god morgon mina läsare

Publicerat: 2009-07-12 / 09:16:20
god morgon mina läsare! igår var familjen som sagt till bergvik köpcenter och jag fick tag på en parfym escada fast jag har en annan hemma redan som jag fick i julas av daniel men kände att jag behövde ha en till denna luktade vanilj inte så stark doft heller men passade mej. var på kapphal och köpte lite kläder till emelie,det blev en smurftröja,röd skjorta,väst,hade tänkt mej och köpa en hals duk och en skinn jacka till henne innan hösten.Kollade också på h&m innan dem stängde affärena fick tag på ett par jeans och en rolling stones tröja som jag funderar på att köpa med mej hem senare efter dopet,ska ju på dop idag kl 1 som ni vet och jag och daniel hittade en jättefin present till dem som passar utmärkt till hemmet.Imorgon kommer min ipod hem till mej ska bli kul och lyssna på musik i den eftersom jag hade en liten mp3 innan som gick sönder utan anleding så nu har man äntligen köpt en ny,men lite dyr,Hoppas att den håller sig fräch läge nu.
Postat av: Albin - Limited for the lucky few

Hejsan, man kan inte sätta in några personliga bilder på bloggen. Utan de är bildfria så att vem som helst ska kunna använda stilmalen! Utan om man vill göra den personlig så får man frilägga in bilder i headern på egen hand. Eller så gör jag det! :)

Skrivet den: 2009-07-12 / 18:36:11 / URL: http://albinaxelsson.com
Postat av: alice

Hej Therese!

Tack för kommentaren och intresset i mina kläder..

Jag har en likadan grön tunika eller korall färgad tunika topp om du är intresserad? Jag finns på tradera, här är direktlinken:http://www.tradera.com/auktioner/Alice&co

Du är alltid jätte varmt välkommen att maila mig:

hotcakefashion(@)gmail.com

Kramar Alice

http://www.hotcakefashion.com

Skrivet den: 2009-07-13 / 02:46:34 / URL: http://www.hotcakefashion.com


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?