mobil företagen

Publicerat: 2010-07-31 / 13:18:56
hej på er igen,hoppas allt är bra? idag åker svärföräldrarna med flyget till polen och är där över en vecka.Får hoppas att Ewa hittar några ulliga tofflor till Emmi så hon kan gosa med nu i höst.

Angående halebop så har jag varit och klagat förut men ingeting har hänt på över ett halv år så du lars som jobbar på halebop,detta kommer inte bli av eftersom det inte har hänt någonting än på ett jävlar bra tag.Det hjälps inte att jag ska klaga till dem varje dag,tyvärr.

Hur tänker de på halebop? varför ska man kunna se sin faktura men inte kunna betala eller se om dem är betald vad är det då för mening att ens ha det kvar?För att halebop skall bli ett bättre företag så måste någonting hända,allstå då menar jag inte om några år utan förändrig NU!!så lars du kan väl höra av dig när de händer någon typ om sådär 10 år;)

Jag minns för ett år sen när jag hade 3,då fick vi ett medelande på mobilen om att vi skulle tycka till och vad som skall bli bättre.Tror ni det hände något efter ett halv år? Ja det gjorde det!!! De tog åt sig och tackade sina kunder sen vi skickade in allt som skulle bli bättre.Nu har 3 fått mer kunder än någonsin.


klagomål till Halebop

Publicerat: 2010-07-29 / 13:54:16
jag har tidigare varit kund hos Halebop men inte trodde jag att de har blivit så omoderna att när man loggar in på "min sida" så kan man inte betala räkningara,man kan heller inte se om ens räkning är betald. Hur i hela friden tänker dem?


för att de ska få mer kunder och en bättre sida på halebop så borde dem ändra på detta!!!!!Så ni som har halebop vad tycker ni om iden,företaget 3 har ju detta och jag ångrar mig lite att jag inte har det kvar:/

höstens inköp på lindex

Publicerat: 2010-07-29 / 11:17:10
hittade några plagg till emelie som jag har funderat och köpa i höst.vad tycker ni?

in till sktteverket

Publicerat: 2010-07-20 / 09:42:48
God morgon på er vaknade av att Daniel låg och tittade på mig i sängen.Emelie vaknade efter 07:15,Sen dess har vi varit vakna.Har precis fått i oss frukost och idag ska vi åka in till skatteverket och fixa mig ett nytt legitimation i karlstad.Sen kanske jag ska köpa mig en body på lindex till Emelie beror på vad klockan blir.

leklandet på nöjesfabriken!

Publicerat: 2010-07-19 / 22:02:26
under dagen så kom farmor och farfar på besök för och hämta Emelie.De tog Daniels bil och åkte in till karlstad för en tur på nöjesfabriken,där även leklandet finns.Emelie kom hem runt 18:00 helt slut i kroppen efter en trevligt och rolig dag med mycket bus.

 

 

'

 

 

 

 

 

Trevlig kväll!

pizza time

Publicerat: 2010-07-19 / 20:31:11
nu blev det pizza time, gjorde 2 hembakade pizzor med skinka,bacon,championer och rucula på.Smaskens!!

bamse plagg

Publicerat: 2010-07-19 / 15:03:04
Här kommer några bamse plagg som nyligen hade kommit in till lindex shoppen:) Visst är dem fina!

var med och rösta fram, din röst gör skillnad

Publicerat: 2010-07-19 / 12:57:21
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

bakning

Publicerat: 2010-07-18 / 21:12:29
har inte hunnit med så mycket städning idag då Emelie sov bara 1 timma innan hon ville upp igen så då tog vi oss en lång promenad istället.De var lika bra eftersom vi inte hade några andra planer och göra o sen går det inte så bra och städa ordentligt när Emelie är vaken och springer runt heller för den delen.

Så nu under kvälls kvisten har jag gjort iordning cholkad bollar. Blev jätte goda.. Ni kan få se dem i morgon:)

städnings dags

Publicerat: 2010-07-18 / 14:55:41
hej på er idag blir det stor städning,Emelies farmor skulle komma över runt 3 idag så då får jag även tid för och resan bland min kläder, en säck för de som jag inte anväder/för små.


Spar ni också på kläder som är för små,sparar för att de annars ser tomt ut lr orolig över att man ångrar de man inte vill ha?

blir så faschinerad

Publicerat: 2010-07-17 / 12:28:21
hej på er solstrålar!

I dag är det värkligen en slappar dag,eftersom det regnar en del här.Men va gör de? jag och Emelie har kollar på några avsnitt av fiffi och blomsterfröna och spöket Lamban.Jag blir så faschinerad av min dotter som sitter hel spänd i soffan och tittar på laban medans hon sitter och fnissar och ler.

Undrar vad som tänker och tycker om filmerna hon ser?men det är så fint och se att hon gillar och titta på film.Alltid varje morgon när hon vaknar så säger hon till mig att vi ska se laban... " ett pöke, ett pöke" står Emelie och säger framför tv varje morgon och jag blir så faschinaerad varje gång.

Så vad kan man göra en sån här dålig dag då? kanske ska man ta sig en tupplur eller vika ihop all tvätt som ligger i "tvättstugen" och väntar på att den ska bli omhädertagen av någon.O vem har lust igentligen?

JO JAG  får oftast tahand om den då daniel jobbar:(det är faktiskt inte så lätt som man kan tro ibland att ha ett barn och samtidigt ska man hinna göra allt annat,jag brukar göra så här att jag tar det när hon sover.

o ibland brukar jag,om det inte är så mycket och göra så brukar Emelie få vara med och göra saker som hon är mogen att hjälpa till med.De hon gillar allra mest är att ta sig en köksstol och dra den till diskhorn och ställa sig på köksstolen och tvätta potatis:)




vet ni vad som suger??

Publicerat: 2010-07-14 / 22:27:43
vet ni vad som suger mest just nu för mig? jo mitt förbannade leg har fått ben och gå med.Sorry men det är sant.Kan fan alldrig ha kontroll över mina saker,eller så är det så att jag har alldeles för mycket saker runt om kring mig.

När det gäller migg leg så känner jag mig så naken utan det,man kan inte hämtas ut post hos postombudet.Man kan inte gå till banken och få ut pengar,söka bankomatkort,gå till systemet  osv orkar inte ta upp allt som man inte kan göra för de gör mig bara förbannad.

Att tänka vart mitt kort har tagit vägen ger inge mening med det, man fåt helt enkelt skaffa sig ett nytt för 400 kr...ROCKIGT VÄRRE!!!!

ute hela dagen

Publicerat: 2010-07-14 / 18:42:18
hej hoppsan på er.Jag och Emelie har varit ute i trädgården hela dagen.Får hoppas att det har givit mig lite solbränna.Gjorde iordningen panbiff med färskpotatis och gräddsås till middag.Under tiden jag gjorde maten kom farmor på besök,då passade Emelie naturligtvis på att springa ut och bad i sin lilla pool hon fick av pappas faster.

Farmor hade även en liten present till mig och Daniel.Hon gav oss mina favoritgodisar lemonad Drops.Åh så glad jag blev. TACK!..Emelie fick sig pinnglass:)Nu är Emelie en stud hos farmor och farfar så jag ska nog plocka i ordning här hemma sen bege sig till affären och köpa kokkos flingor. GISSA VAD JAG SKA GÖRA?

 

åskan gör att jag får huvuvärk

Publicerat: 2010-07-13 / 11:13:48

God morgon på er,har inte kunnnat sova så bra i värmen hemma.Känns värkligen som man ligger i en bastu och sover.Så jag somnade rätt sent i natt.Ska nog försöka sova en stund när emelie ska sova lunch.

I natt åskade det något otroligt mycket,jag har haft världens huvudvärk de senaste 2 dagarna,värktablett efter värtablett.Men ingenting ha tycks hjälpa ett skit.

Så nu när åskan har gjort sitt i natt så känner jag mig lite bättre i huvudet.Får hoppas att jag inte behöver ta mer värktabletter bara...

Om vädret håller i sig nu under dagen ska jag och emelie ta en tur till affären senare i eftermiddag och göra iordning en god middag...Nu ska emelie få ta sig ett bad och sen äta lunch bli väl och göra iordning korv med mos!

Ängebäck med familjen

Publicerat: 2010-07-11 / 16:52:47
har kommit hem från ängebäck och vi plockade åt oss 4 kg jordgubbar och en stor påse med färskpotatis.Färskpotatisen ska vi anväda redan ikväll till middagen,har ingen aning vad vi ska göra  iordning men något gott får det bli och till efterrätt blir det jorgubbar och glass.

visste ni att ängebäck har 6 olika sorter av jordgubbar som dem sår varje år?Sonata och Salsa är dem nya som dem har odlat.Här kommer 6 av dem odlade...

* Korona och Polka är söta och mycket goda bär.

* Honeoye är ett lite syrligare och mer hållbart bär.

* Florence är den senaste sorten, söt och god. Färgen går lite åt det gul-röda hållet.

*Sonata och Salsa är våra nyaste sorter som vi ännu inte vet så mycket om, förutom att de liksom Florence är
sena sorter och det sägs att de är goda!



mer info hur man hittar dit gå in Ängebäck

ängebäck med familjen

Publicerat: 2010-07-11 / 10:25:38
                                                                God morgon!

sovit gott? jag har inte sovit något vidare idag.Har fruktansvärt ont i halsen detta har jag haft sen i förrgår.Så idag ska jag och emelie åka till affären och köpa oss mat och även starka halstabletter så jag klarar mig under dagen.Får hoppas jag inte blir sämre,med tanke på att jag känner en förkylning på gång.

Idag ska familjen åka till ängebäck som ligger vägen mot karlstad för oss som bor i forshaga.för andra blir det vägen till oss.På ängebäck ska vi plocka jordgubbar och möjligen färskpotatis.Jordgubbarna kostar bara 34kr/kg,jättebilligt om man jämför med 35 kr litern som vi får betala utanför ica.Det kan vi snacka om att det är svindyrt.

mina planeringar i sommar/höst

Publicerat: 2010-07-10 / 22:09:57


* åka till norrköping med familjen.

* åka till stockholm ev.

* åka till liseberg,göteborg.

* stor shopping av odd molly plagg.

* åka till örebro

middag och mer bekymmer

Publicerat: 2010-07-10 / 20:03:56
har äntligen kommit hem från en härlig middag med hela familjen, åt en god pannbiff med potatis och kantarell/karljohansås.Riktig god vad såsen.fast att det var pullversås.Jag brukar själv laga mig kantarellsås men inte f**n var min lixa lyxig i smaken som ewa (emelies farmor)gjorde iordning. Till efterätt käkade vi en massa vattenmeloner och vindruvor.Åh så mätt jag blev.

När jag skulle dra till toa, var de inte lika lyckat.Har fått tillbaka min urinvägsinfektion igen,av någon konstig anledning så har jag fått det igen,sist var det ett år sen jag hade det.Som tur är har jag en del tabletter kvar så jag slipper beställa en tid hos doktorn på måndag.O sen sparar jag pengar dessutom.så proffsigt för den delen men minder kul att känna sig kissnödig hela tiden.

titta vad jag hittade i datorn? EN BILD  på mig och pappa;) bilden hr ingeting med texten o göra!

OLYCKAN kan uppträda vilken sekund som helst..

Publicerat: 2010-07-10 / 15:07:35
kom nu hem från en lång cykel tur,Emelie måste lära sig att åka bättre på cykeln för hon förstår inte så mycket,hur man trampar osv.Måste träna henne i veckan.Får hoppas att vädret blir lika fint som idag.

På hemvägen så sprang emelie lite konstigt och bad henne att ta det lugnt,så bums så korsade hon bena på något konstigt sätt och huvudet föll före kroppen i assfalten och slog näsan och pannan i först.

Jag gick kuta och ta upp henne av rädsla.Emelie hade jätteont i näsan så det kom lite blod men även hennes panna hade fått sig skrapsår.Suck,allt kan hända och allt går så otroligt fort.

Det räcker att man tittar bort någon sekund så kan olyckan vara framme.Men som sur gick det annars bra med henne.Emelie sa ingen fara och snyftade...

En sväng med nya cykeln

Publicerat: 2010-07-10 / 12:58:17
god dag på er i den härlinga solen vi har här hemma.Jag och Emelie har suttit och kollat på två barnfilmer,fiffi i blomsterfröna och piff och puff.Sen tog vi oss frukost.

Nu ligger Emelie i sin säng och ska sova,fast jag vill ta upp henne och ta en sväg till affären med nya cykeln hon fick igår i födelsedagspresent.En present som kommer värkligen bli anvädbar.

Nä jag ska nog ta upp henne en sväng ändå,hon kommer ändå inte somna nu för jag hör att hon ligger där uppe på sitt rum och pratar.Så det är väl lika bra att hon får ta sig en sväng ut.

Men sen måste hon värkligen sova när vi kommer tillbaka,runt 4 tiden ska vi på middag hos hennes famo o faffa!! Det blir pannbiff med sås och färsk potatis.åh vad gott..

grattis på 2 års dagen

Publicerat: 2010-07-09 / 22:12:28

här kommer bilder från dagens kalas här ute på alltanen hos oss..Tack för all sällskap och en fin födelsedag!



william och jag




emelie ville öppna sitt första paket



emelie och jag busar

lite vilsen kanske?



blåser ut sitt 2 års ljus:)



öppnar ännu mer paket



här testar hon på sin cykel hon fick av farmor och farfar




emelie's 2 års kalas

Publicerat: 2010-07-09 / 20:45:22
hej på er igen,jag har nyligen sagt hejdå till gästerna som kom hit vid 4.Emelie fick en massa roliga presenter,gossedjur från pippi och bamse kläder samt en stor bunt med filmer.

Allt från spöket laban till fiffi och blomsterfröna osv.Runt 13 barnfilmer fick hon,men de mesta fick hon av mig.

Dagen har varit underbar,ingen stress överhuvudtaget.Känns så skönt och bara kunna få slappna av och leka med emelie och prata med gästerna utan att man behöver tänka på allt annat.Ska värkligen ta till mig av dagen och se

att den blir lika lyckad nästa år också.Visst var det toppen förra året med,men då var det alldeles för mycket stress och jag hade noll koll på vad jag hade och göra men även vad som hände runt omkring.


Mer bilder kommer upp senare....

hektisk dag

Publicerat: 2010-07-08 / 21:22:21
Har nyligen kommit hem från en hektisk dag ute på Bergvik i karlstad.Emelie var inte på humör varken när vi skulle kolla på födelsedagspresent eller andra saker till henne.Trottsig unge!!.

Köpte ett bamse sett på lindex och daniel köpte lite andra saker till henne.Sen gick vi in till coop och köpte saker till kalaset ,servetter,tallrikar,ljus osv.Nu ska jag packa upp allt och göra iordning en laban tårta.Får hoppas på att den blir som jag hoppas på.Ni får se hur den blir i morgon;)

Nä nu blir det först och packa in alla presenter som vi har köpt, sen göra i ordning tårtan och förhoppningsvis så ska jag hinna och damsuga innan jag ska gå och lägga mig.ses sen..

bakar bullar

Publicerat: 2010-07-07 / 21:38:45
väntar på min deg ska jäsa klart,det är drygt 15 min kvar av tiden. Bakar faktiskt bullar till fikat på fredag.Tills att degen har jäst klart,ska jag äta chips och titta på tv.

odd molly plagg till försäljning

Publicerat: 2010-07-07 / 18:59:26

bamse

Publicerat: 2010-07-07 / 15:51:52
hwj på er igen,har nyligen kommit hem från stan.Det blev 2 plagg som jag köpte på lindex.Ska in till stan igen i morgon en snabbis eftersom jag ska köpa en sak som dem inte hade fått in än får hoppas på tur att de får in dem i  morgon. Lindex är alltid så sega med att lägga ut sina nyheter i affären men på nätet är dem dock mycket snabbare.Fick faktiskt fråga butikspersonalen idag om de hande fått in fran bamse men ett palgg hade de bara ute men plagget som tillhörde mys töjan fanns inte upphängt än.

Nu vill emelie gå ut och doppa sig, så jag berättar mer sen när hon skall sova.Det blir lugnast för mig då.Ses sen;)

köpa present

Publicerat: 2010-07-07 / 10:24:11
god morgon på er,har inte haft någon ork eller lust att blogga dessa två dagar men nu är jag tillbaka,behöver vila ibland också;) Idag ska jag åka in till stan och köpa en present till emelie.Hon fyller nämligen 2 år på fredag.Tänk vad fort tiden går på fredag klockan 13:28 är de exakt 2 år sen jag låg på förlossningen och krystade ut min tjocka bäbis,helt fantastiskt!!

Jag uppdaterar mer sen när jag kommer hem.I dag eller senast i morgon ska jag baka bullar,hum o i morgon måste jag sätta igång med tårtan,har ingen lust att stressa mig fram igen som jag gör varje år med kalas åh de nu kan ställas till med.





 min tös sen hon föddes till 1 årsdagen är ett fint minne

kvälls mys

Publicerat: 2010-07-03 / 20:39:29
hej å er igen har nyligen ätit mat med emelie,jag gjorde iordning en fiskkryta med färskpotatis.Den blev super god och värkligen en lyckad middag eftersom emelie åt upp allt.Emelie är ju värkligen kräsen när det gäller mat så jag blev glad att hon gillade fisken.

Så nu ligger hon i sängen och försöker sova men de tycks inte gå så bra,det är jätte varmt i hennes rum och även i vårat,igår somande hon vid 10 på kvällen.Nu ska jag gå upp och ge henne nappflaskan och föröka få henne och somna.







drags att gå ut en stund

Publicerat: 2010-07-03 / 16:35:11
nu sticker jag och blöjbäbis iväg till affären,har som sagt nyligen damsugat golvet i vardagsrummet så nu har jag bara köket kvar. När vi är klara i affären ska vi på vägen hem hämta paket hos shell får se vad som ligger i det.

När vi kommer hem är det nog dags för middag ute i solen,funderar på att laga fiskgryta med färskpotatisar. Vad händer för er?

Planeringar

Publicerat: 2010-07-03 / 09:14:49
förlåt han värkligen inte blogga något mer igår förens jag gick upp och invigde nya tv:n som jag hade köpt kollade på två avsnitt av min favvo serie ghost wisperer sen tvär slockande jag. Var sjukt trött igår efter att jag och emelie hade varit ute på stan en stund,att man kan va så fruktansvärd trött ibland?!.

I dag är det en ny dag och jag ska damsuga vardagsrummet och i köket.Varför jag måste göra de här är för att emelie fyller 2 år i veckan och gästerna kommer på fredag så jag känner att de behöver undanröjjas här lite,någon dag här ska jag baka bullar får se om jag orkar baka något mera.Tårta står också på min lista som skall göras.Mer har jag inte och göra.


 tänk så fort tiden går??!

nya regn kläder

Publicerat: 2010-07-02 / 18:43:53
fy vad varmt det var när emelie och jag kom in till stan,vi orkade knappt vara där innan vi bestämde oss för och handla med lite saker hem sen tog vi bussen hem igen.Tänkte visa er regn kläderna emelie fick idag, vad tycker ni



alfons åberg

Publicerat: 2010-07-02 / 13:37:26

 

har nyligen hämtat posten,o gosch vilket härligt väder det är ute.I brevlådan låg det två paket som jag hade beställt under veckan som kom i dag.Ett par regn kläder som jag är lite tveksam om jag ska behålla.Regnkläderna är i från diricksson och är i storlek 80 humm ska testa och se sen hur hon klär sig i den annars får jag köpa på lindex av märket bamse.

I paketet fick jag även ett set av alfons åberg,åH så fina dem var.Ett par mys byxor och en tröja som hon ska ha på sig till hösten när hon ska tillbaka till dagis..

mamma mu och kråkan

Publicerat: 2010-07-02 / 11:11:53
sitter med emelie framför soffan och tittat på mamma mu och kråkan.Emelie värkligen älskar mamma mu hon sitter alltid och skrattar när hon kollar på filmen.Alltid kul och se.

Emelie och jag gick upp väldigt tidigt idag eftersom både hon och jag vaknade av att sopbilen stog utanför och förde ett förjävligt väsen.Så vi gick upp vid halv 8 och gav henne frukost,nu är det inte långt kvar tills hon ska sova lunch.Får se vad dagen blir av,kanske ta oss en väg till stan och träffa någon kompis och ta oss en glass i solen?

fy skäms....

Publicerat: 2010-07-01 / 19:18:04

hej på er igen,jag och Emelie sitter och tittar på spöket laban medans jag väntar på att potatisarna ska börja koka.DRYGT och vänta på mat.

Fick hem mitt paket från onoff idag.SUCK jag kollade på mitt kvitto och det står klart och tydligt att jag ska ha hemlevernas, 399 kr inte fan skall man behöva åka och hämta det när jag skulle ha fått det hem inte och inte till ica. Fan vad trött jag är på posten som inte kan sköta sitt jobb,eller ja de som jobbar på posten menar ja.

I morgon blir det att ta kontakt med onoff och se till att de 200 kr kommer tillbaka till mitt konto.För såhär slarviga som posten är tänker inte jag acceptera,Fy fan jag hatar värkligen POSTEN de kan ta sig i röven!!!!

Nåväl nog med det så tänker jag visa er prylen jag hämtade...kan ni gissa vad det är i ?


hämta paket..

Publicerat: 2010-07-01 / 13:15:09

sitter här med kläder på mig efter att jag har rotat igenom min graderob i en timma innan jag kunde bestämma mig vad jag skulle sätta på mig.Nu ska jag cykla iväg till affären för och hämta ut paket.Efter de ska ja nog köpa mig lite godis på vägen. Är jättesugen på något surt o några choklad trillar också med i påsen.

När jag kommer hem ska jag göra i ordning middag min "man" kommer hem snart från sitt jobb så de blir en massa mys med detta.Emelie ligger och sover för en gång skull lite tidigare än vanligt.Så ska passa på att kila iväg nu.vi ses när ja kommer tillbaka;)


dagens ego