god morron

Publicerat: 2009-06-30 / 10:22:56
god morgon alla idag ska jag bege mej ner till stan  hörs senare med massa bilder:)

god kväll

Publicerat: 2009-06-29 / 21:06:07
God kväll har nyligen kommit hem från bergvik har varit och shoppat lite,daniel fick hem sig lite saker och jag köpte mej ett blommigt linne på kapphal.Ska försöka hitta någonting till emelie i morgon på stan också.
Dagen har inte varit så bra eftersom daniels föräldrars hund gick bort idag,saknar maxen redan,jag menar han blev 16 år men ändå var han så pigg och stark för sin höga ålder.Hoppas han får de lika bra där han är nu som han fick med oss.Jag fick iallafall 2 år med honom.

Nej idag ...

Publicerat: 2009-06-29 / 11:33:20

Nej idag ska jag nog ta och gå ut med familjen ska åka in till stan sen och handla present till emelie eftersom hon fylller snart 1 år.Sen får vi nog ta och sola och bada lite eftersom det är sjukt varmt ute,uuuhh! I morgon ska jag träffa julia vi ska väl in till stan förmodligen.Snart närmar sig dopet också som jag och famijen ska på daniels kusins barn ska döpa sig nämligen,är han inte guddomlig SÖT??

nej nu ska jag bli smal!

Publicerat: 2009-06-28 / 12:20:10
ojojo jag har fan blivit fet på riktigt måste banta bort mitt hull.Jag vill gå ner minst 3-4 kg för att se smalare ut så jag får ta och äta massa nyttigheter och hur ska jag klara av de när man är så mycket ute och grillar osv??NEJ skärpning,så vi får se hur det kommer och gå,önska mej lycka till??

In mot stan

Publicerat: 2009-06-27 / 08:34:18
hej och godmorron alla idag ska jag ta en sväng in mot stan bloggar senare,bilder och mycket annat kommer ni få se sen kram på er så länge! tänkte bjuda på lite gammla goa låtar som man minns

MICHAEL JACKSON DÖD!

Publicerat: 2009-06-26 / 11:40:28
Hej kollade nyligen på aftonbladet.se att michael jackson gick bort igår eftermiddag av en hjärttillestånd.
Michael Jackson lämnade efter sig tre barn: Michael Joseph Jackson Junior, född 1997, Paris Michael Katherine Jackson, född 1998, och Prince Michael Jackson II, född 2002.

SOS fick larmsamtalet från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles klockan 12.21 lokal tid (21.21 svensk tid).

- När ambulanspersonalen anlände såg de att hjärt-lungräddning redan utfördes av någon i hemmet. (Jackson) andades inte, säger en talesman för Los Angeles brandkår, till E Online.

Han fördes i ambulans under hjärt-lungräddning till UCLA Medical Center i Los Angeles.

När Jackson kom fram till sjukhuset klockan 13.14 låg han i djup koma.

Michaels bror Jermaine Jackson säger att sjukvårdspersonalen gjort heroiska insatser för att rädda hans bror.

ICE AGE 3 BIO PREMIÄR 1 JULI!

Publicerat: 2009-06-26 / 10:27:07









vilka läser min blogg vad tycker ni om den?

Publicerat: 2009-06-26 / 10:15:45
skriv namn,ort och vad ni tycker om bloggen

sol sol och åter sol

Publicerat: 2009-06-26 / 10:13:26
Är det inte härligt att det har varit så bra väder nu de sista dagarna,de tycker jag iallfall.Igår åkte familjen till bomsta en poppulärt strandställe i karlstad.Det var hur gott som helst fast jag badade inte då,är världens badkruka,de ska minst va 27 grader i vattnet,får väl flytta till utlandet istället om ja ska bada.
Men jag och emelie badade lite gran iallafall.Emelie tyckte de var hur kul som helst,hon är ju lite rädd för vattnet ibland men  det gick bra.Vi åkte dit vid 13:00 tiden var där tills solen började gå ner.Vi  passade på och åkte till daniels föräldrar där vi satt en stund.
Men som tur var blev ja inte så solbränd för jag smörde in mej en hel del vill ju inte se ut som en neger haha.Idag har vi en hel del och göra vi ska storhandla massa mat inför månaden som kommer,sen fyller ju emelie 1 år den 9 juli så jag måste köpa lite extra, ska åka till någon badplats hade vi tänkt oss att hinna med.
 Får se om jag får tid och träffa julia i morgon,hon ska träffa en kille som kommer från örebro.Nu ska jag göra i ordning frukost och lunch mat så hörs vi mer sen kram på er alla.

"jag åt 16 tabletter om dagen" en historna om tablettmissbruk hur farligt det ingetligen är och ta för stor dos av tabeltter.

Publicerat: 2009-06-25 / 09:35:17

Moa missbrukade sömntabletter och värktabletter i tio års tid.När hon till slut erkände för sin sambo kom vändpungten.

Jag har alltid haft höga krav på mej själv.När jag var 13 år fick jag anorexi.Jag var nog en typisk anorexipersonlighet med allt vad det innebär.Jag ville prestera och tog på mej mycket ansvar och skuld. I tonåren fick jag problem med störd sömn.När jag var 22 år fick jag antidepressiva tabletter och sönmtabletter,stilnoct.Det vad med sömntabletterna det började.Jag märkte ganska snbbt att mih tolerans ökade.Jag gick upp i dubbel dos på kort tid.Efter ett tag tog jag tre,fyra tabletter per kväll.Om jag var vaknade på nätterna stoppade jag i mej ännu fler.Om  man inte somnar av sömntabletter kan man bli helt drogad.Jag kunde vanka omkring i lägenheten om nätterna och ta tablett efter tablett.Det fanns nätter då jag säkert mog 15 stycken.Min sambo fick se till att jag hamnade i sängen.Trots att min sambo var på mej om tabletterna förstod han alldrig hur många jag faktiskt kunde ta.Själv slog jag ifrån mej och sa att det var en engångsföreteelse,att jag behövde tabletter för att sova.

de verkligt stora problemen började när jag var 29 år.Jag fick problem med ryggen och hade återkommande ryggskott.Mot det fick jag smärtstillande tabletter,tradolan.Det är ett morfin liknande läkemedel.Idag är det narkotikakassat.Ibörjan tog jag bara tabletterna när jag hade akut ryggskott.Jag tyckte att de var ganska obehagligt.Jag blev dåsig och fick hjärtkalppninga och ångest.Samtidigt gick jag på jusristlinjen och pressade mig sjölv välidigt hårt.Till slut orkade jag inte längre utan blev sjukskriven.Vid något tillfälle tog jag tredoland varje dag ien vecka.Då märkte jag att biverkningarna försvann.Dels blev jag smärtfri,dels avtrubbad.Efter en tid började jag öka dosen.Så småningom var jag uppe i två,tre,tyra tabletter om dagen.Plötsligt åt jag 16  tabletter per dag.

Från början början tog jag dem för att slappna av.Eftersom jag var sjukskriven hade jag inget att göra om daganra och mycket tid att grubbla och oroa mig för framtiden.När jag åt tabletterba var jag nöjd med at bara sitta.Men i takt med att jag ökade dosen ökade också suget.Jgag kom till en punkt när jag inte kunde vänta längre,det korppsliga behovet var  så starkt.Då handlkade det bara om att bli av med abstinensen.OM jag inte tog tabletterna fick jag darringar,yrsek,hjärtklappningar och svår ångest.Det blev allt mer problematiskt att få alla tabletter utkrivna.Jag ljög och sa att jag hade tappat mina recept,bytte mellan olika läkare och gick till akuten på helgerna och sa att jag abslout inte kunde vänta tills på måndag.Om någon undrade varför jag behövde så många tabeletter sa jag att jag skulle i väg på en långresa.Efter ett tag gick det inte längre.Jag insåg att jag behövde skaffa tabletter på väldigt konstigt sått för att kunna fortsätta som jag gjorde.Jag kunde inte tänka mej att gå ner till palttan,där gick min gräns.

började prata om hur jag mådde och dänkte kraven på mig själv.Jag börjde acceptera mig själv som jag var:en 30 åring med oavslutade studier,utan jobb och läkemedelsmissbrukare.När jag väl släppte in folk märkte jag att jag faktiskt inte bwhövde vara så högpresterande.Att jag dög som jag var.Jag kom fram till att jag inte ville bli stjärn advokat.Istället började jag arbetsträna tio timmar i veckan på en kompis översättningsbyrå.Idag jobbar jag 75 procent som översättare och trivs jättebra.Jag har hittat en lagom amitionsnivå och har börjat tycka om mig själv.Numera undviker jag tabletter så långt de går,Även sömntabletter.Jag vet att de skapar mer problem än de löser.


Moas bästa råd

så fort du känner att du inte har kontroll längre,sök hjälp!
förneka inte problemet.Det finn jättebra hjälp att få.

Våga fråga dig själv:varför tar jag tabletterna? vad är de jag fösöker döva? a dej en fundering på vad det är i tillvaron du inte mår bra av.

Våga prata med omgivning.Släpp in familj och vänner.Sänk kraven på dig själv!!






ÄVEN LYCKOPILLER ÄR FARLIGT!

































FRÅGESTUND

Publicerat: 2009-06-25 / 07:53:59

Idag hade jag tänkt mej att ni kunde ställa era frågor till mej,ni kan fråga om allt jag svarar senare.

godmorgon

Publicerat: 2009-06-24 / 12:00:02
Idag blir det att åka och sola med familjen eftersom det är så fint väder ute,vad ska ni göra??

hej igen

Publicerat: 2009-06-23 / 16:11:26
Fy fan jag har bänt mej efter dagen nu,fy nu måste jag köpa solskyddskräm snart bara för man är så klantig och lite KAN smörja in sig innan man är ute och solar.Men de e så med lilla therese att hon är för lat att smörja in sig.Stackars mej:(

EMELIE!

Publicerat: 2009-06-23 / 13:28:45

godförmiddag min läsare!

Publicerat: 2009-06-23 / 12:37:28
Har varit vaken ett tag men skriver nu istället,som sagt så var jag på stan igår och träffade julia vi hade de jättetrevligt kollade lite på rean.Sen köpte vi med mat från mitt i citty det blev husmans kost.Vi satte oss vid teatern och där såg jag joels bror som också bloggar men hälsade inte eftersom vi nte känner varandra,han är säkert hur trevligt som helst,men de e ju så med mej att jag inte vågar prata med främmande människor haha!

De blev att vi låg och solade och pratade en stund medans emelie snusade i vagnen.Jag shoppade ett linne och en tunika hittade inge mer istan heller..Idag ska jag och emelie ta en promenad i solen kanske ska vi ta oss en glass och sola lite.

godmorgon

Publicerat: 2009-06-22 / 07:37:12
god morgon älskar ni inte lilla thezzii? mjo klart ni gör! ska in till stan vid 11 och möta upp julia,idag som sagt ska vi shoppa får se vad som blir nytt i min lilla garderob.hörs senare puss puss!
är jag inte såååå snygg?

kolla in bilderna!

Publicerat: 2009-06-22 / 07:34:02
Det här är nog ett av det värsta jag sett.Och pappan sitter bredvid och bara ser det hända...

Jag har skaffat bloglovin! :)

Publicerat: 2009-06-21 / 17:48:15
Följ min blogg med bloglovin

kissies vs blondinbella

Publicerat: 2009-06-21 / 17:40:58
Alltså vad tycker ni igentligen om kissies jag menar vad har hon som är så intresant att läsa om i sin blogg hon skriver ju bara om hur snygg hon är och hur fet hon är? jag menar vem vill läsa om de? haha nej inte jag iallafall tycker man ska skriva om helt annat hon visar ju bara bilder på sig själv? däremot tycker jag att blondinbella skriver bra saker i sin blogg om vad folk värkligen vill läsa om hon får en att tänka på hennes sätt,hon är inte den som bara ska visa hur hon ser ut utan hon är mer naturlig av sig,Jag gillar henne starkt goo ISABELLA LÖWENGRIP!

god eftermiddag

Publicerat: 2009-06-21 / 16:23:41

God eftermiddag,ursäkta för jag inte har skrivit något idag då jag har haft mycket och gjort.Tidigt i morse så gick jag till affären och handlade lite smått, passade på ochköpte mej en hårfärg också ser ju fan inte klok ut i håret så nu är jag blond igen.känns riktigt nice men behöver färga de igen snart.Sitter just nu och pratar med josse nu när  man har tid.Har nyligen pratat med julia också hon hade fixat sina naglar på Herrrhagen,har funderat på och fixa mina med men får se.Vi skall iallafall ses i morgon för vi träffas inte så ofta då vi båda har mycket och göra på dagarna så man får passa på och träffas så ofta man har tid.Hon är ju min allra bästa vän jag har,jag har ju mer kontakt med henne än vad jag har med andra så kallade vänner.Vi ska shoppa lite inne istan hade vi tänkt oss,funderar på om jag ska lägga upp en video i morgon med,vad tycker ni om de?? nu har jag precis ätit mat,sitter hos svärföräldrarn och dryger mej. ses senare puss på er!

Nelly.com

Publicerat: 2009-06-20 / 15:09:59
 Nu när sommaren är här kan ni passa på och kika in på http://nelly.com/ hur mycket nytt som helst har kommit ,jag själv brukar handla där ibland  ni hittar säkert något i er stil med.Tänkte visa några plagg som jag gärna själv skulle vilja klicka hem.
 Studded Dress SEK 649, Rare Fashion - NELLY.COMShinning Top SEK 260, Vila - NELLY.COMBeautiful Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMCleave Plain Jeans SEK 249, Vila - NELLY.COM

smink tips

Publicerat: 2009-06-20 / 14:52:16
FOUNDATION

använd ALLDRIG en foundation som är mörkare än din egen hudfärg använd heller en ljusare jag tycker att Clinique Superbalanced Make up är superbra då det är En oljefri, balanserad formula som ger fukt där det behövs och absorberar fett där det behövs. id's Mineral foundation är också väldigt bra då den är lätt att aplisera.


LÄPPGLANS

Lancôme Juicy Tubes /Clinique Long Last Glosswear SPF 15


Ultraglans i härliga, fruktiga färger. Gelékonsistensen ger maximal komfort och lyster läpparna får en otrolig glosseffekt.Håller kvaliten väligt bra gämfört med de i budget pris.




   ÖGONSKUGGA

Jag tycker att ögonskuggor i ljusasommar färger är fint just nu  då man framhäver ögona med lite godisblick. dior,lancome är bra märken på all smink.







godmorron

Publicerat: 2009-06-20 / 13:43:18
godmorron har precis ätit frukost med lillan ska klä på mej strax och chilla till affären behöver ju lite käk inför kvällen.Hamburgare får de bli,har längtat i evigheter efter de känns de som ! igår som sagt var vi hos daniels föräldrar hur trevligt som helt,fick ett sms från en  igår och snart ska vi på ett dop trevligt va hoppas bara inte de kommer bli jobbigt med lillan då hon hatar att sitta still men så är det med småbarn.hur hade ni det igår på midsommar??funderer på om jag ska hyra en film i kväll eller kanske se lost som daniel köpte åt mej,hur gulligt som helst.Nu närmar de sig emelie's 1 års kalas ojojo vad tiden går fort inte många veckor dit nedräkningen börjar.Har planerat ett stort kalas för henne men får se hur mycket av de jag har planerat kommer bli som man hade tänkt sig! tänkte börja och skriva ner lite smink tips till er alla sen.Nu ska jag fixa iordning mej hörs sen. kissi

kissie bitch!

Publicerat: 2009-06-19 / 18:25:05
 
omg kissie bitch hatar barn helt sjukt,hon är ju bara barnet själv!

seriöst!

Publicerat: 2009-06-19 / 18:14:17
Seriöst tycker inte ni att jag borde ha längre hår?
 kanske ska fixa löshår som jag länge har tänkt på eller vad tycker ni?? herre gud jag ser ut som en pudel i håret!

midssommar friande hos svärföräldrarna

Publicerat: 2009-06-19 / 17:59:13
 Just nu är jag hos svärföräldrarna sitter och vilar mej efter maten,och Emelie har också tagit ett tupplur efter maten.Tyvärr han vi inte med och dansa runt stången som alla andra gör för vi kom så sent hit,lite tråkigt men de får bli nästa år.Tänk er idag blev det bra väder ändå fast att de visade sig igår redan att de skullew bli regn men vi hade tur med vädret om man tänker tillbaka på hur det var förra året,då var det riktigt ruggit väder.Vet att många denna dag kommer  att dricka sig redlösa och jag som är ung själv tycker inte det är någon bra ide att göra det utan man kan faktiskt umgås med fam och vänner utan  ALKOHOL.Snart ska jag äta hemmagjord rarbarberpaj med vaniljsås som ewa har gjort.Den är säkert super god! vad händer för er under midsommarkvällen?nu ska ja prata om helt annat tänkte om ni läsare tycker att jag ska börja och video blogga? tänkte också börja med en bloppis med tiden och en frågestund för ni har säkert hur många frågor som helst,ni kanske har några funderingar runt bloggen? puss och varm midsommar på er alla!

tvingades böta 15 miljoner för fildelning

Publicerat: 2009-06-19 / 13:00:42
Är detta inte fel och dömma en ensamstående mamma med 4 barn för att hon eller någon har suttit vid hennes dator och laddat ner musik från Kazaa.Hon dömdes i går av den federala domstolen i Minnesota .
Tycker ni att det är rätt eller fel?


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5404825.ab

midsommar

Publicerat: 2009-06-19 / 10:26:35
 hej idag är det ju midsommar med massor av mat och gott sällskap.Ska faktiskt åka till svärföräldrarna senare idag,ska äta massa mat och umgås.Mysigt. Tänkte visa er någora goda recept till kvällen.



                  Sill- och färskpotatissallad (till buffé)

INGREDIENSER Bufféportioner 6  
 

Potatis (färsk)

1,0 

kilo

Inlagd sill

175,0 

gram

Sockerärter

50,0 

gram

Rödlök

0,5 

st stor

Rucolasallat

25,0 

gram

Dill

0,5 

knippe

Olivolja

0,5 

dl

Citron

0,5 

styck

Salt & peppar





TILLAGNING
  1. Borsta potatisen ren och koka.
    Låt svalna.

  2. Skär sockeräter i tunna stavar.
    Skala, halvera och skiva löken.

  3. Blanda potatis, sill, sockerärter, rödlök och rucola i en stor bunke.

    Häll på olivoljan och pressa över citronjuice. Salta och peppra.

    Finhacka dill och strö över.
    Ställ svalt innan servering.

  Potatisgratäng


INGREDIENSER Antal portioner 6  
 

Vinterpotatis

1,2 

kilo

Gul lök

1,5 

styck

eller




Vitlök ?

3,0 

klyftor

Vispgrädde

4,5 

dl

Mjölk

4,5 

dl

Salt & peppar







Garneringsalternativ:


Hårdost (riven)

4,5 

dl



TILLAGNING
  1. Sätt ugnen på 200-225 grader.
    Skala och skiva potatis och lök.
    Om vitlök: finhacka den.
    Grovriv ost.

  2. Smöra en gratängform.
    Varva lök och potatis med lite ost, salt och peppar. Toppa med mer ost.
    Häll över grädden och ställ in i ugnen.

  3. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20 min.
    Tag ut formen och häll över mjölk.
    Grädda ytterligare 20-30 min, tills potatisen är mjuk och gratängen har fått en fin färg.

Variation
Variera med att blanda in strimlad skinka, kassler, korvskivor, svamp, färsk basilika etc. Byt ut lök mot purjolök. Vitlök gör gratängen fransk. Byt ut en del av potatisen mot palster­nacka, eller jordärskockor. Krydda med timjan.




Smörgåstårta med rostbiff, skinka och pastej



INGREDIENSER Antal portioner10 
 

Vitt matbröd

2,0 

st stora

Rostbiff (skivad)

500,0 

gram

Kokt skinka (skivad)

500,0 

gram

Leverpastej (bredbar)

500,0 

gram

Bacon

250,0 

gram

Majonnäs

1,0 

dl

Kapris

4,0 

msk

Pepparrot (nyriven)

4,0 

msk

Senap (fransk osötad)

4,0 

msk

Smör







Garnering:


Crème fraiche

4,0 

dl

Färskost (slät, naturell)

300,0 

gram

Tomater

2,0 

styck

Gurka

0,5 

skiva





TILLAGNING
  1. Knaperstek bacon och riv pepparrot.
    Skär brödet på längden och skär bort kanterna. Skiva tomater och gurka.

  2. Bygg upp i olika lager enligt följande:

    Bröd
    Leverpastej + stekt bacon
    Bröd + smör
    Skinka + senap
    Bröd + smör
    Kapris + majonnäs
    Rostbiff + pepparrot
    Bröd + smör (nederst)

    Tryck till brödet lätt med handen för varje lager som byggts upp.

  3. Blanda crème fraiche med smältost och smeta runt hela tårtan. Garnera med gurka och tomat.






Exotisk enkel fruktsallad



INGREDIENSER Antal portioner 4 
 

Melon

1,0 

styck

Ananas (färsk)

0,5 

styck

Papaya

0,5 

styck





Tillbehör:


Glass?



Sorbet?






TILLAGNING
  1. Skär bort skal på frukten. Dela och ta bort innanmätet på melon och papaya. Dela fruktköttet i ganska stora bitar.

  2. Blanda allt i en serveringsskål.

  3. Servera eventuellt med glass eller sorbet.


 

Välj ingredienser efter tillgång och säsong.









TREVLIG MIDSOMMAR UTAN ALKOHOL!


Nu ska jag göra iordning frukost hörs mer sen puss!

Tror ni på de övernaturliga?

Publicerat: 2009-06-18 / 19:11:37
 surfade nyligen på aftonbladet om en kille som hade filmat med sin camera mobil  se själva tror ni det finns andar??

tack josse

Publicerat: 2009-06-18 / 18:56:01
 tjoo! det blev inge stan idag blev för mycket regn.Ska dit i veckan istället.Som ni ser nu håller josse på och gör om min blogg,grymt fin kommer den bli när den är klar.ETT STORT TACK.Har nyligen städat i lägenheten de var otroligt mycket att ta tag i,damsugade,skurade golvet,vek in all tvätt.Hatar värkligen tvätt.funderar på att ta hit en städ kärring istället! pusss pusss!


skvaller om kändisar

Publicerat: 2009-06-18 / 13:33:28
Är man förvånad att brittney ska gifta sig? Om! det är sant så är det väl inte konstigt för en människa som lever antingen svart eller vitt. Inga gråzoner eller sunt förnuft. Med tanke på hennes turbulenta leverne bör man nog tänka till.. många gånger och se till att stadga sig själv också. Men.. människor som lever i raketfart verkar inte hinna tänka efter.




In till stan

Publicerat: 2009-06-18 / 12:53:41
Nej nu ska jag in till stan ska träffa julia en sväng ska se vad dem har på rean måste köpa något. Syns snart kommer att lägga upp en massa bilder senare kanske en video blogg vad säger ni om det?? puss  på er;)

albin axelsson

Publicerat: 2009-06-18 / 11:46:32
 hej kära läsare idag  har  albin axelsson en tävlig där man kan vinna en gratis design  hans adress  

http://albinaxelsson.com 




savage garden

Publicerat: 2009-06-18 / 10:02:55
 

bilder på mej

Publicerat: 2009-06-18 / 09:43:23

Jag tänkte bjuda lite på bilder på mej sen några år tillbaka,
ni är säkert nyfikna på hur jag såg ut då.










 

god morgon min läsare!

Publicerat: 2009-06-18 / 09:38:02
god morgon kl är efter 9.Har nyligen vaknat,tänkte faktiskt ta en promemad idag men de blir ingenting med det, då de regnar och blåser för mycket.Min dotter emelie har varit vaken sen en halv timma tillbaka gjorde i ordning frukost till daniel och emelie.Nu ligger emelie och sover igen, vaknar säkert snart igen då får man passa på och skriva lite.I natt var daniel uppe och gjorde iordning min blogg sida tack! ska prata med julia om hur dagen kommer bli kanske ska vi en sväng in till stan,får se..I går som sagt var vi hos svärföräldrarna vi åt mat, daniel fixade med tvätten.






maribergsskogen

Publicerat: 2009-06-18 / 09:30:24

 I går passade vi på och åka till maribergsskogen medans de var fint väder men när vi hade varit där ett litet tag började de regna.

Visste ni det att under hela sommaren i karlstad är det GRATIS UTEGYMPA varje MÅNDAG och ONSDAG  kl 18:30
maribergsskogen













sommar kläder från h&m

Publicerat: 2009-06-18 / 05:36:44
 tänkte tipsa om lite fina kläder som jag har hittat på h&m... VILL HA!


så tragiskt:/

Publicerat: 2009-06-16 / 13:18:43
 Till minne  av: Therese Johansson Rojo, 15 år
 vad fan händer i denna världen igentligen?


 

Studenten Julia! Hurra!

Publicerat: 2009-06-16 / 13:09:04

Hej läsare! Idag är det så otroligt bra väder,så härligt. 
Jag vill tipsa er om en bra serie som kommer i kväll och som jag följer, nämligen "Paris, My New BFF" på TV 3 missa inte det!

I dag hade jag tänkt mej att jag ska åka till svärföräldrarna och hälsa på, de va ju ett tag sen sist. Jag har ju haft fullt upp, har t.ex. varit på en underbar studentmiddag hos min kompis Julia som tog studenten den 11 juni. Det var hur mysigt som helst!
tack för middagen och allt:)



hejsan

Publicerat: 2009-06-15 / 13:38:26

hej alla nu tänkte jag bjuda på lite bilder:D