min samling

Publicerat: 2010-06-30 / 14:53:59

Jag är en stor sammlare på danska märket pilgrim fått en ihop en hel del faktiskt som jag tänkte visa er, men det är inte bara pilgrim jag är förtjust i det finns också kläder som odd molly och bonderlid som jag gillar väldigt mycket.vad samlar ni på?


 nästan alla smycken är från årets kollektion 2010

solglasögon från pilgrim

Publicerat: 2010-06-30 / 11:52:58
jag skulle vilja att ni kära läasare kan hjälpa mig med en sak,jag har fått beslutångest och undrar om ni tycker dessa solglasögon från pilgrim är fina? priset för dem är 1599 kr.

låg på latsidan

Publicerat: 2010-06-30 / 11:14:43

 

Sitter i mitt vardagsrum och tittar ut mot fönstret.Dagen ser inte alls bar ut med take på att jag hade planerat in lite saker idag.Så som att hämta ut två paket och lite andra saker,känns inte alls trevligt och gå ut idag eftersom det spöregnar ner titt ovh tätt.Får hoppas på att vädert blir bättre under dagen så jag kan åka iväg. Annars får jag ta tag i detta i morgon.Såg på smhi's sida att värdert i morgon skulle bli kanon.Det tummar vi för.


Går dagen var en mycket slapp dag då jag och familjen spenderade en lat dag här hemma med en massa mys och chips och dipp kväll framför fotbollen och en film.Daniel,min sambo är totalt inne i den här  med vm som håller på.Fattar inte vad det är som är så intresant igentligen? ehh ne fotboll är värkligen inngenting för mig HELT ENKELT.Vad gjorde mina kära läsare?



 dagens emmi bild;)

bomsta!

Publicerat: 2010-06-28 / 20:43:30



Gud vilket hett väder det har varit idag.Kom hem för en stund sen och hängde upp alla blöta kläder som vi hade med oss till karlstad.

När jag och emelie kom in till karlstad så mötte vi upp sandra och tindra,(tindra är sandras halv systers dotter).
Där vi väntade på bussen till bergvik för att äta lunch,emelie åt sin matlåda från gårdagens middag hem ifrån som jag hade lagat.Hon åt värklingen upp alla mat.Snacka om att hon var hungrig.Men bara bra att hon äter mycket så man slipper ge henne mat i omgångar.Nu tänker jag på att man inte ska små åta.

När vi var klara på bergvik så tog vi bussen vidare till bomsta.Där vi var i några timmar tills Daniel kom förbi och tog sig ett dopp och åkte hem.Emelie blev fruktasvärd trött när klockan var närmare 3 tiden. Så de var lika bra att vi packade ihop och åkte hem.Men dagen blev ju jätte bra ändå fast att emelie var trött och grinig.



lunch på bergvik


baka,baka liten kaka




tindra


                                               emelie passade på och lånaden "grannens" solstolar

in till karlstad

Publicerat: 2010-06-28 / 10:56:51
nu ska jag och emelie in till karlstad bussen går strax så nu har vi bråttom.ses när vi kommer hem kram på er!

utflykt till karlstad

Publicerat: 2010-06-27 / 20:11:52
Gud vad härligt det var och komma ut lite,inte bara och va i forshaga.När vi kom till karlstad vid 15:00 så gick vi in till maribergsskogen och tittade på djuren och deras söta ungar.Sen trippade vi ner till vattnet och tog oss ett bad med Emelie.Sen satte vi oss och myste i handukarna och åt en massa fika som vi köpte med på vägen.


Nör vi kom hem gick vi en sväg till Emelies farmor och farfar.Där vi fick oss smörgåstårta och trevligt sällskap.Nu är vi äntligen hemma och jag ska smörja in mig med hudkräm, eftersom ja börjar få solsveda på axlarna.Inte alls bra med take på att jag är sjukt dåligt på att smörja in mig.








utflykt

Publicerat: 2010-06-27 / 14:25:40
nu sticker vi till karlstad,när jag kommer hem igen så uppdaterar jag med en massa bilder ses  om några timmar igen håll utkik;)



gårdagens bild

att lägga visa kort i tvättmaskinen..

Publicerat: 2010-06-27 / 11:09:06

Nu ska jag ta in alla tvätt som jag och daniel hängde upp igår.Nu har vi äntligen ingen tvätt kvar förutom lite tvätt som inte fick platts på tvättlinan ute.Så nu luktar våra kläder gott. och jag ska börja och vika all tvätt.


OOPS kom på en sak jag gjorde igår när jag tvättade vår sista tvätt? jo jag gick runt i hela huset och letade efter mitt visa kort då jag skulle iväg till affären för och köpa chips och dipp. Vart tror ni visa kortet och mitt leg låg? jo i tvättmaskinen så nu måste jag skaffa mig ett nytt visa kort igen, 2 nya kort på minder än en måndag.Undrar vad banken tänker eftersom jag måste ha ett nytt igen? pinsamt!!!

midsommar firandet

Publicerat: 2010-06-27 / 10:53:30

Dagen i går började med att vi gick över till daniels svärföräldrar som bor 2 hus från oss.Där vi spenderade hela kvällen  på alltanen,med god mat och gott sällskap.Vi grillade och åt en massa jordgubbar.

Att det finns folk som firar runt midssomarstången är något vi inte gör,där emot så glömmer jag varje år att göra i ordning midsommarkransar.Får helt enkelt skiva upp detta till nästa år.

När kvällen närmade isg sitt slut bestämde jag och daniel oss för att åka vidare till hans vänner och träffa dem,vi kom inte hem förens klockan var närmare halv 3 på morgonen.Eftersom emelie var hos farmor och farfar så passade jag på att ha sovmorgon,skönt va de iallafall.

årets första pool bad

Publicerat: 2010-06-26 / 16:57:09

äntligen fungerar mitt internet som vanligt igen,denh ar varit nerlagd under dagen. Vet inte vad som kan ha hänt men nu är det som valigt igen.

Hade en jätte trevlig dag igår mer om det tänker jag berätta sen när jag har fått alla bilder och så.Nu under dagen när nätet var nere så kom min lilla emelie hem vid halv 12 och då kom även daniels pappa med emelies badbassäng som vi ingentligen har hemma hos dem.Så nu passade vi på att ha den här hemma istället.
Passade lika fint här.Emelie blev jätteglad när farfar var klar med och blåsa upp sin lilla pool och hon satte sig direkt när farmor hällde i en massa vatten,faktiskt så är det hennes första bad i år.Svalkande och skönt för henne.

Efter en lång stund i poolen så värmde jag upp maten från igår till henne men emelie ville inte gå upp så jag fick ta upp henne och fick säga till henne på skarpen att nu är det mat.Men hon protesterad så mycket att hon inte ville äta,hon fick bara i sig 3 skedar innan daniel gick upp och la henne istället.

världen går under??

Publicerat: 2010-06-25 / 11:19:42
God morgon hade världens konstigaste dröm i natt,drömde om att jag och familjen befanns oss hemma och helt plötsligt började det att skaka något fruktansvärt,det lät som om det var jordbävning som hade börjat.Jag fick rusa upp till emelie rum och tog upp henne av chock.Sen sprang jag ner och satte mig i soffan brevid daniel som var lika rädd.Allt slutade med att det började komma in vatten över allt och det tod inte lång tid förens vi var under vattnet och emelie grät.

Mer minns inte jag av dröm, förens jag vaknade upp och daniel låg brevid mig i morse med påse från mc donald.Då tänkte jag, pust de var bara en dröm. Tänk om detta skulle hänt i värkligheten? det sägs att jorden ska gå under december 2012,men det är säkert skrock som alltid.


Nu ska jag strax göra mig i ordning och cykla iväg till biblioteket och sen prata med posten.När jag kommer hem ska emlie äta luch och nattas.vi får hoppas att posten kan leverara hem mina varor jdag eller senast på måndag. Vi får väl se sen....

Odd Molly Grandma Coat

Publicerat: 2010-06-24 / 22:35:00
är det någon i detta avlånga land som kan hjälpa mig och hitta en billig Odd Molly Grandma Coat eller någon som har en hemma och vill tjäna pengar???

middag

Publicerat: 2010-06-24 / 18:51:52
hej på er,sitter med världens mag knip.Har nyligen lagat en god lasange med sallad till detta.Ska strax gå upp och bada emelie och efter det skall hon nattas och jag känner bara att jag vill gå och lägga mig är sjukt trött efter dagen.I morgon händer det mycket sakerframför allt ska vi till daniels föräldrar och jag ska se till att mina två paket kommer hem.

dåligt inflytande hos posten

Publicerat: 2010-06-24 / 12:50:59
Har nylingen pratat med kundservice,jag fick nämligen en leverans till ica som jag alls inte skulle ha utan jag skulle få hemleverans så nu blir det att åka till ica och prata med dem på posten och visa upp papper på allt.Får hoppas att det löser sig. Hatar värkligen posten eftersom dem gör ofta fel bland annat så kan de inte skicka ut paket som det ska va,och jag har haft andra porblem med dem som att inte post kommer fram som det ska va eller att man får sin post 2 veckor senare. suck!

mat ångest,för pengar kunde jag ha sparat.

Publicerat: 2010-06-24 / 10:49:34

sitter i värmen och funderar på att åka in till centrum och köpa frukost,ja ni förstår här hemma är det rätt dött med mat,behöver handla nästan varje dag.suck.

Det är värkligen inte bra att handla som jag gör hela tiden eftersom pengarna rinner iväg då.Småköper mat för minst tusen lappen i månaden.När jag kan faktiskt lika gärna  kan sparar dessa pengar till någon annat viktigt,att jag alldrig lär mig.Jag får värlkligen ångest när jag inte har dittan och dattan hemma.
 
nåväl ska försöka ta tag i det där nu,eller ja snart hoppas jag,sitter med världens kittlande fluga på handen som är runt mig hela tiden,luktar jag så gott eller kanske stinker ja?


 

äppelpaj med glass

Publicerat: 2010-06-23 / 20:45:24
åkte för en stund sen till affären med emelie innan hon nu skulle sova för natten.Han och göra iordning en äppelpaj som jag ska mumsa i mig till en film sen när den blir klar.smaskens.

Nu får man hoppas på att emelie somnar snart,eftersom hon inte är särskid trött.i morgon bitti ska hon badas och göra sig fin inför fredagen,vad tror ni vi ska göra då? mhum ja du det får ni se;) ha en toppen kväll alle sammans så ses vi i morgon kram på er(L)

generad av att köra en gräsklippare,en mansgöra.

Publicerat: 2010-06-23 / 17:04:26

dagen middag bestod av tonfisk och lax sallad med rostade färskpotatis.Supergott blev det och emelie tyckte desamma,det var kul och se att hon gillade tonfisken,har dock alldrig testat att ge henne detta förens idag,något ntt men också väldigt nyttigt.

Efter att vi hade ätit så hjälpte daniel mig med hur man startar och hur man kilpper gräset,första gången i mitt liv som jag kör en gräsklippar men oj så generad jag blev när jag stog där med den och puttade på så den skulle gå iväg.Känes lite malingt och stå där med den inte något som en tjej är van vid kanske,inte jag iallfall,hur ofta klipper ni tjejer gräsmattan,om ni nu bor i hus? jag anser att klippa gräset är en mansgöra inget som är kvinligt dierkt! dukigt sambo har man iallafall.

nu måste jag nog ta och städa här hemma,ser för hjävligt ut. Borde kanske snart skaffa sig en städtant här för vi har så mycket och städa varje dag nu när man har barn.Jag orkar värkligen inte göra allt heller.Allt tar sån tid och man måste ha ork för att få det gjort.

en lätt måltid

Publicerat: 2010-06-23 / 15:39:44
håller på och gör i ordning en lätt måltid ute i de fina värder,orkar inte göra så avanserad måltid idag eftersom det är så varmt ute. gissa vad det blir??


                               hur har ni det i landet,  är vädert kanon?

odd molly pre fall och en massa rea

Publicerat: 2010-06-23 / 12:03:11

sitter med världens huvudvärk.Inte så kul faktiskt känner jag jag behöver ut och röra på mig idag.

Ska ta med emelie och cykla iväg till centrum för och skicka ett paket sen ska vi nog köpa med något gott i affären ,får se vad som får bli med hem.

Hittade en hel del REA på nätet igår kväll,en odd molly kofta hittade jag som jag ska spara undan till, annars är det några blusar som jag vill ha.Om cirka 1-2 veckor kommer nya kollektionen pre fall ut i butikerna och jag  har hittat några god bitar som jag skall köpa redan i agusti. väntar med spänning att dem är lika fina som på bildera på nätet.



 här kommer några som jag eventuellt ska köpa i höst,vad tycker ni har ni några godbitar från pre fall?
 

fästig medel

Publicerat: 2010-06-22 / 19:21:06
äntligen har jag köpt mig fästig medel till biibii och satte de i henns nacka men hon tycks inte gilla det och protesterade och försökte slita sig loss,men till slut fick jag i allt ändå.Krånlig skall hon va innan hon lugna ner sig tråkigt nog. Nåväl nu får hon springa runt ute i trädgården utan att man behöver oroa sig att det ligger en tjock fästigt i sängen på kvällarna,inte för att jag har upptäkt någon än som tur är. Köpte ett paket för 198 kr och heterFronyline vet,får hoppas att de ger bra effekt nu.Hoppas med spänning

jag får panik!!!

Publicerat: 2010-06-22 / 16:08:24
jag satte mig nyligen i soffan med vår ute katt numera(biibii) och jag fick syn på något i hennes höra högra öra!! vetu vad som gömde sig där mellan hennes långa hår? FÄSTINGAR!!!  fy vad jag fick eld i baken och rusade för att häma papper,biibii gnällde som en bäbis när jag tog bort dem,så nu ska jag åka iväg till Apoteket och köpa henne fästingt medel.FY fan vad äckligt de börjar och  kila på min kropp när jag tänker på just ordet fästig!!!

varm sommar dag

Publicerat: 2010-06-22 / 14:43:06
har nyligen ätit lunch med emelie ute på alltanen,så nu ligger hon och sover. Gud så varmt och skönt det är idag.ska nog ta och sola lite  här ute  på gärsmattan en stund,får passa på nu när emelie sover lunch för sen har man ju inte tid för sånt. vad gör ni idag??



perl for girls

Publicerat: 2010-06-21 / 23:05:01

 

titta vad jag fick i efterskott på min födelsedag,ett sett från perl for girls,gahh jag blev så otroligt glad när jag fick detta i morse när jag mötte upp julia i karlstad,naw såå sött.. nu ska jag sova är döds trött.




middag hos mig

Publicerat: 2010-06-21 / 20:27:14

Julia kom förut på besök för ett tag sen och hälsade på här hemma hos mig,mycket för att träffa emelie men också för att göra mig sällskap nu när daniel jobbar kväll.Vi åkte till ica och köpte oss lax och färskpotatis när hon kom och gjorde iordning det när vi kom hem,det blev super gott men laxen låg inne i ugnen lite för länge,men det gjorde inget de blev gott ändå,till detta gjorde jag en hemma gjort dillsås,gjord på turkisk yoghurt och salt.

vero

Publicerat: 2010-06-21 / 19:05:04

åkte in till karlstad vid 11 för att möta upp min vän julia för en lunch har inte träffat henne på ett tag.

När jag kom till stan så åkte vi ut till bergvik för att köpa ett par skor som hon såg sen åkte vi till wåxnäs för och kolla efter en mp3 på on off ,där efter tog vi en promenal in till centrum för och luncha inne på vero där dem har jätte goda rätter allt från sallad till pasta till att sitta och fika en stund i solen.MYSIGT!.

jag tog min gammla vanliga pasta med kycklig och satte på uteserveringen,medans julia beställde pasta carobanen.Där vi satt över en timma och snackade skit I VANLIG ORDNING.



skönhetsmask

Publicerat: 2010-06-20 / 23:18:47
nu innan jag ska sova så ska jag ta mig en kopp te och läsa nya mamma tidningen jag köpte förut när jag var i affären.Nu sitter jag med en härlig ansiktsmask från provaktive har hela deras hudvård serie hemma och jag tycker dem funkar hyfsat bra.

skogs promenad

Publicerat: 2010-06-20 / 21:44:35
pust har äntligen kommit hem efter en lång skogs promenad,Emelie tyckte det var jättekul att gå och titta runt om i naturen.Vi gick en läng bit i skogen innan vi kunde hitta en lekplats som emelie blev mycket förtjust i,efter att vi hade lekt en timma så traskade vi ner till stranden som fanns i närheten.Emelie och daniel passade på att doppa fötterna,men jag som är bad kruka tittade på istället.Hatar värkligen grummligt vatten,föredrar privata bad stränder som exempel bomsa och skutberget som finns utanför karlstad.

Vi var inte länge vid stranden innan Emelie började bli kinkig och trött så vi kilade oss hem.Nu har äntligen emelie somnat efter den långa promenaden och det är dagt för mig att ta hand om tvätten som håller på och tvättas för fullt här hemma. Sen ska jag ta och platta mitt löshår och göra i ordning mig för natten,är ruskigt trött efter skogs promenaden,men skönt va de iallafall och komma ut i de fina vädert vi fick oss nu under kvällen.












middag

Publicerat: 2010-06-20 / 18:51:06

middagen idag bestod av potatis mos och köttbullar,Emelie åt jätte bra med mat.Nu ska vi iväg till skogen och ta en promenad i de fina vädert.

ny frisyr

Publicerat: 2010-06-20 / 15:46:47

nu när jag har gjort mig i ordning så passade jag på att få en bra bild med min mobil,vad tycker ni?

Nu ska jag cykla till affären,för att sedan göra middag till familjen hörs sen!

skit produkter

Publicerat: 2010-06-20 / 13:15:10

I veckan fick jag hem ett prov kit av AnneMarie bjorlid hudvårds serier. Jag testade denna produkt igår och mitt reultat blev fruktansvärt.Mitt ansikte såg ut som en prikig korv. Det hade börjar utvecka sig finnar,fy vad äckligt jag som annars inte har några finnar eller har någonsin haft problem med finnar ÖVERHUVUD TAGET. så ni som har eller vill testa produkten gör inte detta ,det är skit produkter!! slöseri med pengar och tid och ett dåligt resultat.

bröllops skit

Publicerat: 2010-06-19 / 20:23:07
Medans jag har slöt tittat på tråkiga bröllopet mellan viktoria och daniel så passade jag och familjen på att besälla pizza,jag tog en smarrig avokado och räk sallad. De andra tog sig pizza och tryckte i sig,urk.Hatar värlkigen pizza igentligen men ibland kan de allt va gott med en liten bit,bara en liten bit annars mår min mage dåligt av det.

När vi hade ätit upp tog vi oss lite efterätt och kollade vidare på tråkiga bröllopet.När klockan var strax över 7 så började emelie bli rikigt trött så jag bestämde mig för att gå hem,men då helt plötsligt började det att spö regna så vi fick springa hem.Fast de är ju inte så långt och gå hem eftersom det är ynka 50 meter bort från daniels föräldrar.

Så nu har jag gått och lagt emelie och jag ska bara ta det lungt nu ikväll.Jag är ialllfall mätt och belåten nu.

hiss eller diss

Publicerat: 2010-06-19 / 12:30:49
mina skor som jag beställde från nelly kom igår och jag vet inte om jag ska ha dem kvar eller inte vad tycker ni?





fiskehandlaren

Publicerat: 2010-06-18 / 20:40:09
åkte iväg in tilll cemtrum för ett tag sen för att köpa mig mina första färskpotatisar inne på ica.De var super billiga i kilo pris. Till detta köpte jag med färsk fisk från fiskhandlaren som stog utanför ica och jag kunde inte låta bli och gå förbi och titta innan jag bestämde mig för vilken sorts fisk jag skulle köpa med hem.Till slut bestämde jag mig för sejl billigare i kilo pris än torsk iallafall, 3 fina filerer för 60 krornor blev det.

På vägen hem köpte jag med jordgubbar.De var super små dessa jag köpte men eftersom de ifrån ängebäck i forshaga/karlstad inte har hunnit växa till sig så fick det bli jordgubbar från belgien.

väl hemma så gjorde jag iordning all mat på 20 min,snacka om rekord!!!Nu är jag så trött att jag har fått världens huvudvärk på köpet. SUCK. Har tagit mig 1 iprem men det tycks inte hjälpa mig,kanske har det med vädret och göra.Här i forshaga har det varit målningt och regnt titt som tätt, som ni inte visste så har jag en mildare migräm.Så fort det börjar bli dåligt väder som regn och åska så börjar jag få jag huvudvärk.Inte alls kul.Men detta får man stå ut med,har ingen lust att gå till en doktor heller eftersom det kostar en "förmögenhet" att köpa  tabletterna

Bamse

Publicerat: 2010-06-18 / 15:37:27
tänkte visa er kläderna som jag köpte på lindex till Emelie,är de inte så söta?

lång och tröttsam dag..

Publicerat: 2010-06-17 / 21:56:18
Gud vad dagen har gått sakta,somnade inte i natt förens klockan var runt halv tre,Går dagen blev aldelses för lång hade planerat att sova en aning tidigare men eftersom jag fastnade i Ghost wisperer så orkade jag inte sova..
 Gick INTE upp förens vid tio med Emelie för och äta frukost.Efter frukosten åkte vi in till centrum för att hämta ett  paket från stayhard som jag hade hade beställt  dagen innan,grymt snabb leverans!! Visar den senare.

När vi kom hem var klockan närmare ett och jag skulle in till stan till två för att träffa en kompis. Så vi han och va i stan knappt två timmar innan jag och Emelie blev trötta så vi åkte hem och jag gjorde i ordning spagetti och köttfärssås till middag.Den blev super god.


vad har ni haft för er idag??

trotts åldern

Publicerat: 2010-06-16 / 23:18:15

 

var in till karlstad idag och shoppade lite till emelie.blev en hög med bamse kläder och ett par foppa tofflor och även de i bamse motiv.. gaah jag är besatt av bamse men också pippi,barbarpappa och laban. Tur att man har en dotter som man kan klä henne i det man tycker om,när hon blir älder är det inte samma sak längre.

Efter all shopping så gick vi och åt på vero i karlstad och beställde en pasta rätt med kyckling,gudomligt gott va det.Ska äta där igen förhoppningsvis i helgen,när jag ska träffa en vän..

Men annars har dagen varit bra,emelie har varit på dåligt humör men detta är mycket för hennes hormoner i kroppen ställer till det.Emelie har värkligen kommit upp i trottsåldern nu,det är rena rama tonåren för henne,för mig är det väldigt kämpigt vissa dagar.men man lär sig varje dag av at bli starkare..Inte för att jag tycker hon är för jävlig unge,men att jag lär mig hur jag skall handskas med henne på ett bra sätt utan att jag retar upp mig på henne.

Nog med det ska jag nu lägga mig i soffan och äta bullar o godis som jag köpte med på hemvägen. till detta ska jag se ett avsnitt av ghost wisperer..



vilka serier följer ni??

hett tips från nelly!!!!

Publicerat: 2010-06-16 / 21:28:09
jag kollade in på nellys sidan nyligen efter att jag hade fått nyhetsbrev från dem,och jag som behöver ett par snygga sandaler nu i sommar så fick jag se flera snygga par från alicia.Jag tog självklart ett par blå till mig,och ett snusigt bra kap gjorde jag de kostade 99 kr. Detta pris var bara ett special pis annars kostar dem i ordinarie 199 kr.  jag tycker värkligen att ni skall gå in på nellys sida och köpa er ett par,jag tror att dessa skor kommer inte finns kvar så länge till på nelly...!!!

Alicia SEK 99, Nelly  Shoes - NELLY.COM

frågor

Publicerat: 2010-06-15 / 21:42:28




fick en fråga idag som jag tänkte svara på så gott det går.
Jag har aldrig haft några problem med barabus.se,jag beställde en barnvagn där ifrån och leveransen kom dagen efter att jag hade lagt orden.Hade inga problem med mail kontakt med företaget.Tyvärr är det lite svårt och veta hur länge du Emma har väntat på dina varor men jag tycker värkligen att du måste ringa eller maila företaget om detta och tjata dig fram.Skulle det va så att leveransen är sen p.g.a att varan/vororna inte finns i lagret så MÅSTE dem kontakta dig och fråga om du vill vänta eller om du vill ha pengaran tillbaka, annars gör dom ett stort fel.Jag hoppas att du kommer få dina varor snart.Lycka till!!!

tandblekning

Publicerat: 2010-06-13 / 22:57:10
jag fick hem ett paket med tandblekning för ett tag sen och jag tänkte testa detta nu ikväll får se hur det ser ut om en halv timma;)

stor handla på willy's

Publicerat: 2010-06-13 / 21:16:02
I dag var vi iväg till karlstad för att storhandla mat på WILLY'S. Efter en knapp timme åkte vi till bergvik för att få i oss middag med daniels föräldrar.Vi blev bjudna på en härlig husman.Jag älskar värkligen husmanskost.Föredrar de heller än pizza och en massa skräpmat.Det är värkligen äckligt och onyttigt.

Vi kom hem efter klockan var fyra,för och packa upp all mat och passa på att gå och lägg Emelie.Fast hon somande på vägen hem:).

Nu i kväll blir det lungt håller på att göra pannbiffar med potatis och sås,en del ska bli till daniels matlådor han ska ha med sig i veckan när han åker och jobbar resterande ska vi äta upp i morgon..

Förhoppningsvis ska jag se ett avsnitt av serien oz senare om jag orkar är rätt sliten..

lyckad födelsedagsfirande

Publicerat: 2010-06-12 / 11:59:18
hej på er förlåt att jag inte han och uppdatera igår,hade jätte stressigt dagen.

Började med att jag och Emelie åt frukost efter nio.sen gjorde vi i ordning oss för och cykla till affären och köpa de sista sakerna som jag skulle göra iordning.Blev att jag köpte landgårdsbröd och en massa annat.Efter att vi var klara fick jag hämta ut några paket.

När vi väl kom hem efter halv tolv så gjorde jag iordning lunch till Emelie,strax efter ett somnade äntligen hon och jag fick börja med och göra iordning tårtorna sen var klockan vid två och jag började med och göra min första och lyckade smörgåstårta.Den blev värkligen jätte god.

vid tre tiden kom mon vän Nina och jag gick ett språng "ut" för och öppna hade ingen aning att hon skulle komma så tidigt eftersom jag hade sagt till mina andra gärster att dem skulle komma vid fyra.Men vad gjorde det.bara trevligt att ha sällskap mitt i kaoset hemma,men vi gick ut lika snabbt som hon kom för och gå till affären.

Sen när vi kom hem blev de och göra de sista av smörgåstårtan,smörgåstårtan tog värkligen tid och göra iorning som jag värklingen  INTE hade hoppats på.Men till slut blev den klar...Då mina gäster började strömma in.

Nu ska jag ta mig en bit av maten från igår, min mage kurrar för mycket.. VI SES SEN!!!




nå vad tycker ni??


ny blomma i vardagsrummet

Publicerat: 2010-06-10 / 23:54:39
Titta vilken vacker blomma jag har köpt mig idag,självklart bad jag floriserna från forshagas busik göra iordning den.När jag kom hem idag efter att jag och familjen tog en tur till ikea i karlstad så fick jag äntligen hem min lilla blomma som jag hade vänta på.

Idag har jag hunnit med rätt så mycket var som sagt på ikea och köpte kökssaker inför min  födelsedag då vi nte hade allt hemma.Sen kutade vi förbi glitter och köpte hårapänne och små nålar för och fästa med min hårförlängning med.Hade funderat lite på och bara tuppera upp det och lägga allt hår bak.Sen göra korkskruvar av min locktäng som är så svår att hantera.Har värkligen inte lärt mig tekniken hur jag ska få lockara så fina som möjligt utan att jag ser ut som ett fågelbo.Men självklart måste jag platta håret innan jag börjar med allt.

Jag hade ingentligen som planering inför morgon dagen att åka och titta på när min bror tar examen men jag tror tyvärr in te hag kommer att hinna med detta,men jag skall försöka.Har jättemycket och göra innan alla gäster kommer förbi...

middag

Publicerat: 2010-06-09 / 19:35:46
Jag gjorde iordning en härlig klyckling pasta med timjasås till middag nyligen,den blev värkligen lyckad.Den blev lika god som den jag åt på resturang freden i kalstad.

De ända jag han med under dagen va att cykla iväg med Emelie till ica för och posta paket, jag frågade kassörskan från posten när paketet skulle åka iväg och hon sa då att den skulle skickad iväg vid 18:00 men när jag spårade paketet  så ligger det fortfarande kvar på ica ÅH vad trött jag blir ändå ska de skickas som express!!

och jag som hade planerat att få mitt nya paket redan på fredag men de tycks inte bli av.Får de säkert på tisdag senast.Känns inte alls kul att få vänta så länge.

Nej nu skal jag sluta tänka på mitt paket och ta tag i allt annant som jag har kvar och göra framför allt ska jag färga min utväxt ikväll ni ska få se bilder sen.... kram<3

ny dag nya möjligheter

Publicerat: 2010-06-09 / 12:02:40
Ny dag och jag har funderat lite på om jag ska knalla mig ner till karlstad,men eftersom vädret är så dåligt har man varken ork eller lust att åka ner.

Har en heldel och göra idag framförallt måste jag fortsätta med att städa och planera saker till min födelsedag.

Ska hinna till posten innan klockan fyra idag för och skicka paket.Sen hem igen och färga min utväxt.Får se hur mycket jag kommer att hinna med och göra..

armband från SILVERBODAN

Publicerat: 2010-06-07 / 16:34:43
Nu under dagen fick jag hem mina efterlänktade armband från silverbodan, skit söta va de. i paketet fick jag också ett vyvort från företagschefen. Självklart fick jag med en rabbatkod:)Tack tack!!

Nelly.com

Publicerat: 2010-06-03 / 23:32:55
Tänkte börja med och skriva lite om företaget Nelly.com . Jag har sen cirka ett år sen letat efter en bra shoppingsida som är både morderna och som har bra kvalite.Jag började med att köpa ett par skor från nelly,dem kostade då cirka 400 kronor.Varför jag valde just dessa skorna var mycket p.g.a priset och utsendet.Tappade ögona när jag fick se att skorna kostade ynka 400 kronor.

När jag fick hem skorna till min dörr så blev jag värkligen inte besviken.Jag behållde skorna och jag ångrar mig värkligen inte än idag att jag köpte dem.Sen dess har jag alltid varit en trogen kund hos dem.Jag brukar ofta skicka mail till dem och jag brukar få ett omedelbart svar tillbaka,där jag skriver vad som är bra och vad dem borde förbättra.Och jag har värkligen sett att dem från nelly har värkligen tagit åt sig av mina komentarer.

Jag tycker för övrigt att nelly är den bästa shoppingsidan då kläderna är toppen och har bra och rimliga priser.Inte är bara priserna toppen utan också att man får bra information om plaggen och en bra storleksguide.Dem säljer självklart inte bara kläder utan också bland annat,mammakläder,accecoarer,barnkläder och även till killar.

Det som är minus är att dem har inte alla klädmärken som jag önskade att dem får in i framtiden!

bild lånad från nelly.com