14:46:11
Hej alla mina söta bloggläsare äntligen har jag kommit tillbaka från all pluggade under helgen nu är det ny vecka och nya utmaningar som står på spel.Under lovet ska jag hinna med och plugga sen blir det och va med familjen och lite vänner,får hoppas jag hinner med allt.Idag hade jag prov i matten har nu 3 prov kvar innan jag kan börja med den nya matteboken som jag ska hämta ut innan veckan är  slut. Nu ska jag iväg till dagis och hämta Emelie sen ska vi till affären... ses ikväll:)

plugg helg och mcdolalds besök

Publicerat: 2010-02-20 / 14:28:20
I går efter skolan hade jag och en vän bestämt oss för att åka till leklandet men vi kom alldrig så långt vi kom in till stan så sent på dagen att vi tyckte de inte var någon ide så vi åt mat på mcdonalds och tog en runda på stan sen åkte vi hem.I dag måste jag plugga på ett grammatik prov som jag ska ha på måndag.










trevlig middag och städning

Publicerat: 2010-02-17 / 20:22:26


När jag kom hem förut vid 5 tiden så passade mina svärföräldrar att hälsa på en sväng för de ska nämligen hit till helgen,ska bjuda dem på min hemma gjorda kladdkaka.Ska bli kul och se vad dem tycker om den.


Sitter just nu och äter lite godis som jag köpte med mej efter att jag hade varit hos julia.Blev bjuden på lax med potatis där sen tog vi några hyllor i köket.Julia orkade inte så mycket idag för hon börjar bli riktigt krasslig så vi åkte hem lite tidigare.Men annars var det kul och få träffa henne och kunna få prata om allt möjligt som vi alltid brukar göra.

Nu börjar klockan snart bli sent och jag ska nog gå och lägga mej för natten.Ska upp tidigt i morgon bitti igen.
vi ses:)





Emelie passar på att "läsa" värmlands tidningen under tiden hon vila sin mage efter maten

hem till en kompis

Publicerat: 2010-02-17 / 08:45:13
God morgon sitter och försöker vakna till liv,ska iväg senare till stan ocg träffa en vän till mej och emelie ska med.Vi ska nämligen hem till henne, de betämde vi i går redan,ska hjälpa till med och städa lite sen ska vi äta en god lunch.Nu ska jag gå upp och klä på Emelie kläder och sen ska vi åka.


middag och mys

Publicerat: 2010-02-16 / 20:20:55
god kväll har fått i mej lite mat,blev köttbullar med mos.Nu är jag propp mätt och ska snart gå och städa upp efter mej.Sen ska jag ta det lungt och mysa framför tv.Dagen har annars varit toppen ,snackade med en kompis i telefon och vi bestämde oss för att träffas en sväng i morgon.Var ett bra tag sen nu sist.
Emelie gick och la sig lite tiddigare idag för hon kunde inte sova på dagis så hon somnade vid 6.
Nu ska jag käka mina hjärt chips som jag fick av daniel,gulligt. Ha en toppen kväll!




bakning

Publicerat: 2010-02-15 / 20:16:33
godkväll på er sitter och äter en hemma gjord kladdkaka som jag har gjort på toblerone(mörk),första gången jag gör en faktiskt.känner mej riktigt nöjd med den och super god blev den.
under tiden jag väntade på att kakan skulle bli klar tog jag upp tvätten och lekte med katten.. Nu ska jag gå och lägga mej,är otroligt trött efter dagen,sen mår jag ju inte så bra heller.

















Jag passar under tiden på och sätter biibii i emelies dockvagn
 och låsas att hon är bäbis.Hon värkar ju inte gilla de

hemma mys.

Publicerat: 2010-02-15 / 17:42:20
äntligen har skolan slutat för dagen och jag kan koppla av lite med familjen känns så underbart att få komma hem och inte tänka på att man ska sitta i sina böcker i flera timmar.Men ska bli spännande och se hur mina betyg blir till våren som kommer.*längtar*Han faktiskt med ett prov till i matten idag gjorde den på sisådär 20 min,de var hur enkelt som helst,hade värkligen pluggat in riktigt ordentligt förra veckan med helt plötsligt såg jag att de var lättare än vad jag hade förväntat mej.
Har nyligen fått i mej lite spagetti och köttfärssås och daniel är iväg och hälsar på sin syster i stan så nu är det bara jag och Emelie hemma.Vi ska väl kolla på tv innan det är dags för henne och sova för natten.hur har er dag varit?



















i skolan...

Publicerat: 2010-02-15 / 10:29:47
sitter nu i skolan,känns som om jag börjar så feber fryser något otroligt mycket sen har jag ju också fått en jobbig förkylning så jag hoppas jag klara mej tills jag kommer hem.Min mage behöver ha litte mat i sig också men måste vänta tills klocklan blir 11:50 då jag ska gå ner och få i mej lite lunch,hoppas att skolmatsalen bjuder på bra mat idag.Vissa dagar har dem jättebra mat men vissa dagar ser maten ut som om någon har kräks upp det.Tror ni man bli mer sugen på mat då? nej usch.skolan borde satsa på bättre mat till alla elever.
Ska hämta ut ett paket sen innan jag slutar från h&m.Så får ni ses sen vad jag har köpt mej.

Alla hjärtans dag?!

Publicerat: 2010-02-14 / 19:53:06

god kväll på er.Har inte mått så bra de seaste 2 dagarna är jätte förkyld så jag har bara luggit i soffan och tagit det lungt.Idag är det ju alla hjärtans dag och jag och killen har inte gjort något specielt,vi har varit tillsammas väldigt länge så de känns inte lika viktigt längre,men visst hade man haft lite mer pengar så skulle de ju inte va fel och åka någon stans under en helg.I morgon ska man tillbaka till skolan,suck känner mej inte allt någon lust till de eftersom man inte är frisk.Men de får gå ändå.De ända jag tänker på just nu är jobb till sommaren.får hoppas att man hittar något skulle va jättekul och få jobba lite och tjäna pengar så man kan göra något för pengarna till sommaren kanske en resa till kålmården i norrköping?  ha en trevlig kväll nu så ska jag krypa ner i täcket igen.

varför isabella?

Publicerat: 2010-02-13 / 18:05:07
jag läste nylige inlägget där isabella löwengrip skriver om att hon var hos bobby och att hon träffade alexandra där också. En grej som jag inte alls trodde om isabella är att hon skiver om att


"Dock hade jag haft mer förståelse för om hon provocerade för att hon tjänade väldigt mycket pengar på det, idag vill inget annonsbolag sälja på hennes blogg och det är inga stora summor som hon får in (max 20 000 i månaden, sedan är det skatt på det, allt blir offentligt i augusti). Därför var det väl tur att hon fick brösten sponsrade."

seriöst hon går ju lika lågt ner själv men ändå säger hon att hon är så vuxen och att hon har en insperade blogg,inperarade kan man fundera på om hon har eftersom hon själv måste gå på någon annan bloggare och hacka!nej fy! o nej isabella 20 000 kr i månaden är inte lite pengar,du kanske bara tänker på mångmiljoner?!

present

Publicerat: 2010-02-13 / 11:52:15
sitter nu och äter kalaspuffar med mjölk och väntar på att Emelie ska komma hem,hon sov över hos farmor och farfar igår.Ska hinna göra iordning lunch innan hon kommer får hoppas jag hinner.Ska värma upp kycklinggrytan och till de blir det hemmalagad potatismos är en mäster kock på detta!.
 tänkte visa er smyckena jag fick i förrgår som jag har glömt och visa..

få hem veckorevyn helt gratis

Publicerat: 2010-02-12 / 11:31:18
bloggeskan kenza har skrivit om att vi kan nämligen få ett nummer gratis av veckorevyn så passa på alla mina läsare att få he mett nr gratis;) http://www.veckorevyn.com/erbjudande/kenza/

resturangbesök

Publicerat: 2010-02-11 / 21:52:03
hej slutade lite tidigare idag så jag hämtade emelie och sen åkte vi ner till stan för och käka lunch på nya peking som ligger i stan och träffa en vän.passade på att besöka paviljongen i närheten och fick syn på några mollysar som jag skulle vilja köpa.just nu hade de 50% rabatt på vissa varor,så man får väl passa på att handla lite.fick också min försenade julklapp som inehåll ett armband och halsband:) tack!



magsjuka i huset

Publicerat: 2010-02-10 / 19:17:09

Har värkligen inte orkat blogg något idag för jag har haft ont i magen hela natten och tyvärr så har någon smittat mej med magsjuka så daniel fick gå till apoteket och köpa medicin,får hoppas på att detta går över snart.Måste till skolan iallafall i morgon.Har ett matteprov som jag måste göra. Känner mej riktigt taggad att få göra det. I kväll blir det lungt har försökt fått i mej lite mat men de va knappt jag hade någon aptit till det,men de gick ner till slut. Nu ska jag kura ihop mej med täcke och kolla på tv.

odd molly tok!

Publicerat: 2010-02-09 / 19:40:14
emelie farmor och farfar var nyligen på besök de hade köpt en massa fint till oss. till emelie hade dem köpt en jättefin dockvagn.till daniel blev det visky,och jag fick en härlig pälsjacka,ska använda den någon dag innan våren kommer,fast jag får nog sätta på mej den när de blir lite plus grader annars blir det för kallt.
vet ni vad vi fick mer då jo 3 stora toblerone !!! nu ska vi gotta oss till nästa år.

på lunchrasten idag passade jag på att hämta ut min tunika/klänning från odd molly som jag fick av en tjej.skit snygg.Kan inte fatta att jag alldrig tidigare har tänkt på märket,visst odd molly grundade på 00 talet så jag är glad att jag har funnit min stil.visst odd molly är svindyrt märke men något plagg i månaden har man alltid råd med.Har än så länge totalt 4 tycken och mer ska de bli.

i'm home

Publicerat: 2010-02-09 / 15:55:02
så skönt att jag äntligen har kommit hem,frös som f'n när jag promenerade hem med emelie var inte alls trevligt att ta en lång promenad hem.tvärr.Började rätt sent idag så jag vi tog oss sovmorgon tills klockan var strax efter 09:00.Började klockan 10:00 idag hade bara 2 lektioner så dagen gick fort.Hade engelska och matte,gjorde ju klart min engelska läxa i går som jag visade vikarie läraren och hon tyckte jag var jätte duktig.Känns jättekul att få höra detta eftersom jag inte kan så mycket engelska än så länge.
Nog med det så kommer snart emelie farmor och farfar hem igen de har varit i polen under hela förra veckan så jag ska ta och sm städa lite här sen ska jag göra iordning en massa goda saker ses sen.

sov gott

Publicerat: 2010-02-08 / 22:13:36
var förut och hämtade paket på posten,fick äntligen hem emelie vår/sommar kläde,ja de kanske är lite tidigt  men de är ju inte långt kvar tills våren slår ut alla sina blommor om ca 3 månader:) tänk vad härligt det ska bli med en massa solljus på morgonen.tänkte visa er lite vad jag skickade hem.
om en stund ska jag och daniel gå till hans föräldrar och fixa lite sen blir det och sova för min del. god natt kära läsare!

det är viktigt att puscha sig själv.

Publicerat: 2010-02-08 / 19:44:44

 

fick i mej en bit pizza från kylen till kvälls mat orkade inte göra iordning någon avanserad mat idag så det får duga med det jag hittade.Har nyligen lagt Emelie i sin säg för natten får hoppas på att hon somnar snart annars blir det jobbigt och göra engelska läxan sen som ska va klar tills i morgon bitti.
O min sprängade huvudväken har släppt sig så nu känns det bättre.Kanske är det ett tecken på att jag kanske borde varva ner lite ? jag har ju hur mycket saker som helst och göra varje dag o då tänker jag alldrig på hur jag ingetligen mår utan allt de kommer efter några veckor..
så veckans  pusching lista får bli att

- kunna lära mej varva ner på dagarna och tänka mindre.
-komma i tid till skolan.
-vara på alla lektioner.
-våga säga ifrån mer.
-våga va lyhörd.



kallt som få

Publicerat: 2010-02-08 / 17:29:59
usch orkade knappt upp ur sängen i morse.Tänkte hur kallt de ingetligen var ute,så jag låg och drog mej i sängen till klockan nästan var 7.Började min första lektion klockan 8.Då blev de brådis till dagis,som tur va fick jag skjuts av daniel till dagis och skolan,ska tigga lite skjuts i morgon också eftersom Daniel ändå ska åka till norge och hämta hans föräldrar på flygplatsen vid 10 tiden på morgonen.

Dagen har varit väldig seg,har haft en kraftig huvudvärk sen tidigt i morse,vet inte om jag har kanske migrän.Har haft ont i huvudet sen i fredags.Så jag tog dagen väldigt lungt, orkade inte engagera mej så mycket idag i skolarbetet.Hade värkligen inte lust till något idag men jag fick bita i hop och fick göra så gott de gick.

Vi hade fått in en lärar vikarie på engelskan idag,haha man kan ju snacka om att hon är mycket bättre än den jag igentligen har.Hon satt närmare en timma med mej och pratade engelska,kändes så könt och få ha en lärare som vet hur en lektion ska va.

Ska alldelse strax göra i ordning middag och sen blir det och titta på tv tills klockan bild 7.. later.

frukost!

Publicerat: 2010-02-06 / 11:34:55

God morgon alla.
vakande för en tag sen gick ner till vardagsrummet och kollade på barnpogram med emelie,gjorde iordning manna grynsgröt till frukost,är lite sugen på att koka mej ett ägg,emelie hatar ju ägg så jag får ta och äta ett själv,får väl ge henne en smörgås!. Fan vilken kostig katt vi har hemma här biiibii skulle direkt upp på bordet när hon fick syn att jag hade lagt fram allt,och ville lapa lite mjölk så jag gav henne lite brevid istället för att hon ska slicka i min skål.ofräscht!

har blondinbella sprutat in fett i läpparna?

Publicerat: 2010-02-06 / 00:41:19

ja bedöm själva på bilden.



källa:blondinbella.se

kvälls mat

Publicerat: 2010-02-06 / 00:14:36

belv så hungrig igen trodde jag skulle klara mej på pannkakerna men ikke,fick ta mej en bacardi och gjorde iordning en ciabatta med en massa spenatblad,tomat,gurka och ost.Det var jätte gott.Ska nog snart upp och ta med en dusch känner att jag behöver det..sen ska jag nog gå och lägga mej. god natt!!!






"pannkaks kalas"

Publicerat: 2010-02-05 / 20:24:08




åh vad mätt jag är!! jag fick iden att göra pannkakor idag blev så sugen,var ju ett bra tag sen jag åt de sist.
Under dagen har jag små plockat här hemma med daniel,känns sköt och få bort lite här eftersom emelie är över allt så blir det att man får städa precis varje dag.Passade på att sova efter lunch också eftersom emelie sov då så jag sov närmare en timma innan emelie ville ha mat igen :) hur har er dag varit?


 med en klick grädde på nosen








broccoli lunch

Publicerat: 2010-02-05 / 13:15:52

åh sov som en liten bäbi
s idag,gick inte upp förens vid halv 10:) skömt och få sova ut ibland.
göra ordning lite lunch till mej och emelie det blir broccoli soppa:) mumms fick iden från http://www.alltforforaldrar.se/tumadre kolla in henns blogg:)  idag blir det och ta en promenad ut i solen ska förmodligen köpa lite mjölk och sylt i affären ska göra iordning pannkakor till middag idag,haha igentligen ska man ju ha de till soppa men eftersom alla i familjen inte äter förens sent på dagen så får man vänta.. om ni vill ha receptet på soppan så kan ni kika in hos henne:)

'



'

pizza time

Publicerat: 2010-02-04 / 21:08:11

När jag hämtade emelie efter 3 så ringde jag daniel och bad han komma hem tidigare vi bestämde att vi skulle ses inne i centrum,vi beställde en stor familjepizza direkt orkade inte vänta tills kvällen.Emelie var ju jätte hungrig så de va ju lika bra att vi åkte och köpte pizza direkt:)

Nu är jag hemma daniel åkte och kollade på hockey efter middagen,gick och la emelie vid halv 7, tänkte börja och städa lite här hemma sen ska jag sova.Orkar värkligen inge mer idag.Hade tänkt och hyrt en film men de får vänta. hoppas ni har haft en fin dag:)

skolans mat har inga bra råvaror

Publicerat: 2010-02-04 / 10:55:33
god morgon vaknade rätt tidigt i morse,eller ja halv 4 redan.Kunde värkligen inte soman om så jag tittade på tv och gav emelie en flaska välling, somande runt 5. igenGick inte ur sängen förens kl var 7,var hur seg som helst men de var tur att emelie fick mej att börja vakna återmisstående ananrs hade jag ju alldrig vaknat.
Har nyligen haft en svenska lektion och snart ska jag äta lunch min mage kurrar ihjäl sig,får hoppas att de blir god mat idag:) skolan brukar inte servera så bra mat med bra råvaror.
Ska efter lunchen ta en promenad till affären och hämta ut min jacka.Sen ska jag tillbaka till skolan och klockan 1 igen ska jag ha en mattelektion.Sen slutar jag för dagen och ska hämta emelie på dagis.

suck..

Publicerat: 2010-02-03 / 16:53:59

Började med dagen att gå till skolan för och prata med bodil,berättde för henne att jag skulle till ams idag och prata om jobb.
kom till ams vid halv 12 och pratade med de på ams hur det stog till och han berättade för mej att eftersom jag är studerande så fick inte dem från ams betala anställingavgift för mej till chefen på åhlens resturang,Jag rinde upp chefen där och berättade de som ams hade sagt till mej och då fick man bara svar som: jaha är du studerande,men då vet jag det! sen la hon på! vad är det för stil?
när hon ringde mej i måndags så sa on att hon ville anställa mej men när man pratade med henne idag så vill hon inte ha mej längre bara för att hon inte får  stöd från ams.
så nu ska jag tröst gotta mej med en massa godis och mysa med emelie...

carolina gynning

Publicerat: 2010-02-02 / 16:28:06
dagen började med att jag gick upp vid 9 och gjorde iordning frukost sen väckte jag emelie och klädde på henne kläder.Sen gick vi ner och hon åt lite yoghurt och kalaspuffar.

När kl närmade sig halv 10 tog vi en promenad till dagis och nämade av henne där sen gick jag till skolan.Började min första lektion senare idag. fick i mej lite lunch vid 12 tiden sen hade jag mattelektion vid 1 och slutade dagen vid halv 3.

kom hem för en stund sen,känner mej rätt sliten idag:(.Ska snart göra i ordning middag till oss alla sen ska vi titta på tv och slappa hela kvällen har inte så stor lust att göra någont annat idag.Ska hinna med och se Andra avenyn senare ikväll,hoppas bara att liv får tag på den rätta våldtäktsmannen.. serien börjar kl 9 på sv1 men jag föredrar svt play på nätet.
kom på en sak nu,igår när jag var på stan så sprutade jag på mej carolina gynnings parfym,oj vad god den var så ni som vill ha en ny doft.kan rekomendera hennes nya parfym:)

kom nu john blund..

Publicerat: 2010-02-01 / 20:46:21
åh vilken härlig dag de har varit idag,får ta och "cheka" in till stan igen ev nästa vecka och åka till julia,kanke ska vi ha lite film mys med Emelie:)
Nu ska jag strax gå upp och duscha sen ska jag krypa ner i sängen och sova.. god natt med er:D

fika stund på stan

Publicerat: 2010-02-01 / 19:53:52

god kväll på er alla.Har nyligen kommit hem,skulle ha hämtat min vagn idag men tyvärr kom inte min vän hem förens ikväll så jag och julia var i stan och kollade kläder samt en massa annat skojj, vi tog en fika på espresso kaffe och köpte en muffins och en dricka,sen blev det en sväg på vero:)  hur har er dag varit?

mot stan

Publicerat: 2010-02-01 / 12:00:40

 

idag blir det en sväng in till stan för att möta upp julia för vi ska hämta min vagn hos en kompis får hoppas på att hon är hemma sen.kanske ska vi fika en väg sen efter att hon har varit hos tandläkaren.
tar med mej kameran:)här kommer lite mysiga bilder på emelie:D